Fòrum

Els terroristes del 17-A s'aprofitaven de les ajudes socials (ajudes alimentàries incloses)

cathalà22.843 11 57👍 6.017Dos dels terroristes que van ocupar el xalet d’Alcanar Platja havien rebut ajuda dels Serveis Socials de l’Ajuntament d'Alcanar i del Consell Comarcal del Montsià 

El Diari de Tarragona, que ha tingut accés al sumari de la investigació, publica aquest dimecres que els terroristes van rebre diverses prestacions, entre les quals un ajut alimentari, més d’un any abans de l’explosió de la casa i dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Un dels terroristes beneficiats era Younes Abouyaaqoub, l’autor material de l’atropellament mortal de la Rambla, que va provocar la mort de 16 persones, i que després va ser abatut pels Mossos d’Esquadra a Subirats. 


L’altre terrorista ajudat pels serveis socials va ser Youssef Aalla, que va morir a l’explosió de la casa a Alcanar Platja la nit del 16 d’agost. Segons el Diari, els dos joves terroristes van admetre a una treballadora social del Consell Comarcal que havien ocupat la casa il·legalment, i que havien trobat el xalet gràcies als webs dels bancs que tenen habitatges en subhasta. De fet, van explicar que s’havien connectat a la xarxa elèctrica d’un veí, i que no tenien aigua corrent. Els dos terroristes van estar empadronats a Alcanar durant tres mesos i van afirmar que volien buscar treball per la zona. 

D’altra banda, l’ACN ha publicat que dos dels terroristes van vendre joies en una botiga de compra-venda d'or i una joieria de Vinaròs (Castelló) dies abans d'atemptar a Barcelona i Cambrils. A més, la cèl·lula també va intentar finançar-se a través de microcrèdits i va fer diferents peticions a empreses que concedeixen crèdits instantanis.


Font


Publicitat

Fòrums

  • 9.239.002 missatges
  • 219.056 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat