Fòrum

Racó Català actualitza les 'Normes dels fòrums'

BaccusUsuari sumador5.811 17 364👍 119
Les societats evolucionen cada vegada més ràpid. Els límits de la llibertat d'expressió és un debat que ha esdevingut global i Catalunya no n'ha quedat al marge. A Racó Català no hem estat gens aliens a tota aquesta tensió, igual que a tants altres webs, que s'ha posat de relleu entre els missatges dels usuaris, fet que ha generat algunes situacions complicades de resoldre amb les normes que fins ara hi havia. És per aquest motiu que hem volgut fer una actualització d'aquestes amb la intenció de que tots els usuaris se sentin còmodes a Racó Català, a la vegada que hem aprofitat per fer diferents recordatoris que ajudin a una major convivència entre aquests.

Podeu consultar les noves normes dels fòfums en aquesta pàgina.

En volem destacar 2 punts:

- Hi ha eines com l'opció d'ignorar un usuari de qui no volguem saber-ne res... Per si ens sentim insultats, ofesos o el que sigui. Els moderadors no podem resoldre tots els conflictes personals que puguin sorgir als fòrums. Si algú té algun problema amb algú, que usi l'opció d'ignorar tal i com faria en qualsevol altra xarxa social.

- Reporteu els missatges ofensius als moderadors enlloc d'obrir nous fils i fer la bola més grossa. Serà molt més pràctic per mirar de resoldre el suposat problema.

Paral·lelament, us volem anunciar la introducció dels vots negatius als missatges dels fòrums. Quan un missatge rebi certa quantitat de vots negatius, aquest quedarà plegat. A la vegada també volem deixar clar que prendrem mesures sobre els usuaris que facin un reieterat mal ús d'aquesta funció.

Gràcies a tots!

Respostes

Configuració
 • Khanate842 4👍 1.487
  Lel, ara els negatius fan pujar els positius
 • independentistaimpacient18.732 9 82👍 562

  Baccus escrigué:
  Els límits de la llibertat d'expressió és un debat que ha esdevingut global i Catalunya no n'ha quedat al marge. A Racó Català no hem estat gens aliens a tota aquesta tensió, igual que a tants altres webs, 

  Doncs feia ben bé l'efecte que havíeu deixat el fòrum abandonat. S'agraeix una reacció, encara que hagi trigat tant. 
 • LesttattUsuari sumador37.048 11 17👍 11.734
  Desconec si tindrà alguna cosa a veure amb aquesta actualització però m'he adonat que l'usuari que esta connectat no l'hi surt la franja verda i el que no ho està, si que l'hi apareix..

  Tenia entès que quan un usuari representa està connecta l'hi apareix aquesta franja verda. I sembla que, i de no fa gaire, esta succeint a l'inrevés: Qui esta connectat no l'hi surt. I si l'hi apareix qui no esta connectat.

Publicitat

Fòrums

 • 9.174.402 missatges
 • 216.746 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat