Fòrum

Stóitxkov i Urizar Azpitarte es reconcilien...

EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966

Hristo Stóitxkov i Urízar Azpitarte firmen la pau 30 anys després a Sofia

L'exjugador búlgar ha convidat a la presentació del seu llibre a l'exàrbitre, a qui va trepitjar en una escena històrica al Camp Nou

05/11/2018 - 20.14
 

Hristo Stóitxkov i Urizar Azpitarte bromejant durant l'acte (Foto: NOVA)

La imatge de Hristo Stóitxkov trepitjant intencionadament a l'àrbitre Urízar Azpitarte en el partit de Supercopa d'Espanya que l'any 1990 va enfrontar el Barça amb el Reial Madrid al Camp Nou s'ha convertit en icònica al llarg dels anys i encara avui és recordada.

Pràcticament tres dècades més tard, l'exdavanter búlgar s'ha disculpat públicament amb l'exàrbitre espanyol. Stóitxkov ha convidat Azpitarte a la presentació del seu llibre biogràfic a Sofia, en un acte que també ha servit per retre homenatge a l'exjugador blaugrana. En el llibre que ha publicat, Stóitxkov dedica un capítol a explicar aquella acció.

Com a conseqüència d'aquella trepitjada, Stóitxkov va rebre una sanció de 12 partits i una multa econòmica. 28 anys després, els dos protagonistes han firmat les paus en un acte on també hi han assistit l'alcalde de Sofia i el ministre d'esports de Bulgària.

No se, no se.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.266.602 missatges
  • 220.000 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat