Fòrum

Reflexions pel que fa al problema immigratori.

Benfresc13.186 6 159👍 12.691
És evident i sabut per tothom que molta gent crítica amb el fenòmen de la immigració massiva i descontrolada són xenòfobs o fins i tot racistes, gent que odïa al foraster o que almenys li té mania pel sol fet de ser-ho.
Però molts no som gens ni mica racistes ni xenòfobs i també estem preocupats per aquest fenòmen que és l'arribada massiva i descontrolada sense aturador de gent de fora cap al nostre pais, i emprenyats amb els responsables.

A que quan hom se sent atret sexualment per una altra persona, li va darrera i aquesta altra persona el rebutja, no pensem pas que el rebuig sigui per odi o perquè li té mania? simplement no necessita cobrir les seves necessitats sexo-efectives amb ell/a.
O un altre exemple, vejam, jo no sóc gaire amic dels empresaris però en aquest cas és igual. A que quan cerques feina i a una empresa et diuen que no necessiten més personal, no penses que el motiu hagi hagut de ser perquè t'odiïn o que tinguin res personal contra tu?

Doncs amb el tema de la immigració passa exactament el mateix. Quan consideres que ha entrat molta gent de fora, en el nostre cas massa, i no vols que n'entri més perquè la nostra societat no està gens preparada per assimilar a tantíssima gent i perquè l'arribada de tanta gent de cop desestructura tota la comunitat, no és pas per odi cap a ningú, o bé no és odi cap a cap dels nouvinguts sinó més aviat cap als responsables polítics d'això i cap els seus amos, el poder econòmic.

No estic, ni la gran majoria de gent està en contra de la immigració quan hi ha un 1, 2 o 3% de ciutadans que han nascut a fora, no és quelcom dolent l'entrada de gent de fora, sempre que s'integrin i compleixin les nostres normes, benvinguts siguin! però quan parlem de societats amb un 15, un 20 o fins i tot un 30% de gent de fora i a més en continua entrant més i més sense ni que tant sols es permeti plantejar el debat sobre regular minimament el nombre d'entrants, és quan entrem en un terreny molt perillós .

De la dreta ara mateix no en podem esperar res, perquè no faran quelcom que vagi en contra dels plans del poder econòmic. I en el futur si mai s'arriben a moure serà per una forta pressió social.

Però i l'esquerra? l'esquerra , amb l'afany de ser o semblar els bons de la pel.lícula , amb un postureig humanista que no és res més que postureig, defensa aferrissadament les portes obertes i que entri tot déu. Els suposats representants de les classes populars defensant els interessos de l'empresariat i les oligarquies i pixant-se a sobre de les demandes de la classe treballadora, insultant i acusant de nazi a tot aquell que es queixi de la bogeria que estem visquent.

I mentrestant la mal anomenada "extrema dreta" es frega les mans. I dic mal anomenada perquè no ho sol ser pas de dreta, són simplement feixistes, semi-feixistes o pseudofeixistes, depenent del partit o la organització.
Les classe populars italianes no van pas votar a la lliga nord per homòfobs o per religiosos, no, ho van fer perquè eren els únics que parlaven d'aturar l'entrada massiva d'immigrants.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.253 missatges
  • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat