Fòrum

Visita del paràsit 17A

Quatre barres1.293 9👍 509
Pel que he llegit, el rei-rata dels espanyols ens visita aquest divendres. Li fotem la visita o que?

Respostes

Configuració
 • bifurca2.337 3 764👍 9.714
  No és cap fake, aquesta noia justeja molt la pobra. Al minut 8 -més o menys- diu, parlant del rei, que Macron o Merkel no acceptarien aquesta falta de respecte envers el cap de l'estat. 

  Ha volgut criticar a Pedro Sànchez i el que ha fet, un cop més, és el ridícul.

  Té el mateix nivell que els micos que es barallaven avui sota la pancarta. 

  • virot9.275 4 235👍 4.471
   Diu, en una pregunta que ni tan sols menciona la paraula "rei", que Macron, Merkel, i altres països de l'entorn no acceptarien "aquest tipus d'enfrontaments, aquest tipus de faltes de respecte"

   S'ha d'estar molt desesperat per creure que aquí Arrimadas parlava pensant que França o Alemanya són monarquies.
  • Dogmatico569 12👍 810
   Interpreto que parla de cap d'Estat en general i no monarca. Amb tot i com és habitual en ella, justeja molt i és una mentidera o una ignorant.

   Els països seriosos i democràtics admeten les manifestacions contra el cap d'Estat i el TEDH ja va dictaminar que les injúries a la corona a l'estil espanyol vulneren la llibertat d'expressió. Als Estats Units, les manifestacions, paròdies i insults que rep el cap d'Estat, el President Trump, són de tal magnitud que els catalans semblem de la Unión Monárquica en comparació i ningú es dedica a amenaçar com fa tot l'aparell mediàtic i polític espanyol.

   Algú també li hauria de recordar que l'última vegada que va fer la mateixa comparació, el tribunal superior de Schleswig-Holstein, equivalent al TS espanyol i no regional en el sentit despectiu que fan servir els espanyols, va dictaminar que considerar el fets del 20-S i el 1-O com rebel·lió és contrari a com un país democràtic entén el dret de manifestació. Tot el contrari del que ella i el seu cap deien que passaria. Si vol buscar referents jurídics per les seves afirmacions, els trobarà a Veneçuela amb el cas Leopoldo López o a Turquia amb les purgues.
 • El Llop 2.0179👍 94
  No tinc simpatia pel Rei d'Espanya però, de qui va ser la culpa? DE L'ISLAM! 

  La culpa no va ser de les armes. Primer, perque en Felip VI no ven furgonetes ni gavinets barats. Segon, l'islam ja cometia masacres fa 1400 anys sense necesitat d'armament modern. 

  Què passa? Que el Felip VI existia en temps del sultà Soliman?

  Irracionalitat: "Vaig a matar perque ho diu un llibre de l'any de la tinya".

  (Brainlet.jpg).

  La culpa és de l'islam. No de no sé quina venta d'armes a Aràbia Saudí, rojos de ****. Ni tampoc de la Masonería o el sionisme, com afirmen els feixistes i nazis abraça-arbres.
 • popcalent11.357 11 183👍 4.024
  Llegeixo Twitter:
  Hem guanyat. L'esperpent al que ha arribat Espanya portarà a la independència irreversible de Catalunya ben aviat.


  Llegeixo el Racó: 
  Hem perdut. Els carrers no seran mai nostres. La fi del procés és irreversible. • EmulatorQUsuari sumador64.260 15 6👍 19.232
  WTF, Àpunt?Publicitat

Fòrums

 • 9.268.251 missatges
 • 220.053 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat