Fòrum

Què collons fem??

dumis1.864 6 873👍 1.142
Està clar que ni Omnium, ni Anc, ni els CDR estan servint. Els politics ni els esmento, el que han de fer és plegar. Hi ha gent que ara confia en la Crida o en la resolució del judici o en quan tothom voti a la Cup però no es pot esperar a noves eleccions. Noves pastanagues i ja tinc cara de conill. Ens vendran una moto i qui dia passa any empeny. Ens hi posem ja o decidim que la cosa ha arribat fins aqui ?

Respostes

Configuració
 • saberut1.048 3👍 2.219
  Està tot explicat: compreu la propaganda enemiga.

  https://www.elnacional.cat/ca/politica/martinez-ingles-acusa-rajoy-amenacar-morts-independentisme_219807_102.html

  En un article publicat al blog Unidad Cívica por la República i titulat ‘El nudo gordiano catalán’, afirma que el Govern espanyol va desplegar tècniques de guerra psicològica amb l’objectiu d’evitar el referèndum de l’1 d’Octubre i que, després de l’evident fracàs en l’intent de frenar la votació, va elevar el nivell de les seves amenaces amb una més que possible intervenció militar.

  En el seu text, Martínez Inglés recorda que el 17 de novembre passat, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, es va referir per primer cop a les amenaces de morts, tot assegurant que “no va mentir”, però afegeix que les amenaces de l’executiu Rajoy “formaven part de tot un operatiu secret”, posat en marxa “molt abans de l’1-O” i amb la possibilitat d’arribar a la “màxima virulència” en cas que s’intentés fer efectiva la independència “a nivell nacional i internacional, amb mobilitzacions massives al carrer i ocupació de punts sensibles de tot Catalunya a càrrec d’efectius dels Mossos o piquets operatius de la CUP”.

  Planificació amb tot detall

  El coronel assegura que les amenaces a què es va referir Rovira “van existir i es van planificar amb tot detall en àmbits de la vicepresidència del Govern amb l’oportuna ajuda i assessorament d’especialistes en guerra psicològica”, els quals van desplegar un “operatiu secret per enfonsar la moral dels polítics catalans”.

  En aquest desplegament s’inclourien els moviments de tropes previs a l’1-O i sobretot l’enviament de milers de policies espanyols, en una “ridícula i mal planificada operació de trasllat”, a més de persistents declaracions sobre el paper de l’exèrcit a Catalunya.

  Aquesta campanya entraria en una segona fase després de la “pèrdua de papers” de Soraya Sáenz de Santamaría “quan va tenir constància de l’èxit de l'aposta sobiranista en l’estira i arronsa de les urnes i les paperetes”, cosa que va provocar el “pànic institucional” a l’executiu de Mariano Rajoy.

  Un cop arribat a aquest punt, segons Martinez Inglés van créixer les amenaces i advertències “fins a extrems increïbles”. “Vostè va amenaçar tot el que va voler i més, senyor Rajoy”, continua el coronel, per recordar que si els va "sortir bé la jugada" és perquè els seus “oponents”, els independentistes, “no estaven disposats a lluitar i morir pels seus ideals”.

  Eleccions 21-D Iceta i Carrizosa: és "mentida" que l'Estat amenacés amb morts al carrer El Nacional

                                               -----------------------------------------------

  ELS PORUCS PENSEU EXACTAMENT ALLÒ QUE ELS NOSTRES ENEMICS VOLEN QUE PENSEU.

  HEU DE FER UN PENSAMENT, PROPI, SI POT SER, QUE NO HO DUBTO PAS, COMPANYS. 

  • Hanzel und Gretyl5.348 10 396👍 1.899

   Jo abans pensava com tu. Però de res serveix col·lapsar el país si els dirigents estan per negociar i no donen suport a res que no siga fer-los de palmeros.

   Fins que no canvien els vostres dirigents tot el que feu no va a enlloc perquè son ells que han de aprofitar els vostres actes que els utilitzaran per a...?

  • __28170__Usuari sumador8.017 6👍 4.569
   Funcionaria si es pogués fer això durant molt de temps, i només funcionaria per activar encara més el conflicte i així esperar que hi hagués alguna intervenció estrangera per resoldre’l. La pregunta ara és si es pot materialitzar o no.
  • cristinon26.304 9 43👍 1.418

   TonixCat escrigué:
   El 1-O s'han de tallar les carrteres a les fronteres i colapsar el país. 
 • the_west_rulez15.242 3 128👍 14.621
  Mentre tinguem al capdavant la classe política que tenim no hi ha res a fer. Com la neteja de processistes serà irremediablement progressiva no podem fer més que seguir reivindicant el que volem als carrers i anar organitzant un moviment que, arribat el moment, tregui la claca processista del poder. No és l'única solució però és la que més factible veig descartada qualsevol insurrecció.
 • dumis1.864 6 873👍 1.142
  Anwar ho diu clar i català, a què esperem? Espanya no dialogarà MAI. Toca obrir presons, si els inútils dels nostres polítics no tenen collons que pleguin i que deixin pas a d'altres. Prou de presa de pèl. 
 • Baladre358 6👍 62
  No comparteixo que els dies 3 o 10 d'octubre es pogués defensar la independència amb condicions, ja que era un escenari que ningú havia ni previst ni preparat.
  La via de la violencia, de moment,es totalment inimaginable. L'estat t'esclafaria en hores i la situació seria la mateixa.

  De moment toca desgastar l'enemic, col.laborari el minim possible, dividir-lo. I per la nostre banda estar preparats per quan arribi el moment, tenir clars els seus punts febles i els nostres. 
  • dumis1.864 6 873👍 1.142
   La immensa majoria de les independencies que shan dut a terme els últims cent anys són amb declaracions i referèndums unilaterals, els imperis no pacten, òbviament, fins mot al final. Europa ja ha dit que els presos són polítics així que tenim la raó moral per obrir presons mentre què ells no la tindrien per venir a pegar-nos de nou.  El referèndum pactat l'hem ofert per activa i passiva i no volen votar de manera que el que té validesa és el nostrel un REFERÈNDUM UNILATERAL, com ha passat sempre en gairebé tots els casos de processos d'independència. És obvi que Espanya no pactarà un referèndum pq només hi pot perdre. I més amb la crisi econòmica que té i que tindrà, no són tan burros... 

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.254 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat