Fòrum

Tots a Plaça Sant Jaume. Facta non verba

Astralcat3.578 2 575👍 3.107
Per si de cas la gent no se'n ha assabentat, ara mateix han acampat desenes de persones a plaça Sant Jaume per defensar l'escola catalana i per impedir que els integristes espanyols que s'hi manifesten en contra ho tinguin tan fàcil.
Som-hi tots.

Respostes

Configuració
 • Rigel65.186 11 5👍 33.888
  • Astralcat3.578 2 575👍 3.107
   Una cosa és donar suport a l'acampada de forma genèrica (que ni així ho han fet) i l'altre demanar que diumenge els seus socis anessin a defensar l'epicentre institucional català de la barbàrie espanyola. Cap sorpresa, ni fred ni calor.
   Una bona senyal és la calamarssa que els hi estava caient a twiter per deixadesa de funcions diumenge passat. Sembla que de mica en mica la gent es treu la regalèxia empastifosa d'anc-omnium i van obrint els ulls.

   No convocaran ningú el 29-s ni se'ls ha d'esperar. Ja ens hi hem d'acostumar a les diferents formes de percebre l'afrenta continua d'entitats i part de la ciutadania i llurs vasos comunicants sembla que es van movent.
 • siseo15117👍 16
  https://www.vilaweb.cat/noticies/anc-i-omnium-criden-els-ciutadans-a-concentrar-se-a-la-gran-via-amb-rambla-catalunya-un-any-despres-del-20-s/
 • cathalà23.490 12 52👍 7.026
  Per cert, ahir un grup d'unionistes van intentar boicotejar la Marxa de la Llibertat a St Cugat on hi ha participava en Quim Torra.
  • Astralcat3.578 2 575👍 3.107
   I ho van aconseguir parcialment. Almenys per mi ho és estar fent l'ase palplantats l'estona que els hi va rotar amb els seus draps del xino. Mereixien una pluja d'ous i hortalisses.
   Lo fotut és que tants ho deurien pensar dels nostres allà concentrats, però subjectes a la rectitud moral dels pastors del procés ningú podia fer més que maleïr-los a risc de veure's perjudicat per la seva pròpia gent qui amb recel els prendria per camuflats 'unionistes'.
 • Unitat i Orgull9.997 10 216👍 7.252
  El que no pot passar és el video que he vist per tuiter de 3 espanyols de merda passant amb banderes espanyoles pel mig de la gent nostra provocant clarament i mofant-se dels nostres i que el Mosso els hagi d´agafar per portar-los al sector espanyolista sense que els nostres fagin absolutament res de res amb els provocadors.


  Una cosa és no abusar com fan ells ni ser uns fills de puta com són ells, una altra és que aquests 3 merdes es fotin en mig de nosaltres i se´n vagin rient perquè el Mosso els fa fora. I un dels 3 a sobre amb patada inclosa a una noia, em bull al sang al veure el video.

  Al iaio noi se´l toca, però als altres dos subnormals se li foten 4 collejas i al primer dels dos que intenta girar-se òstia al canto i entre la gent se li foten 4 òsties ben donades.

  Precissament com ells saben que som gent de pau i bla bla bla es permeten el luxe de fer humiliacions d´aquest tipus, de passar pel be mig dels nostres mofant-se i sense que ningú fagi absolutament res que sino encara serà renyat per violent i no sé quines historietes més.
 • Rigel65.186 11 5👍 33.888

Publicitat

Fòrums

 • 9.285.484 missatges
 • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat