Fòrum

L'esclau dels espanyols: el servilisme no li va servir de res. Ara plora.

GICA2.860 14 667👍 980
El porcellet Aragonès és conegut per haver dit que renunciaria a la llengua en canvi d'un Estat espanyol-2 (https://www.elnacional.cat/ca/vides/enric-vila-pere-aragones_274293_102.html).
També ho és pel seu comportament d'esclau, davant dels invasors espanyols del 155 (https://www.elnacional.cat/ca/vides/enric-vila-pere-aragones_274293_102.html). Això val la pena de reproduir-ho: Salvador Sostres va escriure que els funcionaris que van arribar de Madrid per intervenir l’autonomia van quedar sorpresos amb el servilisme del jove republicà: “Sembla que en qualsevol moment hagi d’alçar-se per jurar la bandera espanyola”, li van dir al columnista de l’ABC.

Malgrat tot, el seu comportament denigrant no li va servir de res. Ara els tribunals espanyols li imputen no se sap què (https://www.elnacional.cat/ca/politica/jutge-1-o-tsjc-aragones-jove-salvado_295065_102.html).
Tot plegat m'ha fet pensar que és un digne deixeble de sant Junqueras, el seu líder. Sempre s'abaixen les calces, aquests d'ERC. Fins i tot abans no els ho demani ningú. Després, vinga a plànyer-se... MASSA POC!, dic jo.

ERC, el partit més nefast per al País! VERGONYA CATALANS, QUE ENCARA NO ELS HEM FORAGITAT!


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.926 missatges
  • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat