Fòrum

L'enigma Comin

Mr SISI2.801 6 678👍 2.323
No se n'ha parlat prou d'aquest tema bastant important, l'escó de Toni Comin i el seu vot desaparegut en les votacions

Comin és d'ERC, però no ha delegat la substitució, ni tampoc ha renunciat a l'acte que podria haver ocupat un altre de la llista. Ni tant sols ha fet el que han fet Puigdemont i els altres 3 diputats de Junts pel Si. Simplement no ha fet res! I es un vot perdut pel conjunt total de l'independentisme.

Perquè és tan important aquest? Doncs perquè amb aquest vot, l'independentisme a la cambra tindria 66 diputats i recuperaria la majoria absoluta, i no hagues perdut cap votació ahir, i ens haguessim estalviat aquest espectacle tant trist que hem vist els últims dies al parlament. Tant ERC com JxCat haguessin pogut complir la seva fòrmula i seguiriem tenint majoria absoluta

Això que és tant evident i que jo mateix he observat després de veure les elecciones, les llumeneres d'assessors dels partits indepes no ho han vist en 4 mesos??? Perquè els hi paguem els sous en aquests "brillants" estrategues, perquè es passin parlan de jugades mestres al twitter i al facebook?? Com poden ser tant inútils, si tinguessin una mica de visió, no haguessim fet el pena durant 4 mesos tenint tancat el ple del parlament!

Toni Comín, ara em dirigiré a vosté. Se que es un patriota, i per tant espero que tingui una alçada de vistes més gran que els burros que tenim aqui al parlament. Si us plau, renuncii a l'acte, o bé delegui la funció de representació en un altre diputat d'ERC com han fet Romeva i Junqueras, o faci alguna cosa!!! Així, l'independentisme recuperarà la majoria absoluta en el ple i evitarem una guerra civil dintre de l'independentisme!

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.826 missatges
  • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat