Fòrum

Racó Català actualitza les 'Normes dels fòrums'

BaccusUsuari sumador5.812 18 363👍 126
Les societats evolucionen cada vegada més ràpid. Els límits de la llibertat d'expressió és un debat que ha esdevingut global i Catalunya no n'ha quedat al marge. A Racó Català no hem estat gens aliens a tota aquesta tensió, igual que a tants altres webs, que s'ha posat de relleu entre els missatges dels usuaris, fet que ha generat algunes situacions complicades de resoldre amb les normes que fins ara hi havia. És per aquest motiu que hem volgut fer una actualització d'aquestes amb la intenció de que tots els usuaris se sentin còmodes a Racó Català, a la vegada que hem aprofitat per fer diferents recordatoris que ajudin a una major convivència entre aquests.

Podeu consultar les noves normes dels fòfums en aquesta pàgina.

En volem destacar 2 punts:

- Hi ha eines com l'opció d'ignorar un usuari de qui no volguem saber-ne res... Per si ens sentim insultats, ofesos o el que sigui. Els moderadors no podem resoldre tots els conflictes personals que puguin sorgir als fòrums. Si algú té algun problema amb algú, que usi l'opció d'ignorar tal i com faria en qualsevol altra xarxa social.

- Reporteu els missatges ofensius als moderadors enlloc d'obrir nous fils i fer la bola més grossa. Serà molt més pràctic per mirar de resoldre el suposat problema.

Paral·lelament, us volem anunciar la introducció dels vots negatius als missatges dels fòrums. Quan un missatge rebi certa quantitat de vots negatius, aquest quedarà plegat. A la vegada també volem deixar clar que prendrem mesures sobre els usuaris que facin un reieterat mal ús d'aquesta funció.

Gràcies a tots!

Respostes

Configuració
 • Defectible7.981 271
  El Racó: Volem deixar clar que prendrem mesures sobre els usuaris que facin un reieterat mal ús d'aquesta funció.

  Usuari: "—Mireu els segons usuaris que només entren a votar negatiu a usuaris en particular, i en fils en particular."


  També el Racó: [No fa res]
 • Defectible7.981 271
  Tornem a estar igual, usuari "nou", vint missatges, se l'expulsa (o es dona de baixa?, no ho sabem ni ho podem saber) però en canvi es mantenen els missatges que ha deixat en qüestió d'un sol dia.

  Hi ha coses que no s'entenen més enllà d'una negligència volguda, la veritat.
 • Defectible7.981 271
  I de nou, el mateix. El criminal de sempre que l'administració porta encobrint mesos, amenaça, fa suggerències sexuals, obre fil i hi publica imatges de morts, i qui sigui que hi ha on envies els reports, que s'ho mira.

  Jo no sé si qui sigui que hi ha ha estat mai moderador de cap altre lloc, però als llocs normals quan passen coses així s'implementen mesures i els bans van que volen. I si és especialment greu, com és el cas, es fa saber a les autoritats.

  En qualsevol cas, us felicito, fills


  Ah, que m'ho descuidava:

  De la presa de pèl de bandejar algú i deixar-lo voltar amb un evident segon usuari que tohtom, millor que no en parlem, no?

  9. No estan permesos el segons usuaris.
  No està permès crear un segon usuari sota cap concepte i tampoc durant un bandeig temporal.

  Sembleu Espanya, collons. Les normes pel forro, només quan convé.


  "Sota cap concepte."

   
 • Defectible7.981 271
  Bé, amb la tornada d'un usuari eliminat queda ja clar que les normes de participació són una broma i l'administració una colla d'amiguets.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.010 missatges
 • 220.048 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat