Fòrum

Arran expropia i sorteja 5 bicicletes de lloguer per denunciar empreses que "fan servir l'espai públic per enriquir-se"

pensa_i_actua!16.243 13 111👍 7.374
https://elmon.cat/politica/arran-pren-sorteja-bicicletes-lloguer-denunciar-empreses-que-servir-lespai-public-enriquir-se


Arran "expropia" i sorteja cincs bicicletes de lloguer

L'objectiu de l'acció és "denunciar l'ocupació de l'espai que públic fan algunes empreses privades com Donkey Repúblic"Nova acció contra el model turístic d'Arran a la ciutat de Barcelona. Aquest cop, l'organització ha difós un vídeo a través del compte de Twitter @ArranFreeBikes, en què mostra com s'expropien diverses bicicletes d'empreses de lloguer turístic. Els joves de l'Esquerra Independentista asseguren que les sortejaran entre les persones que repiulin el tuit amb el vídeo. Segons Arran, "l'acció pretén denunciar l'ocupació de l'espai públic fan empreses com Donkey Repúblic, que utilitzen els espais públics habilitats per aparcar-hi bicicletes, per deixar les seves bicicletes de lloguer".

 

“Hi ha empreses enriquint-se fent servir l’espai puÌblic com si fos seu, impedint que puguem aparcar les nostres bicicletes als nostres barris”, ha assegurat una militant d’Arran que ha participat a l’accioÌ. “Expropiem i regalem aquestes bicicletes per visibilitzar una problemaÌtica quotidiana que l’actual model turiÌstic i la desregulacioÌ del sector generen”, afegeix. Al llarg de l’estiu, Arran ha tornat a protagonitzar accions contra el model turiÌstic arreu dels PaiÌsos Catalans sota el lema “CapitalismofoÌbia. No eÌs turismofoÌbia, eÌs lluita de classes!” per denunciar que "l’actual model turiÌstic eÌs insostenible a nivell humaÌ i pel territori". Segons l'organització de l'esquerra independentista, en les properes setmanes s’esperen meÌs accions arreu del paiÌs.


VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=fgUjj8_1kXE

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.922 missatges
  • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat