Publicitat

Fòrum

Alternativa a Endesa i Iberdrola

Argimont9.149 2 238👍 5.507
https://www.somenergia.coop/ca/


I deixeu les rucades de boicots de dos mesos a Endesa  ,

Respostes

Configuració
 • __32659__156👍 119
  Es el 1% de Catalunya. En veritat ni arriba al 0,1% i a sobre et fan pagar 100 euros per adelantat. Molt fer apologia a les armes i dir que lluitareu fins a morir, però no podeu estar ni un mes sense llum i gas, la majoria d'aqui useu Endesa i Iberdrola. Si estic, equivocat, pujeu una captura de pantalla de la vostra ultima factura de llum d'aquesta empresa.
 • __32806__74👍 199
  Doncs jo tinc Holaluz per llum i gas i de puta mare. 
 • Marcos412474.659 2 464👍 3.391
  Jo a casa he de fer molta pedagogia per aconseguir canviar de companyia de gas i llum. De moment els he convençut de canviar de telefonia mòbil i de banc. Ara he de picar pedra per la llum, el proper objectiu més directe i que segur aocnsegueixo és l'internet i la telefonia de la llar, aquest ja segur que cau. He d'anar pas a pas perquè la familia no és molt lluitadora i és del tipus de gent que no se sent còmoda amb els canvis. Tota la vida Endesa i els fa por canviar a quelcom no coneixen. Ja els va costar deixar la Caixa i els operadors espanyols... 
  • Argimont9.149 2 238👍 5.507
   Quan la gent s'adona que la Caixa  i especialment la merda del Sabadell  son especialistes en comissions per oferir el mateix servei es caguen en calçes per haver estat donant calers a aquets espanyolistes
   • Marcos412474.659 2 464👍 3.391
    A mi no em cobren comissions pel meu compte, però sí que n'he conegut molts casos.  Bé, a la familia els he convençut pel fet que els dependents de la Caixa del meu poble són uns grollers estúpids i dient-los que, si la cosa no millora, aquesta gent ens fan un corralillo com l'argentí. I aquí em van començar a escoltar. 

    Estic pensant en alguna forma de fer-los veure quants calés es poden estalviar en llum, gas i aigua. Hauré de fer bona recerca i explicar-se-la de forma senzilla.  Per això m'agradaria que l'ANC fes una d'aquelles fires contra l'IBEX prop de casa, per a que els grans de la familia tinguessin algú que els ajudés a entendre-ho i canviar-ne, que sols els fa por.
    • Argimont9.149 2 238👍 5.507
     Recorda que estem en un mon globalitzat i a mi personalment m'ofereixen mes seguretat qualsevol companyia extrangera que moltes espanyoles .
     Això no treu el risc , es clar , però entre donar calers a qui finança espanyolistes i a mes han estat rescatats com el Sabadell i altres ,prefereixo altres
 • Grèmlin1.147 12👍 102
  Jo vaig fer el canvi. Va ser molt fàcil i ràpid.

  I fins i tot pago menys.
 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • Defectible7.981 270👍 3
  Jo haig de fer un canvi d'un contracte dual amb Iberdrola (llum i gas) a quelcom més d'aquí, incloent una baixada de potència.

  Alguna recomanació?
 • Defectible7.981 270👍 3
  Anava a dir que, a més de canviar de companyia, haig de canviar la potència contractada, però no ho tinc clar entre 2,30 o 3,45 kW.

  He estat mirant per internet i les opinions són dispars. Hi ha qui diu que amb 2,3 et pot saltar tan sols per posar el forn (escenari en el que no voldria trobar-me ja que necessito el forn per cuinar), però també hi ha qui et diu que té els 2,3 i no li ha saltat mai res.

  No tinc ni vitroceràmica ni escalfador d'aigua elèctric ni res. Tan sols el forn i la nevera, i un calefactor de 2000W al bany que en tot cas el poso a 1000.

  He estat consultant la factura electrònica però no hi ha manera de veure pics de potència consumida (sí pics de consum, però en KwH —em pregunto si puc deduir la potència a través d'això?).

  Ara mateix tinc 4,4kW i no m'ha saltat mai que jo recordi (d'aquí, també, que consideri que haig de canviar-la).


  També he llegit que d'haver-ho de tornar a pujar en un futur podria tenir problemes degut a que el pis té molts anys, i podrien demanar una inspecció que obligués a canviar tot el cablejat x_x  I com que no sé quant de temps més seguiré visquent aquí, i quan la propietària voldrà llogar-lo, o quan podré trobar algun company de pis, doncs això. Però suposo que és secundari.
 • grava3.635 2 568👍 5.693
  Per a o per b, ha costat més d'un any, però a dia d'avui el gas el tinc a Catgas, la llum a Som energia i el telèfon amb Parlem. El tema del banc és més complicat per la hipoteca, encara que afortunadament no la tenim amb cap sangonera de l'Íbex. Igual que en el tema sindical, aquí hi ha molt a guanyar amb un esforç raonable. Va, collons, a gratar la paret amb la cullera! 
 • Xulomander6.439 4 336👍 7.197
  El consum responsable és un mite, el que cal és nacionalitzar aquests paràsits i via fora.
 • Jaume_I15.952 11 117👍 8.462
  Totes les llars catalanes amb llum punxada

Publicitat

Fòrums

 • 9.301.486 missatges
 • 221.313 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat