Fòrum

Tamara Carrasco impulsa l’associació ‘Prou repressió política’ per ajudar els perseguits sense un partit darrere

bifurca2.366 3 761👍 9.922

Tamara Carrasco impulsa l’associació ‘Prou repressió política’ per ajudar els perseguits sense un partit darrere

'No vull que cap pare vengui el pis per a pagar l'advocat del fill', diu Carrasco

Per: Redacció

 
Tamara Carrasco, activista del CDR de Viladecans encausada per l’Audiència espanyola, ha impulsat una organització antirrepresiva que ajudi les persones que, com elles, no tenen el suport d’una organització o partit polític darrere. Tal com ha explicat a VilaWeb, arran del seu cas Carrasco va comprovar que les mancances de les organitzacions antirrepresives existents i com el seu cas es visibilitza molt menys que el d’altres persones.

La idea de l’associació ‘Prou repressió política’ és oferir suport psicològic, jurídic i econòmic a tothom que es pugui ser perseguit per la seva participació política, ja sigui per la participació en una manifestació o per fer un piulet. És per això que posen a disposició el telèfon 666 305 780 on, després d’exposar el cas, l’associació activa un protocol per a conèixer-ne els detalls, oferir suport psicològic i jurídic i ajudar en la creació del grup de suport.

Tamara Carrasco explica que si bé les caixes de solidaritat d’ANC i Òmnium cobreixen les fiances, el que no paguen són els honoraris dels advocats. En molts casos són els partits qui paguen les defenses dels represaliats, però les persones com ella no tenen aquesta estructura. ‘No vull que cap pare vengui el pis per a pagar l’advocat del fill’, diu.

L’associació fa una crida a advocats, psicòlegs i altres persones que vulguin ajudar els represaliats a posar-se en contacte amb ells.

Font: https://www.vilaweb.cat/noticies/tamara-carrasco-impulsa-lassociacio-prou-repressio-politica-per-ajudar-els-perseguits-sense-un-partit-darrere/


 Gran inciativa. Moltes gràcies, valenta.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.282.896 missatges
  • 220.594 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat