Fòrum

Un grup de Mossos es suma a la manifestació d'aquest diumenge contra el model d'escola en català

pensa_i_actua!16.289 14 111👍 7.435

Extret de: El Nacional

 

Els mossos ‘constitucionalistes’ fan costat als ultres contra el model educatiu catalàEl col·lectiu Unió de Mossos per la Constitució s’ha sumat a la manifestació convocada per l’entitat Hablamos Español en contra del model educatiu català i que compta amb l’assistència d’entitats ultres com Somatemps i grupuscles que organitzen escamots d’encaputxats per retirar llaços grocs com Segadors del Maresme.

La marxa, que tindrà lloc aquest diumenge a Barcelona amb el lema “Contra la imposició lingüística i l’adoctrinament”, està liderada per l’entitat Hablamos Español, que es dedica a difondre per tot l’Estat, inclosa l’Espanya monolingüe, la necessitat d’imposar el castellà a les escoles catalanes. A aquest efecte fa mesos que estan realitzant una recollida de signatures ―prorrogada per obra i gràcia del Congrés dels Diputats― per substanciar una Iniciativa Legislativa Popular que blindi el castellà a les escoles.

Entre les entitats que donen suport a la manifestació, convocada per a les 12 del migdia a la plaça Urquinaona, hi ha Asociación por la Tolerancia, Españoles de a Pie, Convivencia Cívica Catalana, Jusapol ―el sindicat policial que té suport explícit de Ciutadans― i Coordinadora por Tabarnia, entre d'altres. Aquestes entitats són definides per Hablamos Español com a "bona gent conscienciada i tolerant".

https://www.elnacional.cat/ca/politica/mossos-constitucionalistes-ultres-model-educatiu-catala_304284_102.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.250 missatges
  • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat