Fòrum

Perquè des del processisme es vol donar la culpa a Espanya dels atemptats islamistes?

Màgor13.360 10 155👍 3.545
És ridícul. Que si CNI, que si merdes. Però aquesta gent té dos dits de front?

Coi que volien fer una massacre històrica! Tombar la Sagrada Família! I si no ho van aconseguir va ser pura sort.

Que el Rajoy que estava de vacances va trigar un dia a vindre perquè no tenia ni idea de les proporcions de l'atemptat.

Els mossos van assumir en un primer moment tot l'operatiu mentre que els espanyols van arribar tard i malament.

Tant costa assumir que era un atemptat que tots sabien que es produiria?
Amb la població musulmana que hi ha Catalunya es un caldo de cultiu incontrolable. Segur que es tornarà a produir perquè el problema hi segueix sent-hi. 

Però entre el processisme pro-immigracionista és més fàcil culpar Espanya que assumir el problema global que representa el món islàmic a Catalunya.

Respostes

Configuració
 • anselm_turmeda6.146 10 349👍 3.966
  Que no saps que "la culpa sempre és de Madrit"? I així, de retruc, es pot desviar l'atenció del veritable origen dels problemes, quan aquest no és a Madrid, que també hi és sovint.
 • Eimeric7.977 12 270👍 1.865
  perquè va ser culpa seva? perquè van estar buscant aquest atemptat expressament?

  No té res a veure amb el processisme
 • Lluísfrancesc12.667 9 165👍 11.617
  Perquè la classe dirigent espanyola i els islamistes radicals són igual de fanàtics i terroristes.
 • matupa595
  L'independentisme només té possibilitats d'èxit des del victimisme i aquest s'ha d'alimentar constantment i expandir-se a tots els àmbits de la vida, encara que no tingui sentit.
  • Lluísfrancesc12.667 9 165👍 11.617
   El nacionalisme espanyol només té possibilitats d'èxit des de la violència i aquesta s'ha d'alimentar constantment i expandir-la a tots els àmbits de la vida, encara que no tingui sentit.
   • matupa595
    Veus? Un exemple més de victimisme, demonitzar el pensament de la població d'un territori (o la mateixa població) per dir ''ells són els dolents i nosaltres els bons, ens hem de separar''. Això no passa sols als moviments independentistes, també als supremacistes:

    Els jueus són els causants dels nostres mals, no es poden considerar alemanys.
    Els xinesos són subéssers, res amb veure amb nosaltres els japonesos.
    Els cristians són infidels decadents, el bon musulmà no ha de mesclar-se amb ells.
    • Lluísfrancesc12.667 9 165👍 11.617
     Als fets em remeto. El nacionalisme espanyol és agressiu, violent i en moltes ocasions assassí. I igual de victimista quan ha estat ell el colonitzat, no em vinguis ara amb hòsties.
     • llamp48.610 17 10👍 12.154
      Parla com un cassaca taronja
     • matupa595
      Les frases que t'he posat no et recorden perillosament a la del presi Torra de ''els espanyols son bésties'' i al teus propis arguments? No hi ha més cec que el qui no vol veure.
      • Lluísfrancesc12.667 9 165👍 11.617
       A mi el que digui en Torra, a aquestes alçades, me la sua. No dic que tots els espanyols siguin bèsties, dic que el nacionalisme espanyol ha estat, és i serà violent. I la història és plena de proves.
       • cristinon25.738 9 44👍 1.368

        Lluísfrancesc escrigué:
        A mi el que digui en Torra, a aquestes alçades, me la sua. No dic que tots els espanyols siguin bèsties, dic que el nacionalisme espanyol ha estat, és i serà violent. I la història és plena de proves.
       • cristinon25.738 9 44👍 1.368

        Anònim10 escrigué:
        En Torra mai va dir això, tu cites a consciència el relat manipulador de la caverna mediàtica espanyolista, en Torra va fer la metàfora de les bèsties amb els catalanòfobs, amb aquells que feien campanyes contra el català fins i tot a la megafonia d'una aerolínia, és a dir, bèsties com tu, que parlant de jueus, no te n'adones que ho som nosaltres, els que ara són empresonats per les seves idees i abans afusellats per part dels hereus dels aliats dels nazis a l'estat espanyol.
      • Turanga_Leela30.583 7 30👍 8.391
       I no hi ha més ignorant que el que vol ser-ho, i aquest és el teu cas amb l'article que ni t'has mirat i que esmentes amb aquesta cita més trillada i manipulada ja que la merda.
     • cristinon25.738 9 44👍 1.368

      Lluísfrancesc escrigué:
      Als fets em remeto. El nacionalisme espanyol és agressiu, violent i en moltes ocasions assassí. I igual de victimista quan ha estat ell el colonitzat, no em vinguis ara amb hòsties.
    • Calidoscòpic20.793 14 70👍 13.794
     Tots aquests jocs de paraules sempre amaguen qui és l'ocupant i qui l'ocupat...
    • EPS61.285 13 8👍 10.070
     Supremacisme?  viatja per Espanya com a català, i coneixeràs el que vol dir.
    • EPS61.285 13 8👍 10.070
     A cas és fals el que diu?

     El que haurieu de fer és conèixer la història d'Espanya, ja que més enllà de "fuimos los más grandes", no en sabeu res.
   • cristinon25.738 9 44👍 1.368

    Lluísfrancesc escrigué:
    El nacionalisme espanyol només té possibilitats d'èxit des de la violència i aquesta s'ha d'alimentar constantment i expandir-la a tots els àmbits de la vida, encara que no tingui sentit.
  • Argimont8.125 2 263👍 4.908
   Dir que l'independentisme nomès te possibilitats d'exit des d'el victimisme es com dir que l'espanyolisme nomès te posibilitats des de la mentida , la hipocresia castellana... I que porteu 5 segles perdent territoris amb la mateixa tàctica
  • Fidalgo1.282 3👍 2.177
   L'independentisme només té possibilitats d'exit des del victimisme

   Els que diuen això son els mateixos que parlen de "la dictadura nacionalista", "los derechos pisoteados de la mitad de los catalanes", "la opresión de quien no es miembro de la tribu" i d'altres rucades.

   Aquest és un tret molt definit de l'espanyolisme: projectar en altres els seus problemes. Cada cop que escolteu alguna d'aquestes pocasoltades de la boca d'un espanyolista pareu un moment i penseu com tenen un reflexe clar en el que ells son. Exemples:

   "Catalanistas nazis" > els nazis de totes les manifestacions espanyolistes.
   "Adoctrinados y borregos" > el pensament monolític de la majoria dels espanyols del carrer sobre el que es passa a Catalunya.
   "Provincianos" > els votants de PP, C's que viuen amb la mentalitat de considerar Catalunya quatre províncies espanyoles.
   "Supremacistas" > tots els comentaris sobre la llengua catalana que podeu llegir a El País o OKDiario i tot el seguit de declaracions històriques sobre Catalunya de ilustres castellans i espanyols.
   "Violentos" > els commandos espanyolistes del Bages o C's Reus assaltant el seu propi ajuntament.
   "Paletos" > els que porten 20 anys o més a Catalunya i no saben parlar català i tenen una base votant que és la principal consumidora de TeleCinco.

  • EPS61.285 13 8👍 10.070
   Digues a tots els països que s'han independitzat en els últims 30 anys, si te sentit o no.
 • kokonut385 1👍 446
  No és tan difícil de veure, fins i tot algú tan limitat com tu hi pot arribar amb una mica d'esforç: si la policia catalana tingués les competències d'un cos policial nacional i no hi hagués el setge mediàtic espanyolista arreu ningú o poca gent arribaria a pensar aquestes coses i es passaria prou d'un ens que no pogués interferir o gestionar directament afers d'àmbit català dictant-ne a sobre el relat públic en bona part.

 • llamp48.610 17 10👍 12.154
  Estàs escombrant cap a casa teva

  La magnitud de la tragèdia era clara (els morts ja estàven estesos per les Rambles)

  La inactivitat de les policies espanyoles era deguda a que volien deixar clar un "No voliau independència? Teniu independència" Però els hi va sortir el tret per la culata

  amb anterioritat tenim:
  -negació a incrementar el cós amb nous agents
  -negació de proveir-se amb armes automàtiques
  -negació de tenir accés a la base de dades de la Europol (amb la trista excusa de que anàvem en plan independentista. Cosa que per cert no em consta que li hagin retret totes les policies mundials)

  I no perdem de vista els comentaris anteriors d'en Margallo. Els iaios de vegades són francs
  • Màgor13.360 10 155👍 3.545
   Llamp tu també? Tenim una edat per dir segons quines bestieses.

   Fa 2 anys vaig obrir un fil preguntant quan trigaria a haver-hi un atemptat islamista a Catalunya. Era un fil molt macabre però molt encertat. Perquè tothom sabia que era qüestió de temps, tots els experts. I no era normal que a França o a Bèlgica en tinguessin cada dos per tres i aquí no. Amb la població musulmana que hi ha Catalunya.

   La magnitud de la tragèdia no estava gens clara. En Rajoy estava de vacances i va enviar la Soraya. Fins que el número de morts no va anar pujant no es va sentir obligat a venir.

   Estem parlant d'una colla que si no els arriba a explotar la casa d'Alcanar fan milers de morts. Perquè estaven a una setmana de volar la Sagrada Família.

   Bin Laden també va col.laborar molts anys amb el govern americà però s'ha de ser molt ruc com per pensar que va ser un autoatemptat.

   Però bé, el racó està ple de gent amb problemes psicològics així que no és d'estranyar segons quines argumentacions.
 • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.475

  Tant cert és que aquest progressisme ‘’català’’ intentarà protegir, justificar o excusar l’incivisme, la delinqüència i el terrorisme causada per immigrants, com també es cert que l’estat espanyol aprofitarà tot moment per acabar amb el poble català.

  • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
   La gent de carrer enganyada, condicionada des d'abans que tinguessin ús de raó, l'únic que mira de fer és bones obres mitjançant el que la societat ha assenyalat com a virtuós i desitjables (aparell caritatiu estatal/ONGs). La majoria mai tindrà la inclinació d'anar contra el consens o assenyalar-se com l'enemic.
    
   Això és un instint social ben normal, i és subvertit pels qui saben controlar tendències del pensament. No els hi veig més culpa i hipocresia que la mitjana general. En una Catalunya natural aquesta gent seria un gran actiu pel redreçament, cura, dels mals d'aquí. Però en la situació de l'ordre invers present aquesta gent estan corcant els fonaments de sa pròpia casa.
   La lluita ha de ser contra l'adversari que els enverina l'orella i no contra gent que no entén conscientment el que fa perquè no hi toca.
 • ArnauUsuari sumador6.056 16 353👍 1.005
  HI HA MOLTES PROVES que indiquen l'involucrament de l'estat espanyol. Llegeix collons:

  https://www.racocatala.cat/forums/fil/211518/podria-estar-lestat-espanyol-darrere-dels-atemptats-barcelona-cambrils 
 • PatumPatamPatim1.954 3 854👍 966
  No t'encaparris, d'on no n'hi ha...
 • grava3.293 2 610👍 5.001
  Tinc molt clara quina és la bandera de la yihad, i a hores d'ara oneja al meu país.
 • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
  Els règims d'occident --especialment l'aparell de serveis d'intel·ligència-- porten finançant, armant, encobrint i permetent grups islamistes radicals pels seus pròposits des dels anys 70 com a mínim (o abans, vegi's britànics muntant els saudites a Aràbia).
  Són útils per canviar governs que no cooperen o són obstacles a la màfia globalista, però també en els conflictes interns i el control/supressió de la pròpia població.

  Espanya està inclosa dins d'aquest cercle d'operacions, Franco va col·laborar extensivament amb l'establishment atlanticista sempre que va poder i ho va deixar tot atado y bien atado.

  Vius en un món massa naïf, això no treu que la majoria del poder local a Catalunya sigui ignorant o col·laboracionista en aquesta i moltes altres qüestions. Però qui té les claus de casa a Europa és Brussel·les i els seus centres de comadament secundaris, Madrid n'és un.
  • Màgor13.360 10 155👍 3.545
   Donar la culpa de l'islamisme a occident està al mateix nivell dels que deien que la força de l'independentisme català provenia del suport rus i de la mà de Putin. I es creien que Puigdemont era un agent rus.
   • Argimont8.125 2 263👍 4.908
    Les culpes també son dels que venen armes a l'islamisme noi i els tenim molt a prop.
    A veure si penses que les armes les fabriquen els moros
    • Màgor13.360 10 155👍 3.545
     Et refereixes als "moros" que van intentar omplir un camió d'explosius fabricats per ells mateixos?
     • Argimont8.125 2 263👍 4.908
      Les mesquides no les paguen amb ajuda de Allah.

     • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
      Quan el cap es fereix i mutila el seu propi cos en donarem la culpa als paràsits i sangoneres que hi apareixen?

      La responsabilitat de que es permeti una xarxa de gihadistes i els seus elements de suport és de qui és.

      Si em demanes pel càstig que haurien de rebre els individus que actuen en guerra encoberta en sòl català a mi no m'has de convèncer de res, sóc partidari de la pena de mort pels actors i de la deportació de la resta. Com ha estat des de l'inici la llei d'aquesta terra i la llei en les escriptures.

      Traure l'islam de la teva terra pot ser un procés llarg i costós si hi ha equilibri de forces (vegi's passat a Europa) però resultarà impossible si els teus governants --i els seus controladors a sobre-- hi tenen connivència. 

      I el que estàs obviant sota quins paràmetres actua la mafia jacobina que es fa dir Regne d'Espanya i del que realment són capaços.
      El paio era informant seu i tenien la cèl·lula vigilada i protegida, no diré fins a quin nivell del govern se sabia el que planejaven de fer perquè en totes aquestes situacions hi ha un grau de compartimentalització. Però pretendre que en tenien coneixença és negar la realitat.
   • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
    No és el que he dit, he dit que els governs i l'ordre mundial tecnòcrata en prenen ús com a element de conflicte tant en revoltes a l'exterior com en Europa. Aquí per augmentar la militarització de l'estat, la unificació dels sistemes de control i la pèrdua de sobirania local, a part de dividir i imperar.

    Els podrien esborrar del mapa en un dia i tanmateix els permeten (i assisteixen encobertament) perquè és requerit per la mateixa existència del sistema mafiós que tenen muntat.

    Que ha passat segons tu al Líban, Iraq, Líbia, Algèria, Tunis, Egipte, Síria? Els mateixos mitjans i sencera estructura propagandística ens ven la moto amb aquesta gent, dient-nos que són lluitadors de llibertat i ongs a la zona quan no són més que AlQaeda amb maquillatge (cascos blancs).

    Això no trau la realitat històrica de l'Islam com a secta antihumana i totalitària, que s'estén amb l'espasa pel seu comte i ho ha fet des del seu sorgiment.
    Precisament el deep state farà servir ideologies i cultes favorables als seus objectius i no pas 4 monjos romanesos, m'entens? No són propicis per exercir control i revolta. És completament normal que els degenerats de Nova York-Londres-Brussel·les busquin l'aliança amb la colla de curts a les facultats de Bagdad, ells ja voldrien que tot el món fos sota una ummah i només haver de controlar quatre imams i jutges de la jerarquia.
 • Compareixença254 1👍 699
  Estic que trino amb que hi hagin catalans suposadament independentistes disgustats davant la denúncia cap a l'estat espanyol en aquest sentit, amb l´evidència que ens trobem davant. Bé sigui per no ser políticament incorrectes, bé sigui perquè creieu que cal denunciar altres aspectes de l'atemptat, bé sigui perquè creieu que les proves no són prou contundents.. no us adoneu que esteu fent un mal terrible al país? No us adoneu que si resulta que al final esteu mínimament equivocats, estareu contribuint a amagar 1. Un dels atacs més miserables i roí que s'ha intentat realitzat contra la nostra nació en la història recent i 2. una de les operacions estatals més brutes que s'han realitzat en el món durant el que portem de segle.
   
  Què és pitjor, arriscar-se a semblar irrespectuós per polititzar les víctimes, o arriscar-se a ser còmplice de la gran mentida.
   
  Ja sabem que els espanyolistes a Catalunya, siguin del color que siguin, ho negaran en tot moment i ens atacaran molt si seguim per aquesta via. Però precisament perquè el cost d'assumir tal contradicció seria per ells massa alt, trencaria tots els seus esquemes respecte a la seva posició sobre una Catalunya independent. Per tant, hem d'esperar d'ells que no estaran oberts a discutir sobre aquesta qüestió fins que l'evidència sigui innegable. Així, ells defensen la seva posició. Però com a indepes fent fil pel randa el mateix, què defenseu exactament, a banda de potser una mica de crèdit personal? En aquest afer necessitarem tantes mans com sigui possible, necessitarem una veu elevada per tal de normalitzar la sospita (totalment justificada i raonable) i contrarestar el discurs dels mitjans espanyols (i TV3), que faran servir tots els seus recursos per tractar-nos de bojos, silenciar-nos i assimilar la nostra postura amb radicalismes etc.
   
  Si s'indignen més fort i ens insulten amb més intensitat, voldrà dir que tenen més por, que la veritat que intenten amagar és més sinistra. Voldrà dir que anem pel bon camí, i que la nostra sospita haurà de ser més gran.
   
  Entenc que us pot fer mandra, que no us agradin les conspiranoies. Però el cas es mereix que arrisquem aquest poquet de crèdit personal, perquè hi han hagut casos similars en la història, perquè hi han indicis forts, perquè és una qüestió directament vinculada a la nostra lluita nacional, i perquè sabem que tenim davant un estat, l'objectiu final del qual es destruir-nos, disposat a cometre qualsevol crim per tal de no perdre els seus ous d'or.
  • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
   L'única manera que tenen els criminals i injustos d'avançar la seva causa és reunir-se, planificar i obrar per mirar de deformar el món als seus designis. A això se li ha dit sempre conspirar i tothom sabia que era una activitat ben humana, abans de que ens rentessin el cap i ens fessin passar por de que'ns acusessin de folls.

   Tens totes les grans corporacions de xarxes socials (facebook, twitter, itunes, spotify, etc) actuant simultàniament amb el ban de certes comptes contràries al missatge establishment abans de les eleccions americanes. Això no és conspiració oberta i descarada?

   I si us creieu que no vindran a fer caure el martell aquí sou il·lusos.

 • anselm_turmeda6.146 10 349👍 3.966
  I si és tan evident, com diuen molts, que Espanya hi està implicada fins a nivell d'escàndol, per què el processisme s'abaixa els pantalons i admet la presència a l'aniversari del rei, el màxim representant d'Espanya?
  • Ultrança7.816 5 273👍 1.133
   Perquè són febles, viuen encegats i creuen en les entelèquies dels mitjans espanyols. No poden sortir de la gàbia on s'hi han posat ells mateixos.

   Això darrer ho saben i porten dient els raconaires des de fa anys.
 • Rigel63.840 11 5👍 32.343
  Per exemple, per coses com aquesta:

 • Mcasas9.387 13 228👍 3.894
  Home, el President del Govern espanyol va tardar més de 9 hores en obrir la boca amb el comando terrorista ja pràcticament desarticulat. 

  El lobby feixistoide del racó ja està mostrant finalment la seva autèntica cara: espanyolisme ultrareaccionari.
 • Carles Martell3.109 1 640👍 5.335
  Au, té un bonus. El titulo "amor espanyol que res no faria pensar la seva inacció davant d'un atemptat a Catalunya":


Publicitat

Fòrums

 • 9.251.947 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat