Fòrum

Girauta (Ciutadans) es burla d'una parella d'americans víctima del terrorisme d'ISIS

Compareixença262 2👍 723
Sí, sí, exactament com diu el títol, sense matisos. 
 
Bàsicament fent entendre que s'ho mereixien, perquè segons ell, i agafant quatre estereotips, van anar a buscar l'ISIS. Quan el cert, però, és que estaven fent una ruta habitual (autopista del Pamir), amb agència si no m'equivoco, per Tadjikistan, un país que en general ha estat molt segur pels visitants en les darreres dècades. 

Enllaç de la notícia

El portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, s'ha burlat aquest dijous a Twitter d'una parella de nordamericans assassinats pel Daesh durant un viatge al voltant del món amb bicicleta. El diputat ha compartit la notícia del New York Times sobre la mort dels joves banalitzant la seva història i definint-los a través d'estereotips i imprecisions: "Parella de vegà i vegetariana, graduats per Georgetown, funcionaris a Washington".

"Persuadits que el mal no existeix, se'n van a veure ISIS i els maten", resumeix Girauta, obviant que els joves passaven pel territori on van morir, Tajikistan, dins una ruta i sense cap intenció concreta d'"anar a veure ISIS".De totes les imatges que apareixen de la parella a l'article de NYT, Girauta escull aquesta pel seu segon tuit: una fotografia del jove assassinat somrient davant d'una pintada a favor de la llibertat dels presos polítics catalans, feta durant el seu pas per Catalunya el passat mes de maig. "Aquí està ell al seu pas per Espanya", es limita a afegir Girauta.La foto original apareix en una extensa entrada dedicada a Catalunya al blog que duia la parella. Hi explicaven la situació política del país després del referèndum i l'empresonament i exili del Govern. "No deixar que els ciutadans siguin lliures perquè la seva llibertat farà que la vida sigui més difícil per a vosaltres: no és justícia. Això és l'opressió", denunciaven.

Potser val la pena emetre una breu notificació a l'ambaixada dels EUA informant que aquest representant polític de ciutadans està faltant el respecte a ciutadans americans i a les seves famílies, i celebrant indirectament l'atac de l'ISIS. A més a més, dos ciutadans de Suíssa i Holanda també van ser víctimes d'aquest atac, així que podem considerar que l'escarni  de Giurata també va adreçat a ells. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat