Fòrum

Horrorland triomfa i ja prepara una segona edició...

EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653

Horrorland: el parc de terror més gran del sud d'Europa obre al Berguedà

Davant l'èxit de participació, els productors del parc temàtic de Cercs n'organitzaran una segona edició
Redacció 11/10/2018 - 20.08Actualitzat 12/10/2018 - 01.12
 

El parc temàtic de terror més gran d'Europa del Sud, Horrorland, ha inaugurat les seves instal·lacions a l'entorn de l'antiga tèrmica situada en el municipi de Cercs. L'espai, que en quinze dies ha exhaurit la meitat de les entrades disponibles, promet ser un passatge temàtic molt terrorífic.

En el seu primer dia en funcionament, obert en primícia per als mitjans de comunicació, "youtubers" i "influencers", unes 800 persones s'han desplaçat fins al parc per provar els cinc passatges de terror, les dues zones de joc i un "escape room", on els jugadors hauran d'utilitzar la seva agilitat física i mental per sortir de l'habitació on estan tancats.

 

L'altre lloc innovador és l'anomenat Extreme House. Abans d'accedir-hi, el participant ha d'omplir un formulari per assumir tota la responsabilitat del que li passarà.

Notícia relacionada: Horrorland, el parc temàtic del terror

 

Èxit absolut de participació

Els organitzadors del recinte, la productora Horror Box i l'empresa berguedana Insomnia Corporation han avançat que en prepararan una segona edició per Nadal, davant l'èxit de participació. Tot i això, els participants que hi assisteixin es trobaran amb un format diferent a l'habitual.

Mentrestant, amb el 93% de les entrades exhaurides, els espectadors podran gaudir de les 15 sessions que s'oferiran els caps de setmana i festius, fins al 17 de novembre.

VÍDEO

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.828 missatges
  • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat