Fòrum

Tamara Carrasco impulsa l’associació ‘Prou repressió política’ per ajudar els perseguits sense un partit darrere

bifurca2.270 3 776👍 9.207

Tamara Carrasco impulsa l’associació ‘Prou repressió política’ per ajudar els perseguits sense un partit darrere

'No vull que cap pare vengui el pis per a pagar l'advocat del fill', diu Carrasco

Per: Redacció

 
Tamara Carrasco, activista del CDR de Viladecans encausada per l’Audiència espanyola, ha impulsat una organització antirrepresiva que ajudi les persones que, com elles, no tenen el suport d’una organització o partit polític darrere. Tal com ha explicat a VilaWeb, arran del seu cas Carrasco va comprovar que les mancances de les organitzacions antirrepresives existents i com el seu cas es visibilitza molt menys que el d’altres persones.

La idea de l’associació ‘Prou repressió política’ és oferir suport psicològic, jurídic i econòmic a tothom que es pugui ser perseguit per la seva participació política, ja sigui per la participació en una manifestació o per fer un piulet. És per això que posen a disposició el telèfon 666 305 780 on, després d’exposar el cas, l’associació activa un protocol per a conèixer-ne els detalls, oferir suport psicològic i jurídic i ajudar en la creació del grup de suport.

Tamara Carrasco explica que si bé les caixes de solidaritat d’ANC i Òmnium cobreixen les fiances, el que no paguen són els honoraris dels advocats. En molts casos són els partits qui paguen les defenses dels represaliats, però les persones com ella no tenen aquesta estructura. ‘No vull que cap pare vengui el pis per a pagar l’advocat del fill’, diu.

L’associació fa una crida a advocats, psicòlegs i altres persones que vulguin ajudar els represaliats a posar-se en contacte amb ells.

Font: https://www.vilaweb.cat/noticies/tamara-carrasco-impulsa-lassociacio-prou-repressio-politica-per-ajudar-els-perseguits-sense-un-partit-darrere/


 Gran inciativa. Moltes gràcies, valenta.

Respostes

Configuració
 • Petruccio661 1👍 742
  Difamar sobre un altre usuari del Racó, què a més és especialment estimat, i què aquest decideixi deixar-nos com a conseqüència d'aquest trolleig i difamació, hauria de ser motiu de "cese" immediat d'aquests trolls. Perquè el Racó perd en qualitat i prestigi.
  • rotllan10.998 5 191👍 10.356
   De totes maneres entenc que hagi marxat. Generalment els fòrums són llocs de debat des de l'anonimat. Més enllà que siguis més o menys radical en l'anonimat o donant la cara, no ho dic en aquest sentit. Ho dic en el sentit que essent una persona amb noms i cognoms és molt fàcil que un grup d'anònims et facin atacs personals.
   • Misopogon3.659 8 563👍 3.856

    rotllan escrigué:
    Ho dic en el sentit que essent una persona amb noms i cognoms és molt fàcil que un grup d'anònims et facin atacs personals.    Molt d'acord. Especialment si són tolerats pels administradors i no es bandeja el responsable. Amb aquesta pèssima administració aquest fòrum no passarà mai de ser un cau de freaks.

    Edito: Jo el primer, que quedi clar.
  • Marcos412474.140 2 512👍 2.808
   No m'he assabentat del que ha passat. Qui dius que ha deixat el fòrum per ser difamat? 
 • RepúblicaP2P613👍 376
   

  Tot el caliu per aquells qui ens acosten a la plena llibertat, i més si aprofiten el seu exemple per fer front a l'ofensiva repressiva. Mentre siguin capaços de seguir comptant-nos no podrem considerar-nos dignes de la causa que defensem. 


Publicitat

Fòrums

 • 9.239.165 missatges
 • 219.062 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat