Fòrum

És Roger Torrent un botifler?

És Torrent un botifler?
Sí, perquè és un cagat
43 (58.90%)

Sí, perquè vol mantenir el càrrec
20 (27.40%)

No, no se-l’hi poden demanar més sacrificis, ha fet molt pel país i és lògic que no vulgui anar a la presó
5 (6.85%)

No, en Torrent sap lo que és millor per Catalunya i ara mateix és obeir com un xaiet.
5 (6.85%)

Vots emesos: 73
Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
Doncs això... ras i curt, és Torrent un beautefleur

Anaven molt d’independentistes però ara resulta que a ERC s’han fet cacona... És perquè Torrent té por de les conseqüències que li poden caure al damunt si no obeeix com un bon minyó? O és perquè vol mantenir la menjadora? O és perquè el bo d’en Roger sap el que és bo pel poble de Catalunya, que és obeïr?


És el proper candidat d’ERC a les eleccions autonòmiques, és a dir, Roger Torrent, un botifler?

Respostes

Configuració
 • Defectible7.981 270👍 3
  Felicitats per l'enquesta gens tendenciosa, usuari misògin pro-violació.
 • Maczek2.066 4 819👍 1.792
  Molt trist tot plegat, amb polítics aixì no aconseguirem mai l'independència.
 • Cervesero483 3👍 503
  Només una mica covard, però no botifler. D'altra banda, tan covard com la gran majoria dels que aquí estem, com vam reconèixer en una enquesta feta fa pocs dies.
   • Alerta9.430 10 229👍 760
    Això que expliques és el que fa sospitar que Torrent és un botifler. Potser fins i tot col·labora amb l'estat.

    No té sentit que hi hagi gent a la presó o l'exili, i just en el moment de plantar cara (la investidura de Puigdemont des de l'exili), casualment algú nomena el xaiet Torrent de president del Parlament, que decideix bloquejar el procés. Que Torrent no vol anar a la presó? Coi, i per què el van nomenar a ell precisament?

    Fa temps que no m'estranyaria que hi hagués un pacte entre l'estat i (alguns) polítics botiflers que hi ha ara al govern català. La darrera votació d'ERC en aliança amb el PSC encara faria augmentar més la sospita.
  • broquil_is_over2.826 3 674👍 3.410
   Perdona, però cadescu a nivell particular pot fer el que li roti amb la SEVA dignitat. Jo no sé si seria valent o covard, es difícil dir-ho si no t'hi trobes, però si no plegues, et fas col·laboracionista del régimen, si t'escagarrines, doncs te'n tornes a casa i llestos.
 • Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
  Vota independència i tal...
  Veieu l’engany?
 • Birondon298 14👍 343
  Botifler i cagat, i dels grossos...
 • __32909__87👍 55


  La política és una merda i els polítics també, però millor anem a l'interessant,
  i és que la barba li queda de puta mare.


 • BlackOps157 1👍 195
  Li treus la barba i les lentilles i es queda en un miop sense ni mitja òstia. És un estòmeg agraït com la resta, una paparra aferrada a la cadira. 
  Si un dia es queda sense cadira i la té de grossa eencara podria entrar d'actor a Fakings.
  • Tuixec4.034 9 528👍 1.833
    Vividors que viuen del vot segrestat perquè cal seguir votant "els nostres" fins i tot en eleccions on són totalment irrellevants com al congrés.
   • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
    Exacte. Tenen a la societat catalana segrestada totalment perquè el gruix dels seus votants no volen deixar en mans dels espanyols la Generalitat. Segurament aquest cercle viciós sigui la causa de la mediocritat total i absoluta dels polítics independentistes.
    • Tuixec4.034 9 528👍 1.833
     Ho puc arribar a entendre a la Generalitat. Al cap i a la fi, tot i que no poden legislar una merda, gestionen educació i subvencions a un munt d'associacions que sí que fan feina real per la nació. Però al congrés? Que treguin un sol diputat després del que ens han fet és la vergonya dels catalans.
     • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
      Bé jo entenc que és d'idiotes no presentar-se a les eleccions espanyoles mentre es formi d'Espanya, encara que sigui per tocar els ous al congrés o per rebre la paga corresponent.

      Jo a un partit independentista li puc perdonar que vagi a les eleccions espanyoles amb l'excusa d'obtenir finançament pel partit, em sembla de conya.

      El que mai podré perdonar a un partit polític independentista és que els seus càrrecs estiguin ocupats seguint criteris d'amiguisme i no pas criteris d'excel·lència.

      Aquest i cap altre és el nostre principal problema a nivell polític, la falta de persones capacitades, excel·lents i talentoses.

      Pensa que els partits polítics estan plens de persones que no han trobat feina en el món de l'empresa privada i que a principis de la vintena compaginen una carrera humanística que estreu amb la punta de la polla amb les manis i les reunions de partit, reunions en les que es fan moltes festes i fins i tot hi ha sexe entre ells. Ho sé perquè conec a gent que en forma part. Després d'aquests els més guais i enrotllats són els que van ocupant càrrecs superiors, arribant finalment a la cúpula del partit sense haver treballat mai més enllà que pel partit, amb les seves carreres d'història, psicologia, dret o economia, que se les han tret amb 8 anys. És a dir li deuen molt al partit i no volen perdre l'status que tenen, això per una banda, però es que per l'altra també és gent que no és brillant i per tant davant els problemes o els reptes adoptarà postures infantils (com les que hem vist aquests anys de procés amb tanta performance, manifestació, teatre etc.) que no van enlloc.

      Després hi ha altres factors que expliquen que no haguem arribat més lluny, com la demografia, però això ja no depèn de nosaltres, la qüestió és que hi ha un factor que depèn totalment de nosaltres i en el que no hem posat detall ni cura, i aquest és el drama per mi.
      • Tuixec4.034 9 528👍 1.833
       Altra cop d'acord, però vull puntualitzar que el fet d'entendre que la gent els voti per la Generalitat, no vol dir que els perdoni la incompetència. El que passa és que hi ha coses pitjors en lloc.

       Precissament perquè no els perdona haurien de no votar-los al congrés, que com ben dius, només serveix com a font d'ingressos i cementiri d'elefants i freaks. Si fan la feina a casa els voto allà perque hi enviin els inútils com a bonus, si no, els castigo.
  • quatreanys35.402 6 19👍 10.722
   l'espectacle d'aquests  dies de la mesa no implicava cap desobediencia.
   • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
    No sé, no estic seguint res de la política, senzillament apago la tele cada vegada que veig que es parla de política. En qualsevol cas tots sabem que fins i tot les postures més rebels al parlament a l'hora de la veritat s'esbaixen i es despullen com allò que són, pur teatre. Així que tant és, no em sembla gens positiu perllongar aquest teatret en el temps de manera indefinida.
    • quatreanys35.402 6 19👍 10.722
     de moment el teatre continuara fins que hi hagi eleccions i alli la gent decidirà si vol continuar amb el teatre. I com no hi hagi una alternativa amb cara i ulls, el pdecat i erc tornaran a tindre els mateixos escons.
  • Alerta9.430 10 229👍 760

   GatNegre escrigué:
   però això de desobeïr de gratis sense cap pla ni estratègia al darrera em sembla absurd i propi de mediocres, de nens petits. De fet si som on som (instal·lats en el ridícul) és precisament per fer desobediències light i temptar la llei sense cap mena de pla ni d'objectiu ni de res més enllà de fer postureig.

   Si això que dius és veritat, per què es presentà el Sr. Torrent?

   Això que la independència és impossible és només el teu punt de vista, no l'únic. A mi m'hagués agradat comprovar com Espanya solucionava el problema de la investidura a distància d'un president elegit democràticament. Amb Brussel·les i Alemanya havent decidit judicialment que Puigdemont no havia comès cap delicte de rebel·lió.

   Però el Sr. Torrent i altres persones del govern han volgut avortar aquesta possibilitat i tornar a la casella de sortida. Ni el més optimista dels espanyols hagués somniat el gir que ha donat la situació.
   • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
    No era tècnicament possible, estava ple d'impediments legals i procedimentals que no ho haguéssin fet possible. Si vols, i en això sí que hi estic d'acord, l'error és presentar a Puigdemont com a presidenciable sabent que no podria exercir de president en cap cas. però l'objectiu era clar, fer de Puigdemont un màrtir i després doncs culpar a Espanya, que és el comodí preferit de l'independentisme. I quan ja no queda Espanya per culpar, doncs a la oposició, a ERC o a la CUP.

    I quan no doncs ho fan els altres, m'és igual. Jo no sóc de cap partit polític però les coses com són, ja prou de teatret, que cansa.
    • Alerta9.430 10 229👍 760

     GatNegre escrigué:
     No era tècnicament possible, estava ple d'impediments legals i procedimentals que no ho haguéssin fet possible.
     Has llegit bé el que he escrit? Ho has refutat?

     A mi m'hagués agradat comprovar com Espanya solucionava el problema de la investidura a distància d'un president elegit democràticament. Amb Brussel·les i Alemanya havent decidit judicialment que Puigdemont no havia comès cap delicte de rebel·lió.
     • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
      I t'estic dient que no es podria realitzar aquesta investidura a distància, que hi havia impediments procedimentals. De totes maneres, encara que l'haguessin investit, posem-nos en aquest cas, què hagués vingut després?
      • Alerta9.430 10 229👍 760

       GatNegre escrigué:
       De totes maneres, encara que l'haguessin investit, posem-nos en aquest cas, què hagués vingut després?
       Això és el que hauríem d'haver comprovat!

       El que és segur és que pitjor que ara no estaríem, de nou a la casella inicial de sortida.
       • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
        De veritat creus que l'1 d'Octubre de l'any passat estàvem en un altre estadi que no fos la casella inicial de sortida?

        Et recordo que el govern mai va preparar res per fer efectiva la independència, això tan cuqui que ara li diuen "fer efectiva la república", doncs després de l'1 d'Octubre no hi havia cap pla, absolutament res per prendre el control del territori.

        Quina classe d'independència és aquesta? Ja et dic jo el que hagués passat: res. Uns mesos o anys més de teatre fins que la cosa petés per algun altre cantó. La voluntat de fer la independència de manera real no hi ha sigut mai. Tan sols postureig i teatre, punt. Un postureig que els hi sortirà molt car a alguns que ja porten 1 any entre reixes.
        • Alerta9.430 10 229👍 760
         Segueixes sense respondre com hagués solucionat Espanya el problema de la investidura a distància de Puigdemont, amb Brussel·les i Alemanya havent decidit judicialment que no hi havia rebel·lió.
         • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
          AAAAH vale ja entenc, que la cosa va de molestar a Espanya, no? Vale vale, sí, sí, és un gustet que he vist repetit entre molts indepes, de vegades els sento dient: "hehehe com estem fotent a Espanya eh!" com si l'objectiu de tot fos fotre Espanya i no pas la independència, és una actitud semblant a la que té l'Espanyol amb el Barça, l'actitud del mediocre, del simple, del perdedor.

          Jo vull la independència i no pas "molestar a Espanya", i que s'hagués investit a Puigdemont (cosa no possible pels impediments procedimentals dels quals ja t'he parlat) no ens acostava a la independència sinó que perpetuava el teatre, potser un teatre més creïble que l'actual (ja que en Xistorra és molt mal actor, les coses com són), però teatre al cap i a la fi.
          • Alerta9.430 10 229👍 760
           Molestar? Investir un president és una acció, no una simple molèstia.

           Un altre cop: com ho hagués solucionat Espanya?
          • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
           Doncs ho hagués recorregut pels impediments procedimentals dels que ja t'he parlat, què és el que no entens?

           Des del moment que planteges la investidura de Puigdemont com quelcom a "solucionar" per part d'Espanya és que ho planteges com un problema i per tant com una molèstia.

           Centres l'acció de la investidura com una pedra a la sabata d'Espanya, però no m'expliques quina hagués sigut l'acció de Puigdemont i de tot el Govern que ens hagués acostat a la independència, m'ho pots explicat, si us plau? Com hagués implementat la independència en Puigdemont?
          • Alerta9.430 10 229👍 760
           Jo desconec que hagués passat exactament. Però almenys no haguéssim tornat per decisió pròpia a la casella de sortida com ha passat.

           Espanya ho hagués recorregut, i? Doncs estem sense president el temps que calgui. Gaire diferent a ara no seria. Nosaltres hauríem investit un president escollit democràticament pel poble. D'aquí no ens hauríem d'haver mogut mai dels mais.

           La solució l'haurien d'haver posat ells, no nosaltres.
          • GatNegre21.503 9 65👍 7.178
           Clar, i hauríen imputat a la mesa i al president del parlament, i vinga a judici i vinga a presó preventiva, i després a posar uns altres, a fer minuts de silenci, a fer concentracions. Ok, molt bé molt maco, però el poder continuaria en mans d'Espanya i punt.

           Investir Puigdemont no hagués sigut més que un altre acte simbòlic però amb càrregues judicials pels principals responsables que allò tirés endavant, i no ens hagués acostat a res.

           Jo sóc de la opinió que la desobediència té sentit quan l'acompanyes amb una estratègia de presa de control del territori, pero desobeïr per postureig no ens acosta a res, tan sols desmoralitza la tropa.
          • Alerta9.430 10 229👍 760

           GatNegre escrigué:
           Clar, i hauríen imputat a la mesa i al president del parlament, i vinga a judici i vinga a presó preventiva, i després a posar uns altres, a fer minuts de silenci, a fer concentracions. Ok, molt bé molt maco, però el poder continuaria en mans d'Espanya i punt.
           I?
          • Marc Espasa16.408 14 112👍 4.616
           Jo t´ho dic.

           Estavem sota el 155, no publicant la investidura al DOGC i ja está legalment no hauria estat president.

           O sigui s´haurien embrutat 0 les mans i la repercusió internacional seria nula.

           A no ser que el Puigdemont diés que ell era el President i donés la ordre als mossos de treure els de Madrid de les consellaries i de Palau, peró pensar aixó és bastant inocent la veritat.


          • Marc Espasa16.408 14 112👍 4.616
           L´hauries investit com la e-república, pq no constaria enlloc a no ser que obliguessis als funcionaris sota el 155 a publicar-ho al DOGC i fessis fora als de madrid de les conselleries.


          • Alerta9.430 10 229👍 760

           Marc Espasa escrigué:
           L´hauries investit com la e-república, pq no constaria enlloc a no ser que obliguessis als funcionaris sota el 155 a publicar-ho al DOGC i fessis fora als de madrid de les conselleries.


           Caram, ni el portaveu de Ciutadans ho hagués dit millor...
          • Alerta9.430 10 229👍 760

           Marc Espasa escrigué:
           A no ser que el Puigdemont diés que ell era el President i donés la ordre als mossos de treure els de Madrid de les consellaries i de Palau, peró pensar aixó és bastant inocent la veritat.

           Innocent per què?
          • Marc Espasa16.408 14 112👍 4.616
           Tu has preguntat que hauria passat no el que ens agradaria que hagues passat.
          • Marc Espasa16.408 14 112👍 4.616
           Pq no ho va fer despres del referendum.
  • titafred4698 3👍 488
   Primer que demanin perdó per enganyar els electors. Segon, que reconeguin que ni poden ni volen fer la indepèndencia. I finalment, que renunciin al càrrec i convoquin eleccions. Però ja se sap que res d'això faran, els polítics s'aferren a la pagueta de diputats com les mosques s'abraoen amb delit a un bon cagarro.
 • cathalà23.645 12 51👍 7.258

  És un caragirat al servei d'en Junqueras.
 • Eimeric8.030 12 267👍 1.926
  Sí, perquè és un cagat i perquè vol mantenir el càrrec. Les dues alhora

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.827 missatges
 • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat