Fòrum

Un emú recorre el centre de Sant Cugat i acaba mort

Indignat_indepe6.814 6 315👍 2.922

https://www.youtube.com/embed/DUiuNm2Sw3U

Un emú recorre el centre de Sant Cugat i acaba mort

Encara no es coneix la procedència de l'animal

 
Emúcorre als carrers de Sant Cugat. FOTO: Cedida
Emúcorre als carrers de Sant Cugat. FOTO: Cedida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i mostrar-li publicitat i continguts del seu interès. En continuar navegant, considerem que accepta el seu ús. Acceptar
 
per Redacció del TOT 10 octubre de 2018

Sorpresa als carrers de Sant Cugat del Vallès. Un emú ha recorregut els carrers del centre de la ciutat la tarda d'aquest dimecres, 10 d'octubre. L'animal, del qual se'n desconeix la procedència, ha estat vist per primer cop al matí, però no ha pogut ser localitzat.

A les 17 hores la Policia local rebia un nou avís des del passeig de Can Cadena. Des d'allí, l'animal ha començat el seu recorregut pel passeig de Valldoreix, carrer de Valldoreix, carrer de Sant Antoni, carrer de Francesc Moragas amb avinguda de Gràcia, i carrer de Sant Francesc Xavier cantonada amb carrer de Barcelona.

Quatre dotacions de la Policia Local de Sant Cugat, dos cotxes i dues motos, han intentat barrar-li el pas per evitar que seguís amb el seu recorregut. Com ha explicat l'Ajuntament de Sant Cugat, al carrer de Barcelona l'animal s'ha desplomat i ha acabat morint.

 

Encara no és coneix la procedència de l'animal. S'està esbrinant qui és el propietari, que s'haurà de fer càrrec de la incineració de l'animal.

Emú als carrers de Sant Cugat

L'emú ha acabat morint. FOTO: Cedida

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.390 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat