Fòrum

En Valls és l'únic polític que proposa abordar el problema dels manters

erianocar2.132 1 812👍 1.298
I també és l'únic polític que gosa diferenciar entre refugiats i immigrants econòmics, donant solucions diferents a cada cas.

Sentit avui en una entrevista que li han fet a Catràdio.

Després vindran els plors.

Personalment, m'és igual si surt. No serà pitjor que la Colau. I ara els de sempre em podeu dir espanyol. I també me la podeu menjar.

Respostes

Configuració
 • Unitat i Orgull8.505 10 258👍 4.373
  No m´extranya res que un fill de p. espanyol com tu digui que no l´importa gens si un ultra espanyolista com en Valls guanya a Barcelona.
 • grava2.926 1 651👍 4.354
  La tradicional creativitat política d'aquesta raleia...

  https://www.publico.es/uploads/2015/07/19/55ac0295b9faf.jpg
 • Ultrança7.390 5 291👍 416
  Qui cregui que algú com el Valls que és globalista de cap a peus, nineta dels ulls dels eurocrates i gran capital, solucionarà res d'aquest afer és francament curt. Ho fa per guanyar vots fàcils de la plebs i polaritzar forces.
  Són ells mateixos qui estan enginyant i permetent aquesta situació a les megacities occidentals que controlen.Socialistes europeus, liberals, ciudadaneros i la resta de morralla progressista tots van de la maneta per executar el mateix programa. A totes les capitals veus exactament el mateix amb etapes de menor o major degradació.
  Espero que els suposats raconaires amb trellat, que veuen la situació pel que és, no ens facin creure en les fantasies dels causants del problema. O volen creure que hi haurà solució fàcil fins al punt de l'autoengany o són infiltrats espanyols.
 • Puigdomènech9.487 12 228👍 2.434
  Els manters són realment un problema.
  bé, el problema és que són un problema silenciat.

  Però si parlem d'en Valls, ell què collons és? una merda botiflera de cap a peus, vinguda de França directament, fins i tot !!
 • Arrós_ebrenc524 8👍 405
  Aquí el primer immigrant és Valls. I farà més mal ell sol del que podrien fer tota la resta junts.
 • Roderic15.843 14 115👍 7.554
  Presentant candidatura a Trol de l'Any?
 • Toni Montagutí34.348 7 20👍 21.474
  Ni et diré espanyol ni te la menjaré. Ja he esmorzat, gràcies. 
 • Mafan854 1👍 798
  Merda. M'acabo d'adonar que he votat positiu a aquest trol Espanyol per equivocacio.
 • LesttattUsuari sumador37.048 11 17👍 11.734

  Sembla voler aprofitar una situació critica...

   

  Un independentisme suposadament mig desestructurat; els seus polítics, entre disputes entre ells mateixos, uns a la presó i altres a l’exili. Una política, entre partidista i progressista, que ja no genera confiança entre la població catalana. La immigració massiva i la il·legalitat, impunes, semblen ser intocables per els tres principals partits independentistes que cap d’ells ha intentat posicionar-se. La venda de productes falsificats, el narcoturisme i el turisme de borratxera que l’actual i inepte govern municipal no ha sabut, o no ha volgut, trobar cap solució...

   

  Una Barcelona farta, que sembla tornar la ciutat dels sense sostre i el barraquisme. La ciutat incívica i bruta, on la delinqüència sembla campà amb certa impunitat. Una Barcelona que s’està quedant sense catalans...

   

  Serra, Maragall, Clos, Hereu, Trias, Colau: Sociates i convergents; són els efectes de quan les coses s’han fet malament des d’un primer moment.

   

  Barcelona, sent la capital de Catalunya, hauria de ser governada per nacionalistes catalans, patriotes que defensarien i lluitarien perquè Barcelona, i el país sencer, tornes a ser català i respectat.

   

  Deixaríem de veure que cap Valls intentes apropiar-se amb la capital de Catalunya.

  • Xicoira3.142 2 630👍 2.784
   De debò que vius a Barcelona i et creus que la preocupació principal és els manters?

   Hi ha moltes més prioritats pel 99% dels barcelonins que els perjudiquen en termes de diners, i no parlem de quatre calerons no. Per tant és lògic que després guany l’esquerra espanyola; i l’independentisme es quedi curt perquè o bé s’ha de fer llista untària amb PDCat empassant-se el programa de dretes o fa 20482 candidatures.

   Sembla que alguns viviu sota un roc, sense ànims d’ofendre però em costa creure que la teva impressió de les preferències dels barcelonins sigui aquesta.

   Hi ha ciutats d'on no en treuràs més que el 50% d'independentistes, i si t'has d'ajustar a aquest marc mental perfecte. El discurs més conservador te'l compraran perfectament a altres indrets.
   • erianocar2.132 1 812👍 1.298
    Hi ha moltes més prioritats pel 99% dels barcelonins que els perjudiquen en termes de diners, 

    És que el problema dels manters no és un tema de diners, excepte per certs botiguers, sinó d'ordre públic i d'imatge.
   • LesttattUsuari sumador37.048 11 17👍 11.734

    La meva preocupació sobre aquesta ciutat és que està representant ser la ciutat sense llei i el campa qui pugui, sota l'aparença de ser uns ciutat d'acollida i gent de pau. D'aquesta ciutat, està tornant a sorgir totes aquelles actituds incíviques, delinqüència i de degradació dels anys 70 causat per tota una colla d’ineptes i interessats polítics que han arribat a governar Barcelona. Des d'en Serra, passant per l'Hereu fins arribar a la Colau, cap d'ells es mereix cap respecte.

     

    Narco-turisme, turisme de borratxera, pisos turístics il·legals, delinqüència, carteristes, violència i baralles extremes a ple llum del dia, màfies organitzades, prostitució, mortaldat, venda de droga en mig de la Rambla, ocupacions de propietats privades, incivisme, joiers sota un constant perill... Una imatge de la degradació i inseguretat que esta donant aquesta gran ciutat.

     

    Afegeix els top manta: Il·legals, que estan venen productes falsificats, sense cap tipus de llicencia. És a dir, els seus productes no han passat per cap control de sanitat ni qualitat.

     

    I sense que, cap d'ells,  aportin un sol ral a les arques de l’ajuntament. Ni tant sols pagar el corresponent bitllet de metro. Mentre, el botiguer de tota la vida, que porta anys contribuint aquesta societat, se’ls continua omplint d’abusius impostos.

     

    ....

     

    Els top manta, com tota aquesta il·legalitat i delinqüència, està posant en perill tant la economia del país, com la borsa de treball, com la salut de tots els catalans. Tot un seguit de situacions critiques que ho acabara pagant una i ja més que tocada sanitat publica. Sigui per lesions ocasionades per baralles entre delinqüents a patir tot tipus de malalties; dermatitis, al·lèrgies, intoxicacions per inhalació (perfums) irritació ocular (olleres) fitotoxicitat i taques a la pell, cataractes i altres tipus de malalties ocular ocasionats per tots aquests productes de dubtosa procedència.

     

    També hem de tindre en compte la seva actitud, extremadament violenta i agressiva, contra tot aquell qui gosi du la contraria, ni que sigui per un malentès, com es va veure no fa gaire amb un turista. Agressions, fins i tot, contra agents de policia i vianants innocents que en cap moment han tingut res a veure. Tret de les destrosses que ocasionen contra tot un mobiliari urbà. Altres ciutats de fora de Catalunya han arribat a cremar cotxes sencers...Intenten imposar-se, en el país que els acull, basant-se en la il·legalitat i la violència. 

     

    En el barri de la Barceloneta s’han arribat a veure 1000 top manta. Roses, 500, Vendrell, 400... Catalunya sencera comença a ser ocupada, encara més de lo que ja està, per tot aquest col·lectiu. Ves sumant i ves fent un calcul. Te n'adonaràs de la manera que ens estan perjudicant.

     

    No estic dient que el top manta sigui una preocupació principal. Però si representa ser una part d’ella. Ho serà, de principal, aquell dia que siguin una important majoria. Llavors si que ens haurem de preocupar, perquè, de la ciutat de can pixa pot acabar sent una anarquia desenfrenada.

     

    A tot això, i ho torno a dir, tampoc estic dient que acabaré votant aquest personatge. Sota la tapadora del top-manta, Valls, tret de ser un anticatalà, està fent servir aquesta qüestió per guanyar adeptes i no pas solucionar totes aquestes qüestions.

     

    Però, molta gent, i es el que vinc dient, que ja comença està farta de tota aquesta situació, sobre tot el botiguer de tota la vida, potser si l’acabi votant, veient que està generant més perdudes que guanys causat per tota aquesta i permissivitat venda il·legal, mentre els principals partits polítics actuals continuen girant el cap i parant la ma, uns, o oferint-lis tota d’ajuda i subvenció, altres.    Ser del que parlo, perquè visc a Barcelona. Però també m'hi fixo quan viatjo per arreu de tot Catalunya.

    • Xicoira3.142 2 630👍 2.784
     CLAR que Barcelona és Can pixa, però per què? Pels manters?

     No pas pels preus de lloguer, del turisme massiu, de la gentrificació, i milers d’altres coses...

     Parleu del vostre llibre, però i els altres problemes què? I sobretot: creus que la gent votarà massivament a en Valls, sobretot independentistes que és el que ens interessa, per ser anti manters?

     Jo no ho crec pas, i si passa seran quatre gats. En valls rebrà els vots de renegats espanyols. Que es presenti un partir anti manters independentista, a veure quants vots treu.
     • LesttattUsuari sumador37.048 11 17👍 11.734

      Xicoira escrigué:
      CLAR que Barcelona és Can pixa, però per què? Pels manters?


      Crec que t'has passat per alt aquesta part on deixo clar que el problema dels manters no es l'únic:

      Narco-turisme, turisme de borratxera, pisos turístics il·legals, delinqüència, carteristes, violència i baralles extremes a ple llum del dia, màfies organitzades, prostitució, mortaldat, venda de droga en mig de la Rambla, ocupacions de propietats privades, incivisme, joiers sota un constant perill... Una imatge de la degradació i inseguretat que esta donant aquesta gran ciutat.


      • Xicoira3.142 2 630👍 2.784
       En això et dono parcialment la raó.

       Pel que fa el narco turisme i el turisme de borratxera, i tots els problemes arran del turisme, s’ha de facilitar un model turísic que sigui respectuós amb l'ambient i els habitants de Barcelona. El problema no és tant el fet de drogues i de borratxera, sinó la facilitat i promoció de fer tot això a l'espai públic. 

       Si s’emborratxessin en privat sense deixar-ho tot fet merda, em donaria completament igual perquè és la seva proprietat privada.

       Calen més forces de seguretat a la platja i més dispositius per poder evitar que la gent ho embruti tot sense conseqüències (i això ho fan els turistes estrangers i els catalans o valencians de ciutat).

       En resum cal capgirar el model turístic (cosa que dius tu, per exemple, però també diu la CUP, per tant el problema ha estat identificat políticament, només cal que més partits s'hi afegeixin).

       I moltíssimes coses més, però després aquí al Racó només es creen fils amb guerres ideològiques sobre una cosa polèmica en concret, i es deixa de banda la resta. Cosa què, llegint fils més antics del Racó, no passava tant abans potser perquè èreu menys. I també ho fan  els polítics per dividir i conquerir, tàctica preferida de l'unionisme.
       • LesttattUsuari sumador37.048 11 17👍 11.734
        Bé. Ja que has tret la qüestió dels llibres dels altres, cal dir que tu també has vingut a exposar el teu, centrant-te només amb el turisme com a principal causant dels problemes que pateix aquesta ciutat.

        Anem a parts.

        És obvi que s'ha de capgirar aquest model turístic. Però, compte; contra el turisme incívic i no contra tot el turisme que demana la cup, que fins i tot carrega contra aquell turisme que es comporta d'una manera cívica i respectuosa.

        També hem de tindre clar que no es el turisme ni som els catalans els únics que podríem estar embrutant la ciutat. També estan, i com dic,  els top manta, els llauners, les ocupacions, les màfies organitzades, el barraquisme, els rodamons... Qüestions que els actuals partits polítics catalans, sobre tot la cup, sembla voler ignorar-les, centrant-se únicament amb el "capitalisme" del turisme.

        Per aquest motiu, i mentre sorgeixi aquest tipus de permissivitats i, podrien dir,  hipocresies sempre veurem sorgir personatges com en Valls, que si acabarà exposant totes qüestions, encara que sigui nomes per amb, i únic, intent d'arreplegar vots.

        Però, de moment, hi haurà molta gent, farta, que si l'escoltarà davant del silenci dels altres partits polítics.


        Per això dic que, i davant d'aquesta enganyifa dels tres i actuals partits polítics, ens cal un que avantposi un sentiment nacional que no pas el partidisme ni el "llisirme".
 • Ius Novum2.376 3 754👍 4.342
  El problema que ha tingut Barcelona és que ha estat una ciutat deixada de la mà de Déu, ja que els alcaldes que ha tingut s'han dedicat més a fer polítiques de façana que no pas a pacificar i posar ordre i convivència als barris i a gestionar de debò el dia a dia i els problemes quotidians dels diferents districtes de la ciutat.

  La idea era crear una ciutat "cosmopolita", un concepte que es van inventar els sociates i que es tractava d'associar cosmopolitisme amb multiculturalitat aferrissada i relegar la catalanitat de la capital de Catalunya i la cultura catalana com a una cultura més, barrejada dins d'aquesta amalgama de noves cultures d'importació.

  Avui Barcelona està fora de control. I no és d'ara. Avui recollim el resultat de tants anys de polítiques erràtiques, d'aparador, de projectes grandiloqüents però allunyats de la vida dels barris, de deixar que es creesin dins de la ciutat autèntiques "zones sense dret" que són veritables focus de delinqüència i inseguretat.

  Els veïns del Raval s'han organitzat per denunciar l'abandonament que pateixen, però és cada dia que no paren de patir el descontrol i el caos que es viu al Raval. Ningú no se'ls escolta.

  Recordo aquella imatge d'un manter que li va obrir el cap a un policia municipal al final de la Rambla. Anava acompanyat d'un altre agent i tots dos van acabar fugint per potes. Va ser lamentable i penso que és intolerable que s'hagi arribat a aquest punt. Perquè aquesta gent no es poden prendre la justícia pel seu compte ni passar a la violència quan estan venent productes de manera il·legal i molts d'ells també es troben aquí en situació il·legal.

  I el Raval, com deia, ja veieu com està. Quan no és un dia que un paio ataca a un altre  a cops de matxet, són baralles al carrer, robatoris, narcopisos, etc.

  Quan arribes a aquest desgavell absolut, és freqüent que aparegui algú que digui que posarà ordre. Si no ho diu ningú més (com passa ara), el primer que ho digui retindrà l'atenció de molts ciutadans que ho pateixen i no són escoltats. Digueu-li oportunisme, si voleu, és clar. Però és política pura.

  El que no es pot fer és deixar caure una ciutat en el desordre, l'anarquia i la inseguretat absoluta i pensar que tothom ho acatarà i aguantarà per sempre més. Això no va així. la gent viu allà, dia i nit. I ho pateixen dia i nit.

  Cap alcalde de Barcelona no ha viscut al Raval ni tenint una allau de maners cada dia davant de casa seva. Ni en Valls, evidentment. Però si ningú no ho diu, que ningú no s'estranyi que la gent acabi votant al primer que ho digui...
 • Gínjol14.601 3 133👍 4.767
  "ENdreçar" = Arranjar, arreglar

  "Adreçar" es refereix a direcció
 • Vasa17👍 30
  No confieu en aquesta escòria gavatxa d'en Valls, que és un doble renegat. Hom sap tots els problemes que té Barcelona, però en Valls com a doble renegat els empitjoraria.
  • paleta4.037 2 518👍 5.052
   Us pot caure tan malament com vulgueu, però en Valls no és gavatxo, és català.
   • Vasa17👍 30
    Igualment és un doble renegat i un degenerat, i a més que no sap res del "panorama" barceloní, després de tot no ha viscut mai aquí, és com una mena de mercenari. Jo visc aquí a Barcelona i la ciutat té un munt de problemes, és un desastre, començant pels barruts espanyols i acabant per altres temes que prefereixo no esmentar.
   • Xicoira3.142 2 630👍 2.784
    No pas, és un gavatxo que ja fa temls que ha renegat de la seva catalanitat.
   • Toni Montagutí34.348 7 20👍 21.474
    En Valls és un grimpaire, un aprofitat. Ni català, ni francès, ni espanyol ni res. Ell cerca el poder i va allà on creu que en pugui treure algun profit. Això sí, el seu català és prou acurat, en fort contrast amb el seu castellà infumable. I això, aquest castellà espantós, encara li pot anar a la contra, que el votant mitjà espanyolista de Barcelona potser no li ho perdona. Tant de bo rebi una bona coça al seu cul de nen ric que es passeja amb la seva rica, i molt dretana xicota unionista. 
 • Flordeneu de Königsberg93👍 182
  Quina merda de fil és aquest? Valls és un aprofitat de mena, i com tots els aprofitats sovint és "llest" (no dic intel·ligent), sinó llest. Ja sap el que es fa ell amb això, i tots també sabem que fa ell: vol vindre a aixafar els catalans, ser l'ajuda francesa que els cal als espanyols, i per fer-ho, com ja ha demostrat, farà servir qualsevol estratègia que li garanteixi vots. Si demà a de fer petons als manters, els en farà.

  Et penses com som rucs o què?

Publicitat

Fòrums

 • 9.174.422 missatges
 • 216.746 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat