Fòrum

Videojocs de PC per a tothom! [Jocs gratis inside]

Xulomander6.424 4 336👍 7.177
Quan vaig organitzar la lliga raconaire d'Age of Empires, vaig veure que hi havia molta gent que estava disposada a jugar, però no tenia el hardware necessari o bé no volia pagar per comprar el joc. He decidit fer una petita llista de jocs multijugador accessibles per a tothom que jo he provat personalment, per fomentar una mica la comunitat gamer del Racó (a veure si donem una mica de vida als apartats del fòrum que no són "Política" o "Actualitat", gent ). D'aquesta manera, fins i tot qui no tingui compres a Steam o un PC potent pot jugar amb la resta dels raconaires!


OpenArena (link)
https://www.youtube.com/embed/BFAx6gLS1Hk

OpenArena és un joc d'acció en primera persona multijugador 100% gratuït. En essència, és una versió open source del clàssic Quake 3 Arena. Funciona en qualsevol PC dels últims vint anys, i és compatible amb Windows i Linux.


StarCraft 2 (link)
https://www.youtube.com/embed/K1bQuMnMqKY

StarCraft 2 és un joc d'estratègia en temps real desenvolupat per Blizzard, els creadors de Diablo i Warcraft. A diferència d'Age of Empires, StarCraft 2 té una ambientació de ciència ficció. El joc té milers de jugadors arreu del món i és un e-sport popular, així que és fàcil trobar partides. Està ben optimitzat, funcional en qualsevol PC amb Windows o MacOS. Respecte al preu, la primera campanya i el mode multijugadors són gratuïts, només cal registrar-se a Battle.net per descarregar el joc. Per Windows i MacOS.


StarCraft: Brood War (link)
https://www.youtube.com/embed/F-7CuVmis5w

StarCraft és un altre joc d'estratègia en temps real de Blizzard, publicat als anys 90. Per celebrar el 20è aniversari, el joc original i l'expansió Brood War són ara completament gratuïts a Battle.net, per a Windows i MacOS. Una versió remasteritzada en HD també està disponible, per 15€.


Command & Conquer (link)
https://www.youtube.com/embed/BpY0_y_10yw

Command & Conquer és una sèrie clàssica de jocs d'estratègia en temps real desenvolupats per Westwood Studios i publicats per Electronic Arts. EA ha convertit els jocs originals (Tiberium Dawn, Red Alert, Red Alert 2 i Tiberian Sun) en freeware, així que ara ja són de domini públic i 100% gratuits. Els podeu descarregar al link de dalt. Només per Windows.


NeoTokyo (link)
https://www.youtube.com/embed/DY3Fcl0slfE

NeoTokyo és un joc d'acció en primera persona multijugador inspirat en Ghost in the Shell, i centrat en combats tàctics estil Rainbow Six. El joc és gratuït per a qualsevol usuari d'Steam que tingui un joc amb el motor Source (Counter-Strike Source, Half-Life 2...). Compatible amb Windows, desconeixo si és compatible amb Linux però no em sorprendria.


FreeCiv (link)
https://www.youtube.com/embed/O8sJ4DmvrJI

FreeCiv és un joc d'estratègia per torns open source, basat en la sèrie de jocs d'estratègia Civilization, i especialment en Civilization II. El joc està traduit al català, i si no vols descarregar el programa, es pot jugar des del navegador. Els mateixos desenvolupadors també ofereixen una versió open source del clàssic Sid Meyer's Colonization, anomenada FreeCol.


Warthunder (link)
https://www.youtube.com/embed/xq40XkCPGIM

Warthunder és un joc d'acció multijugador ambientat en la Segona Guerra Mundial, i et permet pilotar tot tipus d'avions de combat i tancs històrics. És "free to play", el que vol dir que es pot jugar gratuïtament però pots pagar per desbloquejar ràpidament més avions i tancs. És una mica més demandant des d'un punt de vista del hardware que els altres jocs que he posat, però és força divertit (sobre tot si tens un joystick per a jocs d'avions). Es pot jugar en Windows, MacOS i PS4.


Team Fortress 2 (link)
https://www.youtube.com/embed/vtr4D08u6e4

Team Fortress 2 és un joc d'acció multijugador en primera persona, desenvolupat per Valve. Uns anys enrere el joc es va tornar gratuït per a tots els usuaris d'Steam. Compatible amb Windows, MacOS i Linux.Apa, aquí està la meva llista. Si coneixeu més jocs gratuïts del mateix estil els podeu afegir als comentaris.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.827 missatges
  • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat