Fòrum

Ada Colau, sense comentaris..

Argimont8.342 2 258👍 4.991
 
 
 
 
 
 
 

MASTERGATE

Colau no aclareix qui li va oferir acabar la carrera de "manera fàcil"

El Nacional 
Foto: Efe 
Barcelona. Divendres, 14 de setembre de 2018
2 minuts
Ada Colau Efe
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no ha aclarit aquest matí qui va oferir-li acabar la carrera d'una "manera fàcil" ni perquè no va actuar en conseqüència i va denunciar els fets. Colau ha demanat reiteradament disculpes a la Universitat de Barcelona i ha assegurat que en cap moment volia sembrar cap ombre de dubte sobre aquest centre i sobre la universitat pública en general. "No vull que sembli que he insinuatalguna cosa sobre la UB o la universitat pública", ha repetit l'alcaldessa insistentent. "Ningú de la universitat m'ha proposat mai res", ha declarat.
 
 

Colau, en un to compungit, ha demanat disculpes reiteradament a la Universitat per les declaracions que va fer dijous al matí en que afirmava que una alta directiva d'una multinacional li va oferir d'acabar la carrera de Filosofia -que va cursar a la UB- d'una "manera fàcil". "Va ser un comentari desafortunat", ha admés en més d'una ocasió. 

 

"Generar confusió"

L'alcaldessa, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha explicat que a primera hora del matí ha trucat al rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias, per demanar-li disculpes per si "havia generat alguna confusió" sobre el funcionament de la universitat. Colau ha volgut deixar clar que en cap moment "ningú de la universitat m'ha ofert fer res irregular". L'alcaldessa ha volgut insistir que l'oferta li va venir del sector privat, encara que no ha volgut donar més detalls. "no tinc ni idea de què m'estava proposant", ha assegurat.

 

Colau s'ha lamentat "del soroll" aixecat la seva "anècdota". Ha admés, però, que "vaig fer el comentari en un moment desafortunat", però s'ha volgut justificar afirmant que ho havia fet en un exercici de transparència .

Via legal

De la seva banda, el rector de la UB Joan Elias ha confirmat que l'alcaldessa Ada Colau l'havia trucat i s'havia disculpat. Elias, que ha donat el tema per tancat, ha manifestat que "si hagués dit que va ser un professor li estaríem demanant el seu nom per via legal

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.250 missatges
  • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat