Fòrum

El Consell de la República tindrà com a missió dissenyar una "nació digital"

fcim19.281 10 81👍 2.068

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha assegurat que Catalunya ha de crear "una nació digital en forma de república" abans no es pugui "desplegar" la república catalana de "forma física".

Construir aquesta "nació digital" serà una de les missions de l'anomenat Consell de la República a Brussel·les. Aquest òrgan a l'exili comença a dotar-se de contingut, i una de les seves atribucions serà la de crear aquest nou model de govern virtual.

Puigneró ho ha avançat des de la Universitat Catalana d'Estiu que es fa a Prada de Conflent, a la Catalunya Nord.

 

 

Segon explica Puigneró, la Generalitat no pot fer aquest paper pel bloqueig i el conflicte de competències amb l'estat.

El titular de Polítiques Digitals diu que una vegada es desplegui el Consell de la República servirà per crear noves jornades similars al 27 d'octubre i a l'1 d'octubre.

El conseller creu que l'estat espanyol encara funciona en "format analògic" i això comporta que en el món digital, segons Puigneró, els catalans siguin "invencibles".

De fet, Puigneró ha assegurat que "sense eines digitals" no s'hagués aconseguit arribar tan lluny amb el referèndum de l'1 d'octubre, ja que "tots estàvem en grups de 'whatsapp' per organitzar" els col·legis, les urnes o el cens digital.

font: http://www.ccma.cat/324/el-consell-de-la-republica-tindra-com-a-missio-dissenyar-una-nacio-digital/noticia/2871563/ 

Respostes

Configuració
 • anseso21.108 9 69👍 3.960
  Ostres!, seré un ciutadà digital, què Güai!
 • paleta4.166 3 511👍 5.261
  Aquesta mena de qüestions són les úniques en les quals els "nostres" polítics mostren determinació: En obeïr els plans del globalisme tecnofeixista.

  No vull una Catalunya on tenir mòbil sigui requisit indispensable per fer vida social. El mòbil ha de ser una opció, mai una necessitat.
 • elbruixot3.172 13 630👍 1.212
  a on cal descarregar el videojoc?
 • Mcasas9.472 13 228👍 3.979
  Com mola, espero que ens poguem baixar actualitzacions habitualment.
 • SEGADOR BLAUGRANA11.651 11 174👍 2.003
  Suposo que aleshores el sou també el cobraran en euros virtuals 
 • saberut1.048 3👍 2.219  Els sufixos que indiquen una forma són:
  Així tenim, per exemple:

  Aquests sufixos indiquen que el subjecte que representa l'adjectiu té forma de però no és...

  Un ésser antropomorf o un androide no són humans. Si ho fossin, diríem directament que l'ésser en qüestió és humà. De la mateixa manera, una figura esferoide no és una esfera, i un animal lagomorf no és un rosegador. Per això existeix aquest ordre taxonòmic, per clasificar els animals que semblen rosegadors però no ho són, com ara els conills.

  S'entèn, oi? Anem a la teca. Arriba el missatge destroyer del fil  (Ja n'hi ha uns quants)

  No tenim partits independentistes, tenim partits independentoides.
  No tenim un Govern, tenim un Governoide.
  No tenim un Parlament, tenim un Parlamentoide.
  Com és ben evident, aquests partits independentoides, aquest Governoide i aquest Parlamentoide estan fent una Repúblicamorfa o una Repúblicaoide.

  I si nosaltres ho acceptem, també serem independentoides, perquè no serem independentistes, només ho semblarem.

  Si els nostres partits "independentistes", el Govern "independentista", el Parlament" independentista" i nosaltres, "els independentistes", deixem que la Inquisició espanyistaní jutgi als nostres presos polítics quan tenim la clau de les seves celles... aquests partits estaran demostrant que són independentoides, aquest Govern i aquest Parlament estaran demostrant que són independentoides, nosaltres estarem demostrant que som independentoides i, fa de mal dir però algú ho havia de dir, els presoners estaran demostrant que són presos politicoides.

  Ja està. Ha quedat prou clar? En principi, aquest projecte de la República Digital és positiu i té el seu trellat. Però si no deixa de ser un altre projectoide dels independentoides... anem pel pedregar.

  Recordareu la meva insistència a dir que Alemanya no extraditaria al MHP. La vaig encertar, però esperava que hi hagués un pronunciament immediat i contundent per part de la UE per obligar Espanyistan a tancar la causa i alliberar als presoners, o alguna cosa semblant, encara que ho fessin d'amagat.

  El tancament de la causa no s'ha produït, tot tira endavant i maese Llarena continua sent jutge i compta amb el suport total de l'establishment espanyistaní. Per tant:

  - O la UE no ha exigit el seu cap després de quedar clar que prevarica a cor què vols.

  - O la UE ho ha fet, però Espanyistan passa de tot.

  En ambdós supòsits, calcem-nos. Anem preparant la motxilla ravolusionaria i anem decidint en quins punts ens farem forts quan arribi el moment de prendre EL NOSTRE PAÍS.

  Perquè si no ho fem, no serem independentistes, serem independentoides. I no serem catalans, serem catalanoides. I llavors, ja que parlo dels sufixos indicatius de forma, el món sencer s'enfotrà de nosaltres en veure que som amorfs.
  Endavant les atxes, companys i companyes !!!
 • Molthonrat2.236 6 786👍 825
  "En la vida real no sóc ningú, però en la Nació Digital sóc el President de la República. MUAHAHAHA", ha declarat recentment Gabriel Rufián.

 • Rigel64.535 11 5👍 33.189
 • Brioix5.047 6 428👍 1.366
  Es pot demanar que un estat t'esborri les teves dades personals de TOTS els registres? Cens, hisenda, ...


  Llavors podries cedir aquestes dades al teu estat, digital, per gestionar la teva vida i pagar els impostos a l'estat que tu vols (Catalunya), i no al que t'obliguen (Espanya).
 • Kevin Durant i Lleida4.888 1 440👍 2.943
  O sigui que serem una micronació, eh...

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.254 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat