Fòrum

Vox, el nou Tea Party del feixisme espanyol...

EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653

Vox reuneix 10.000 persones amb un missatge contra l'independentisme i la immigració

En un acte al Palau de Vistalegre de Madrid, també ha reclamat, entre altres coses, derogar totes les lleis d'ajuda a la dona
Redacció 07/10/2018 - 17.55Actualitzat 08/10/2018 - 00.44

 

 

Vox ha omplert aquest diumenge el Palau de Vistalegre de Madrid amb la vista posada a aconseguir representació parlamentària a les pròximes eleccions.
Eliminar Catalunya com a comunitat autònoma, il·legalitzar tots els partits que busquin la independència, derogar la llei de violència de gènere, deportar els immigrants il·legals o instaurar la cadena perpètua, són algunes de les cent mesures que ha presentat el partit d'ultradreta.

 

 

Els atacs contra Catalunya han enfervorit els presents, les més de 10.000 persones, segons l'organització, que han omplert el Palau.

La cançó "Que viva España" donava la benvinguda als assistents, que trobaven una bandera espanyola als seus seients. L'ambient s'escalfava i arribava la xirigota contra Puigdemont, que aviat trepitjaven els crits d'"A por ellos" i "Puigdemont a la presó".

 

 

De fet, els parlaments els ha obert la representant de Madrid, Rocío Monasterio, d'aquesta manera:

"Que no vinguin els 'correctitos' a dir-nos que som turbes per cridar 'Puigdemont, a la presó'. Ho cridem: 'Puigdemont, a la presó."

Monasterio donava pas a les mesures que presenta Vox com a programa electoral. La primera: suspendre l'autonomia de Catalunya, que ha estat l'ase dels cops de tots els discursos, entre l'entusiasme dels assistents. Ho resumia el president de Vox, Santiago Abascal:

"L'Espanya viva vol que se suspengui de manera indefinida l'autonomia de Catalunya, vol que es detinguin els colpistes, inclòs Quim Torra, que se'ls jutgi, se'ls processi i se'ls enviï a la presó. Vol que s'il·legalitzin els partits separatistes i vol que es dissolguin els Mossos d'Esquadra. I vol que es desmantelli, d'una vegada per totes, i es posi al seu lloc aquest nefast estat de les autonomies."

 

 

Una altra mesura que han proposat és derogar totes les lleis d'ajuda a la dona:

"Vox ve a derogar totes les lleis de gènere, a recuperar també la dignitat de les dones, perquè ens volen humiliar amb polítiques de quotes."

També hi ha hagut discursos contra l'avortament, l'eutanàsia i fins i tot contra el foment de la bicicleta a les ciutats. I en defensa de la família tradicional i de la deportació dels immigrants. També proposen derogar la Llei de Memòria Històrica.

Vox fa gala de les enquestes que els donen entrada en alguns parlaments i fins i tot al Congrés.

Aquests aviat deixaran Casado i Rivera com uns escolanets.

 

Respostes

Configuració
 • ocelldefoc4.143 6 517👍 1.502
  Treuran vots al PP i a C´s, fent que el que es dividia fins ara entre dos ho faci entre tres, llençant molt vot a la paperera.  A més, si aquest partit treu el cap, farà que l´independentisme es reforci.
 • EPS62.507 14 8👍 11.358
  Algú em pot dir en que es diferencia Vox de Ciudadanos??

  Jo veig que són el mateix, amb la diferència que Vox no te el discurs buit de "regenerar la democracia", "igualdad de los españoles" i altres eufemismes per dir el que són, nacionalisme espanyol de dretes que el PP els ha decebut.
  • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653
   Algú em pot dir en que es diferencia Vox de Ciudadanos??

   La diferència entre Falange de las JONS i Falange Autèntica. Algun petit matís.
  • Tioronnie3.106 6 642👍 1.621
   Sempre han tingut de cabrejats i coses així. A l'època Aznar ja van tindre el PADE i fins i tot una agrupació anomenada Afiliados No Votantes del Partido Popular.

   El que pasa és que abans poca gent volia marxar, ja que el PP d'Aznar ja era duret i vivien la bona era econòmica. Ara el PP és una caricatura, ple de corrupció oberta i sense un rumb massa clar. Per aixó els hi ha surtit Ciudadanos i VOX (recordem que UPyD és la dreta del PSOE a diferència de Cs que s'ha menjat part del PP)

   https://web.archive.org/web/20020330155916/http://partido-popular.home-page.org:80/
  • Hanzel und Gretyl5.373 10 398👍 1.926
   Tu t'has contestat. Son el mateix amb un discurs més directe i clar. 
  • matupa595
   Com a votant ocasional de C's i amic de militants:

   - Que no és un partit nostàlgic del franquisme.
   - Que no vol tancar fronteres. 
   - Que mentre el referent francès de C's és Macron, el de VOX és Le Pen perquè uns creuen en la UE i els altres no. 
   - Que no es vol carregar les autonomies.
   - Que no vol dret a portar armes.
   - Que no té problema en pactar amb els socialistes i molts votants provenen d'allí, cosa que no passa amb VOX que tan sols els voten els extremistes del PP i odien als socialistes a mort. 
   - I un llarg etc.
   • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.653
    - Que no és un partit nostàlgic del franquisme.

    Tant sols del Primoderiverisme, cert.
   • Konrad985👍 1.616
    C's és el partit de l'odi.

    A part del seu discurs anticatalà, que més tenen a oferir? Si sents en (Primo de) Rivera veuràs que literalment només parla d'això. Tampoc cal ser un il·luminat per adonar-se'n.
   • EPS62.507 14 8👍 11.358
    Bé, jo parlo de les opinions del meu cercle d'amistats i coneguts, molt antic votant del PP desencatat per temes de corrupció i falta de firmesa, voten Ciudadanos i el discurs que tenen és el mateix de Vox bàsicament.

    Suposo que a Ciudadanos hi haurà votant neosocialista o gent que s'abstindria abans de votar al PP, cosa que a Vox no hi deuen ser.
 • kokonut468 1👍 532
  A Catalunya treuran vot a C's i PP sense obtindre representació, tot i que no es pot descartar un JuntosPalSoberano.
 • Roderic18.126 15 90👍 9.137
  M'he mirat el discurs de Santi Abascal a Vistalegre i és u na vomitada de les grosses fregant l'autoparòdia.

  A banda del vell verd del Sánchez-Dragó, qui més hi havia a la fila zero?
 • cathalà23.645 12 51👍 7.258

  He llegit una entrevista al president del partit i realment VOX promet. Santiago Abascal es declara monàrquic i defensor a ultrança de la unitat d'Espanya. A nivell europeu diu ser un admirador de Víktor Orban. Pel que fa a Catalunya demana l'aplicació de l'article 116 de la Constitució espanyola (estat d'excepció) i la il·legalització de tots els partits "separatistes". Està en contra de l'avortament i el matrimoni homosexual. Ah, i vol recuperar Gibraltar, mantenir Ceuta i Melilla i protegir les fronteres espanyoles de la immigració massiva i els enemics exteriors d'Espanya.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.827 missatges
 • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat