Fòrum

I ara Puigdemont "demana" "votar el nostre futur". Cal manifestar-se contra els polítics

TywyllUsuari sumador42.000 11 13👍 5.778


Cal començar a organitzar una manifestació CONTRA els polítics catalans. I que acabi a la plaça Sant Jaume, amb els manifestants fent trontollar les tanques de seguretat per intentat assaltar el Palau de la Generalitat. O comencen a sentir por i pressió, o continuaran fent sempre el que els surt dels collons. 

Respostes

Configuració
  • __2393__10.333 15👍 2.071

   Sants escrigué:
   Per arribar a la independència caldrà una altra votació. Lamentablement, el referèndum de l'1-O no va complir els estàndards exigibles (no per culpa nostra, que vam fer el possible per garantir el dret de vot netament, però no els va complir).   aneu a fer la ma, desgraciats de merda

   ara apareixeu tots amb el mateix discurset idèntic llefiscós, us heu posat d'acord per repetir-lo a tort i a dret?
  • Quatre barres1.293 9👍 509
   Massa ràpid oblidem en aquest país 
 • Benfresc13.186 6 159👍 12.691
  Per intentar? Fer veure que volem assaltar? Ja prou de simbolismes, passem a l'acció.
 • Ius Novum2.644 3 699👍 5.165
  Puigdemont, desitjo que no tornis mai a Catalunya. I si tornes, que acabis els teus dies entre reixes.

  Vés a estafar ta mare, tros de farsant:
 • __29878__1.919 3👍 1.949
  Saben que ens hem manifestat almenys en part en contra d'ells, per farsants i mentiders. Ho saben però no obstant posen merdes així a twitter. Bé, tard o d'hora n'estarem tots prou farts per fer quelcom amb més rellevància, i llavors es cagaran a sobre
 • dumis1.864 6 873👍 1.142
  Me'n penedeixo MOLT d'haver perdut et temps en aquests inútils. No són dignes aquest poble, espero que els hi caiguin 50 anys. Lladres. 
 • ArnauUsuari sumador6.056 16 353👍 1.005
  Quina pena que foten senyor. Sé que aconseguirem la independència, gràcies al poble, malgrat els polítics i la seva talla tant baixa que tenim.
  • soldat Svejk17.708 7 96👍 4.473
   atacant amb sexisme babós a ciutadans els beneficies molt. S'ha d'estar bastant tarat per no veure tal obvietat. 
   • catalunyaindependent116👍 43

    En 1er lloc, babós no s'escriu així, sinó així: bavós! Ja veig que d'escriure poc.

    Saps què és el sexisme bavós? Les teves paraules desmesurades i analfabetes per poder omplir una mica de racó.
    Quina obvietat? O ja havies acabat? Perquè amb això no dius res, escriure això és no dir res! A mi se'm discuteixen les coses i tu no m'arribes ni a la sola de la sabata, ja que ets un bavós, tal com dius, i només estàs aquí per dir alguna cosa, qualsevol cosa!
    Apa! No hauries d'haver deixat els estudis a primària!
    Adéu!!

 • ansar18.269 12 88👍 6.768
  el vot de la teva vida   
 • catalunyaindependent116👍 43

  Estic fart que diguin que els catalans som pacífics! Mai ho hem sigut! I la història ho demostra! Sempre hem sigut uns grans defensors de la nostra terra, sempre ens hem aixecat i hem sigut els millors amb escreix, i els hi hem demostrat al món una vegada darrera l'altra.

  El que s'ha de fer és proclamar la independència i si han de venir, que vinguin, però acabarem a òsties igualment! Perquè no s'ha de pactar amb l'enemic, no s'han de tenir tractes amb els de Castella! La resposta sempre serà NO, i s'han fet centenars de visites al costat per dialogar de totes les maneres possibles, a les bones i per la manera més neutral.

  QUE NO VEUEN AQUESTS POLÍTICS QUE ELS ECSPANYOLS SEMPRE DIRAN NO?!

  A CASA D'ELLS DIUEN: QUIEN DA PRIMERO DA DOS VECES.

  Doncs anem a per totes! Proclamem la independència ja! I que vinguin si han de venir! Que si estem tots units i amb tota la mala llet que tenim, se n'aniran solets, tocaran el dos! Perquè són uns covards, uns covards que han de fer venir gent de Castella a Catalunya per demostrar que són molts els qui no volen que Catalunya sigui un país lliure.

  no deixar-se pegar com a l'1 d'octubre, que això no és ser pacífic, això és ser imbècil! Als castellans se'ls ha d'adobarno se'ls hi ha de discutir res, que no volen entendre-ho, perquè amb diàleg, hi ha quedat demostrat, la resposta sempre serà NO! Sempre!! Llavors, partint d'aquesta base, proclamem-la ja d'una vegada! INDEPENDÈNCIA JA!! COLLONS!!!

  AQUEST 1 D'OCTUBRE S'HA DE PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA I SI VENEN AQUESTS CASTELLANS, ADOBAR-LOS!

  Un ciutadà que està fins als collons de pagar-ho tot per partida doble i més, i li costa arribar a final de mes i sobretot, a final d'any!

  Gràcies i visca Catalunya!

  • anseso21.108 9 69👍 3.960
   Això és el que m'agradaria però malauradament, avui dia resulta impossible de realitzar i tampoc no ho veig en un futur ni a curt ni a llarg termini.

   Signat, l'esperit de'n Henke.
   • catalunyaindependent116👍 43
    Tot és possible anseso, tot! No hi ha res impossible! A no? I què veus de futur? Continuar sent la mamella d'Ecspanya? Continuar pagant per doble? Continuar que ens colonitzin? Continuar que ens manin i vosaltres fent d'esclaus?
    A Catalunya n'està ple de persones que estan disposades a combatre per tal de defensar el seu país, perquè sigui lliure, perquè no hi hagi més repressió.
    Som-hi! Nosaltres podem i molt més!
    • anseso21.108 9 69👍 3.960
     En primer lloc et vull agrair els ànims que em dónes amb el teu entusiasme que suposo és en part degut a la teva joventut però en el meu cas i per l'edat que tinc ja no veig les coses com quan era jove i sento que el nostre periple vers la independència se'm fa cada dia més i més feixuc i inabastable, sobretot veient el tarannà dels nostres polítics i el mur aparentment infranquejable que tenim al davant.
           Veig que l'alliberament nacional sembla impossible sense fer ús de la força però oh!, la força la té l'enemic, no comptem amb prou suport internacional ni amb la força política necessària, així que el panorama pinta molt negre.
          No obstant sé que rendir-se no és una opció encara que ens estavellem contra un mur d'interessos d'un estat opressor que no ens deixarà anar fàcilment.
          Gràcies i demano disculpes a tothom pel meu pessimisme encara que espero pugui ser entès com a comprensible. 
 • __28170__Usuari sumador8.017 6👍 4.569
  Potser el gran problema que tenim no és tenir polítics a l’alçada sinó ciutadans incapaços d’entendre res més enllà del seu nas. La història de valents ciutadans demanant aguantar el setge fins al final va acabar amb derrota, molt honorable i recordada, però derrota. Les victòries no es guanyen només amb els collons, sino amb les decisions del cap i la força dels collons, per aquest ordre. I quan pogueu arribar a entendre que el 50% de catalans no podem imposar res a la resta del món, ja que d’això va la independència, ser reconeguts com a tal per la resta del món, llavors potser entendreu que totes les palles virtuals que us escorreu a sobre pel Racó no serveixen per absolutament res. Els genis del Racó que titllen a tot déu de traidors quan sou totalment incapaços d’entendre quina és realment la força dels independentistes i quina és realment la força de l’estat espanyol, així que poseu els collons sobre la taula que us caparan abans que us els pogueu ni tant sols mirar.
  • catalunyaindependent116👍 43
   Aquí l'única persona que no entén res ets tu! La història l'han escrit els guanyadors! Això d'entrada, i de sortida ja he dit que els ecspanyols només entenen les coses a cops! El diàleg ja fa temps que es fa i no s'ha aconseguit mai, no funciona, no és efectiu.
   La solució és proclamar la independència i deixar de dir tantes bajanades, que amb tants pardals al cap amb el pacifisme i l'estratègia que fan i tu dius no es va a enlloc.
   Fa 300 anys justos Portugal es va independitzar de Castella a òsties, i amb l'ajuda d'Europa. Una guerra molt dura. En aquest cas només haurem de lluitar nosaltres els catalans, i segurament amb alguna ajuda d'algun país minoritari.
   Prou de bajanades i més seny, que sembla que no es vulgui la independència. Tanta ximpleria i tants mètodes que dieu tan lents i retorçats.
   • __32382__2.202 1👍 1.584
    La gent no està disposada a que el matin o a perdre propietats per poder posar "Catalunya" als formularis d'internet.
    • catalunyaindependent116👍 43
     Que la matin voldràs dir... Però bé, explica't, quines propietats? Quina mort et refereixes? A la de les pelis de l'oest? O més aviat pelis com a cine gore? Perquè francament, et veig molt fantasiós. No sé a quin món vius. Però estem a Catalunya, no a l'història darrere de Valak.
     • __32382__2.202 1👍 1.584
      No parles d'una guerra molt dura?
      • catalunyaindependent116👍 43
       Estem parlant de 300 anys enrere, no de l'actualitat on hi ha mitjans de comunicació, informació, xarxes socials.... I parlant en l'àmbit global, ja que tot el món sap que està passant. Pel tant no hi hauria cap guerra, cap n'hi una! Perquè si Castella ''enviés'' un ''exèrcit'', cosa que no passarà, arreu del món veuria qui és el que està atacant sense cap motiu! Per això el que s'ha de fer ja és proclamar la independència d'una vegada! I si han de venir, que vinguin ells, perquè nosaltres no hi anirem ni hi anirem a fotre res a Castella, ja que no pinta res. Però ara bé, si han de venir, que vinguin, però vius no en sortiran, d'això te'n dono la meva paraula.

       Aquesta és la moralitat a la qual em referia.

       Al llarg de la història, els catalans hem destacat per la gran capacitació i en estar molt ben preparats per afrontar qualsevol obstacle i fer créixer el nostre país. Amb sang i sense sang!
 • ocelldefoc4.106 6 515👍 1.452
  No sóc de la corda del Puigdemont, i no defendré la seua actuació, però té raó. 

  Volem votar el nostre futur en unes eleccions justes i transparents reconegudes per tothom.

  I volem votar perquè guanyarem!!!! 

  Ja comença a ser hora que es deixi el primer d´octubre allà on li pertoca: a la història. De res serveix quedar embarrancats allà. Aquell dia va ser un èxit però la gestió posterior per part del govern Puigdemont va ser una calamitat.
 • malllamplll_3.786 2 547👍 2.498
  Mentres ens mostrem tan inofensius ni votarem res ni europa ens farà cas, el llirisme endormidor de l'ANC no va enlloc tret de l'autocomplaença de les xifres

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.248 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat