Fòrum

La CUP aconsegueix que dues seleccions supremacistes no juguin a la Sant Jordi de Barcelona...

EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653

El partit Espanya-Israel de waterpolo finalment no es farà a Barcelona. Després que aquest dilluns la CUP demanés a l’Ajuntament que impedís el partit entre la selecció espanyola i la israeliana que s’havia de disputar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona, de titularitat municipal, s’ha cancel·lat.

El partit es farà a la mateixa hora en què estava previst, aquest dimarts, 6 de novembre, a les 20.45 h, però a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, segons apunta la CUP. Tot i així, la federació espanyola encara no confirma on s’acabarà realitzant la competició, ja que falta l’autorització de les federacions europees i internacionals així com de les seleccions.

Tot i que inicialment les seleccions femenines havien de jugar a Molins de Rei, la pressió de les entitats pro Palestina va fer que es cancel·lés, de la mateixa manera que ha passat a Barcelona. Per contra, entitats jueves de la ciutat havien demanat en un tuit que no s’imposés l’antisemitisme.


Respostes

Configuració
 • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653
  Per cert, els que feu el comentari sobre Turquia...

  https://www.racocatala.cat/forums/fil/221663/concentracio-consolat-turquia-barcelona


  ...no us he vist per aquest fil, hipócrites. 
 • __32504__254 1👍 417
  Estic en contra de sancionar els pobles per molt que els seus governs violin els drets humans.
 • batet1.528 1 986👍 819
  Amb els petits tothom s'atraveix.
  Boicotejeu a la Xina que es pitjor.
 • pensa_i_actua!16.483 14 109👍 7.679
  Aprofito la llista de serveis prestats atribuïts a la CUP per alguns actors:


  - Boicotejar la selecció d'Israel.

  - Enviar el (Mas)síes a la irrellevància política i acceptar un desconegut alcalde de Girona com a president de la CAC.

  - Petar-se els jocs de Tarragona (segons l'alcalde del PSOE).

  - Forçar un referèndum d'autodeterminació unilateral (segons Vila i altres regionalistes diversos).

  - "Manar a l'ombra" i "imposar les seves tesis" al Govern de JxSí durant el període 2015-17 (segons PP, PSOE i C's).

  ...


  No està gens malament, per la força que es té.
 • batet1.528 1 986👍 819
  20 de Novembre 2017

  El president palestí Mahmud Abbas dona suport a la unitat d'Espanya, després de reunir-se a Madrid amb el rei Felipe VI.

  Cupaires tots, aneu a viure a La franja de Gaza que sereu ben rebuts
 • quatreanys35.402 6 19👍 10.722
  Racisme.
 • Josep Carles6.532 14 331👍 2.541
  "Jo tinc 3 seleccions: la catalana i qualsevol que jugui contra espanya o frança"


 • __32806__74👍 199
  HAHA ja podrien fer el mateix boicot que fan contra Israel contra la puta Espanya de merda i la seva selecció fastigosa, ai no!!, que aleshores els hi poden dir rasistas i xanòfups
  • Gínjol16.181 3👍 6.590
     Són uns cagamandúrries i uns covards, a més d'antisemites.

     I donen suport prioritari i monotemàtic al país més fatxa del món: Palestina.
     Per què deu ser?
     Perquè estan controlats per infiltrats de l'enemic.

     Són la continuació dels pogroms europeus contra els jueus, una vergonya per a Catalunya.
 • Sam Belluga3.988 4 532👍 9.659
  El boicot ha sortit CAR (de Sant Cugat).
 • pastor_de_bits10.295 9 210👍 2.209
  La CUP i el seu antisemitisme. Cap novetat.
  • __33103__78👍 72
   Amb això queda clar que quan Catalunya assolia la seva plentiud nacional és quan aquesta era més contrària a la influència del judaisme.

   Curiós, si més no.


   No penso justificar cap atrocitat, però a tots els que esteu bramant tot el dia sobre "antisemitisme" potser farieu bé de reflexionar sobre el perquè d'aquest rebuig generalitzat als jueus i les seues organitzacions que es pot trobar a tants països, sobretot aquells amb més sobirania i consciència pròpia.
   • Gínjol16.181 3👍 6.590
      La plenitud catalana no és pas al 1391. En aquell any governava un rei decadent, Joan I, que fou assassinat, enmig d'una Cort plenament corrupta.

      La plenitud catalana començà al 1010 quan els catalans saquejaren Còrdova (en venjança al saqueig de Barcelona per Almansur). Amb aquest botí el comte de Barcelona comprà part del Llenguadoc.
      I acaba al 1333, amb "Lo Primer Mal Any".
      Possiblement el regnat del rei Jaume II és el moment més àlgid, a cavall entre el s. XIII i XIV.

      Els jueus són uns 10 milions a Israel i una cosa semblant arreu del món.
      Els musulmans en fan uns 2.000 milions.
      David contra Goliat.
      Es llàstima que us poseu al costat de la propaganda i els petrodòlars islamistes.
    • __33103__78👍 72
     Aviam, primerament et bases en una mentida i és que Israel suposadament s'enfronta als musulmans quan això és fals. Israel sempre ha estat amiga de les petromonarquies i altres estats sunnites (subordinats a Occident) per a poder fer pinya contra l'Iran i la resta del món xiita i altres països àrabs sobirans com Síria, Egipte o Líbia.

     De fet Israel juntament amb els seus aliats occidentals ha estat un dels principals promotors de grups islamistes radicals a aquests països, per tal de desestabilitzar-los o instaurar-hi règims que tot i ser radicals de paraula, a la pràctica són els més dòcils amb el domini occidental. Per això és tan ridícula la visió del món que tenen alguns de que Israel està "en guerra" contra els musulmans. Precisament l'Islamisme radical és i ha estat un dels seus millors instruments per dominar la regió!!!

     De fet jo aniria més enllà per dir que l'ideologia islamista que provoca atemptats a casa nostra seria gairebé inexistent si no fos pel suport que li ha donat Israel. Tampoc tindriem bona part dels refugiats que han vingut per culpa de guerres provocades per l'intervenció sionista a l'Orient Mitjà.

     Si més no és curiós que comparis els jueus actuals amb David, quan aquests ja controlen les finances i els mitjans de mig món occidental i gràcies a això el tenen pràcticament segrestat. No sé si el nom del George Soros, per dir un de molts, et sonarà d'alguna cosa...
     • Aquest missatge ha estat esborrat
      • Gínjol16.181 3👍 6.590
         A falta de raons, insults i calúmnies. 
         Això et retrata en la teva baixesa com a fill de l'odi i del ressentiment.
         Obsessió persecutòria: estàs molt malalt.

         Vés amb compte no et denunciï per libel.
     • Gínjol16.181 3👍 6.590
        Vosaltres doneu la culpa de tot a Israel com abans la donaven als jueus.
        Hitler, en els seus discursos contra els jueus, no s'autodefiní mai com a "antisemita" sinó com a "antisionista".
        Igual que els pro-palestinencs d'ara.

        Les monarquies del Golf utilitzen Palestina com a galbanitzador per a la propaganda panarabista, islamista i antioccidental. 
        Es semblant a l'ús de Gibraltar per l'espanyolisme.
        I els progres occidentals fan repeticions d'aquesta propaganda totalitària "antisionista", per al mal d'Occident.
        La marca blanca de la islamització.

        Els palestinencs i els musulmans repeteixen que volen destruir Israel i llançar els jueusa la mar (estic convençut que a molts progres de manual aquesta idea els fa gràcia).
        Segons els especialistes, a l'Alcorà hi ha més referències judeòfobes que al "Mein Kampf", per cert.
        Els jueus tenen dret a una llar nacional on estiguin segurs de tants segles d'antisemitisme i aquesta llar és la d'ells de sempre, de la qual foren foragitats (no pas totalment) pels romans en els seus intents d'independència al s. I i II.
        I tenen dret a defensar-se quan són atacats. I els atacants són els terroristes palestinencs subvencionats pel govern palestinenc amb diners d'ONGs occidentals, entre les quals una d'espanyola.
      • __33103__78👍 72
       Donem la culpa a Israel de finançar l'islamisme i de desestabilitzar la regió a propòsit perquè és la veritat. Per molt "antisemitisme" que bramis no aconseguiràs canviar això.

       Tampoc no en tens ni idea del que és el panarabisme. Pista: No té res a veure amb les monarquies del golf, de fet és el seu pitjor enemic declarat. El panarabisme és una ideologia que seguien els líders com Nasser, Assad o Gaddafi que eren bastant seculars i contraris a l'islamisme radical i les monarquies del golf, però que Occident i Israel s'els van voler treure del mig perquè eren massa forts i sobirans.

       De fet les monarquies del golf són les més amigues d'Israel per molt que de boqueta diguin el contrari. A Israel també li va bé que financin grups islamistes radicals arreu de l'Orient Mitjà i fins i tot a Palestina per crear-hi conflicte i debilitar-los.

       Els israelians no s'estan defensant de ningú, estan sent atacats per palestins en terres que els hi han robat i després d'haver-los massacrat amb armes que els hi donen governs occidentals, entre ells l'estat espanyol.

       Hi ha un bon probervi polonès que diu "el jueu crida de dolor mentre t'ataca" i va molt bé per definir els israelians que es queixen de les "agressions palestines".

 • __33103__78👍 72
  Tots plorant (bé, un munt de llepacigales sense prepuci que han aparegut a aquest fil sí que ho han fet )
 • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653
  Una pregunta,  a vere si me la pot respondre algun filosionista del Racó.

  Si Israel és el nostre amic com es que ha preferit jugar contra Espanya un partit amistós a Catalunya podent-ho fer contra la nostra selecció?

  Així només han aconseguit legitimar la patranya castellana de que això és Espanya. Ho trobo molt estrany venint d'un aliat.
 • Xicoira5.505 2 392👍 4.538
  Veig que el fil no ha trigat en omplir-se de trolls de la JIDF. Curiós que bramin antisemitisme, tot justificant les extorsions, homicidis i tortures per part dels militars israelians al poble palestí

  Israel sempre ha estat al costat d'Espanya, a aquests els catalans no els interessem com a la resta del mon, som irrellevants per ells. Si d'ells depengues, seríem una província a annexionar, i no s'ho pensarien dos cops abans de fer ús de bombes sobre la població civil

  Quina sorpresa veure el nostre estimat (i hiperactiu) troll reaccionari nacionalcatòlic donant suport obertament a règims autoritaris i quasi-teocràtics ultraconservadors. 
  • Gínjol16.181 3👍 6.590
     Espanya fou l'últim país occidental a reconèixer l'Estat d'Israel, mentider.

     I sabeu perfectament que Palestina està de part de Madrid i a més rep sucoses subvencions dels governs espanyols (en concret les rebia del PP).
     En canvi, Israel està molt enfadat amb Espanya i disposta a reconèixer Catalunya si la independència fos efectiva.
     Això us cou i per això tant d'antisemitisme vostre.

     Els trolls espanyols sempre llanceu el tema de Palestina-Israel per dividir els catalans, és una tàctica estil Lerroux ben antiga.
   • Xicoira5.505 2 392👍 4.538
    Els unionistes sempre dieu que els altres "dividim els catalans" per voler parlar de coses ben normals com és el debat Israel-Palestina.

    Prou censura al Racó! 
    • Gínjol16.181 3👍 6.590
       L'unionista (i feixista) ets tu, que defens un pseudopaís que vota partits més fatxes que Vox, i que és contrari a la llibertat de Catalunya.
       Per tant pots ser totalment catalogat de traïdor.

       La censura al Racó vau intentar imposar-la vosaltres, de moment no ho heu aconseguit, així que no siguis tan hipòcrita.
     • Xicoira5.505 2 392👍 4.538
      Que jo defenso Espanya?

      Ja t'agradaria que fos dels teus, criminal espanyolista.

      No hi toques definitivament. 
      • Gínjol16.181 3👍 6.590
         I a qui he matat jo, per a dir-me "criminal", tros de macarra?

         Quina frase espanyolista he dit jo per dir-me "espanyolista", animal de séquia?

         “...e aitant com major e millor hi caurà, aital pitjor reebrà; no escoltar jamés raó, mas tantost cridar fins al cel en tota matèria que no els plàcia, per tal que puixen mantenir llur pròpia reversia”
         (“Terç del Crestià”, 1384, 3ª part de la 1ª Enciclopèdia catalana, de Francesc Eiximenis, ca.1330-1409, monjo franciscà).

         La tàctica dels sicaris de l’enemic com tu i la teva colla sempre és la mateixa.

         Amb la llengua catalana es veu clarament: sempre la discuteixen i en fan un problema. Problematizen on no hi ha problema.

         Al Racó us dediqueu a discutir-ho tot desordenadament i amb malícia, calúmnies i agressivitat, per emporuguir qualsevol reacció.

         Macarrisme; la teva marca inconfusible.

        

 • sbarpa_942.075 6 817👍 983
  Sou subnormals? Tu i la CUP, vull dir, però de bon rotllo eh?
 • Gínjol16.181 3👍 6.590
    Quantes mentides per frase amolles, troll al servei del Régimen.

    El mateix títol del fil és totalment manipulador i tendenciós (com tota la vostra banda): la CUP no ha fet res contra Espanya, només contra Israel, potencial aliat de Catalunya.

    Es patètic que suposats independentistes s'aliniïn amb un govern, el palestinenc, subvencionat i aliat del Regne borbònic d'Espanya http://www.elnacional.cat/en/news/spanish-king-felipe-palestinian-independence_214353_102.html
  http://www.eldiario.es/politica/Palestina-Espana-fuerte-apuesta-dialogo_0_702730685.html ,
  mentre que blasmen incansables un dels Estats que més procliu era al reconeixement de la República catalana. 
  http://www.xarxaindepe.org/2017/02/espanya-molt-preocupada-pel-possible.html
  http://www.vilaweb.cat/noticies/terricabras-israel-podria-ser-dels-primers-a-reconeixer-una-catalunya-independent/
  http://www.jpost.com/BDS-THREAT/Catalonia-BDS-chapter-says-Europe-is-responsible-for-Barcelona-attack-502913

    Canta molt per a qui treballeu, vosaltres i els qui organitzen aquests boicots.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.828 missatges
 • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat