Fòrum

ERC i PSC tomben a la Mesa els vots delegats de Puigdemont i els presos de JxCat

pensa_i_actua!16.483 14 109👍 7.679
Extret de: El nacional

ERC i PSC tomben a la Mesa els vots delegats de Puigdemont i els presos de JxCatLa Mesa del Parlament ha tombat aquest dimarts els vots delegats del president Carles Puigdemont i els presos de JxCat Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull. Ho ha fet amb els vots a favor d'ERC i el PSC i l'abstenció de Cs. JxCat hi ha votat en contra.

Seguirà ampliació

Respostes

Configuració
 • Rigel65.373 11 5👍 34.033
 • Rigel65.373 11 5👍 34.033
 • Rigel65.373 11 5👍 34.033
 • Rigel65.373 11 5👍 34.033
 • rlborinot5.750 12 369👍 2.536
  Sóc l'únic que ja ho veu tot amb aquest se me'n fotisme ?

  PDCat i ERC, ja no saben per on remar. ANC i Òmnium, amb perfomances estèrils. I la CUP, que és la que es mostra més coherent (i per això la voto fins que es demostri el contrari), també viu molt bé en l'oposició, però no se la sent ni proposa gaire.

  El que més fot, és que tots aquests polítics processistes han creat un pasotisme i desengany entre la gent, brutal.

  El moment va ser l'octubre passat, i ho van engegar tot a rodar. Vet a saber quan tindrem una sinergia igual. El carrer ha fet molt més que els despatxos.
  • Josep-Dencàs32.886 12 24👍 3.292
   Ja en som dos.

   D'aquesta genteta l'únic que espero es que desapareguin. Totes les coses rares que van fent ni tant sols m'interessen, coses de pocapena tot. Es com saber que hi ha uns pallassos que estan fent una funció que ja ni m'interessa mirar de tanta vergonya aliena que em dona tota aquesta farsa.

   Aquesta gent no serveixen, l'unic que podrien fer seria una proclama de qualsevol manera i deliberadament fallida per despres enredar a la gent dient "veieu com no es podia fer?" i així tenir la coartada perfecta per seguir amb l'autonomisme del que no tenen collons d'escapar ni en volen.

   I en son ben capaços de fer-ho per tapar les seves misèries i poder seguir amb la presa de pel, això és l'unic que temo, per les consequències que duria de cara a barrar el pas a aquells qui en el futur ho podessin fer de debó.


   Ja tenia raó en Daniel Cardona, ja... més raó que un sant. Gairebé cent anys després i encara seguim igual:

   "... On és la joventut heroica de Catalunya? No n’hi ha. No hi ha joventut heroica, perquè no hi ha hagut homes que li assenyalessin el camí. A Catalunya sols hi ha polítics. Uns polítics que han escrit per cas: “L’exemple dels catalans de 1714 l’hem de venerar amb patriòtica devoció; però no l’hem de seguir, és la Pau i no la violència que fa grans els pobles. .../... Perquè els nostres joves polítics ja saben prou bé que no han d’acomplir el deure que l’ideal els imposa. I així hi ha joventuts que mengen i es passen la vida en la mansuetud d’un bou. Doncs bé, jo us demano a vosaltres, joves nacionalistes radicals, que sigueu heroics, una sola vegada per Catalunya; us demano que blasmeu de la política, que foragiteu la política. Vosaltres ja sabeu que Catalunya no serà salvada per la política, com sabeu que la política no ha salvat cap ideal social ni patriòtic i per tant no ha salvat cap poble de la terra en lluita nacionalista...."

   Daniel Cardona "Els Herois" (La Batalla, 1923)
 • cathalà23.645 12 51👍 7.258

  Esquerra Monàrquica de Catalunya.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.826 missatges
 • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat