Fòrum

És cert que la CUP farà pagar un impost als militants mascles?

__32504__254 1👍 417
I només als homes, per així  col·locar una alliberada que treballi investigant agressions masclistes dins l'organització? I que això ho han votat només les dones? Pregunto.

Respostes

Configuració
 • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.474
  Ara és aquella oportunitat que tot català ha estat esperant.

  Si existeix cap partit nacionalista, català i independentistaque sorgeixi entre les cendres i faci recuperar l'orgull, la dignitat i el patriotisme que tota aquesta política actual que és fa dir catalana ha deixat perdre.                                                                        Per Catalunya.  • __29739__1.092 3👍 717
   Un partit d'aquesta mena no tindria cap mena de rèdit electoral ara mateix, per a què enganyar-nos.

   Això sí, hi han altres maneres de fer-se respectar.
   • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.474

    Ara mateix no, però si podrien recollir els fruits l'endemà.

     

    Seria una manera de fer-se veure en el moment que cap dels i actuals partits independentistes han demostrat que no estan donant l’alçada per fer d’aquest país lliure.

     

    Ni la cup, i molt menys cap dels seus afiliats d'arran i endavant, que semblaven el partit de l’esperança per a molts, està sent una decepció, fins i tot per mateixos simpatitzants d’esquerres.

     

    ...

     

    Ni els partits polítics com aquesta ideologia d’esquerres o centre esquerra, que molt de temps han estat representat el país, ja no tenen cap mena d’utilitat, més que els seus propis interessos partidistes i, o, progressistes. Han perdut tota confiança i tota esperança per part del poble català.

     

    Deixem pas, doncs, que ressorgeixin altres partits polítics amb una oposada ideologia política. Òbviament, amb clau independentista i català.

     

    Estem aquí per salvar Catalunya. No per veure com, mica en mica, s'enfonsa.

   • Fidalgo1.282 3👍 2.177
    S'hauria de treballar l'espai.
  • matupa595
   Quanta caspa en un sol missatge 
 • Ercoman1.631 3 944👍 1.878
  Si fan això al seu partit em pregunto què farien si arribessin a tocar poder real a la Generalitat?
 • Segon_usuari_Bob5.702 10 375👍 6.666
  Ara que hi penso, els homosexuals també pagaran l'impost aquest.
 • Juan Lloris6.119 7 352👍 3.754

  La CUP desplega mesures internes i externes per "garantir la igualtat de l’accés de les dones a la política"

   

  Laia Estrada, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP

   

   

  • LAIA FARRERA (Barcelona)

    
  • 14 d'ag, 2018 - 00:04

  La formació anticapitalista ha anunciat avui la posada en marxa d’un pla d’acció feminista per a l’abordatge de la violència masclista, tant en l'àmbit extern com intern, amb l’objectiu de prevenir les violències masclistes i sensibilitzar en aquesta matèria, però també de «garantir que la CUP és un espai segur per a les dones», segons ha afirmat Laia Estrada, una de les portaveus del secretariat nacional de la formació.

  D’una banda, es tracta del desplegament d'un primer bloc de polítiques feministes «de cara enfora», centrat en «la construcció de municipis feministes», i, de l’altra, de l’abordatge i prevenció del masclisme i la violència de gènere que, «com a reflex de la societat», també s’han detectat en l’àmbit intern de la CUP, «tal com passa en qualsevol altre espai o lloc en el qual interactuen persones», ha explicat Estrada.

  Entre les mesures aprovades s’inclou la contractació d’una persona durant sis mesos que s’encarregui d’elaborar un protocol per abordar les agressions masclistes i de crear eines de sensibilització per a facilitar la feminització de l’organització. La CUP assumirà el 30% de les despeses de contractació i el 70% restant provindrà de l’augment del 0,75 € de la quota mensual dels homes cupaires. Estrada ha afirmat que la mesura busca interpel·lar els militants masculins en la seva corresponsabilitat des de la perspectiva gènere, «no perquè creguem que tots els homes són agressors», en resposta a les crítiques d'alguns sectors de la formació, sinó com a membres de la CUP i com a receptors dels beneficis que, en general, els atorga la societat patriarcal.

  En la mateixa línia, la portaveu ha afirmat que el protocol ha de ser «el resultat d’un procés de participació per tal de garantir que el conjunt de l’organització legitima i es fa propi el protocol», que caldrà adaptar als funcionaments propis de la CUP i en el qual tothom haurà de poder participar-hi. El protocol, segons Estrada, «ha de servir tant per donar aquesta resposta consensuada i unificada de formació als diferents nivells d’agressions tant d’alta com de baixa intensitat», com per servir de control i prevenció per «sensibilitzar sobre com es produeixen aquestes situacions», com a millor garantia per acabar amb les agressions masclistes.

  Per últim, Estrada destaca que cal garantir la igualtat de l’accés de les dones a la política, majoritàriament dominada per homes, «més enllà de les quotes, que són el resultat d’una política formal, però falaç».

  https://www.diarijornada.coop/actualitat/20180813/cup-es-feminitza

 • Macarronet del meu cor1.408 3👍 1.788
  Quins calçasses 
 • FollUsuari sumador77.532 12 3👍 40.399
  Mentre ho facin al seu xiringuito m'és igual però imagineu el que farien si tinguessin poder de decisió real.

  Ara, els militants de la CUP quins pagafantes XD
  • FuRTiUsuari sumador20.025 12 75👍 7.707
   Amb sort algú tindria dos dits de seny i convertiria la Catedral de Barcelona en un fumadero d'òpi públic en comptes d'una mesquita...

   PS: En tot cas, aquestes bajanades que els passen pel cap, vull creure que només les diuen perquè saben que són irrealitzables... Penso que no gaire gent als seus cabals defensaria les coses que han dit... Però no hi poso la mà al foc tampoc... 
 • NixxxoN2.685 11 692👍 112
  Bé, es confirma que la CUP son una especie de Podemos català, s'aurien de treure la bandera estelada del seu logo perquè no els representa. Jo vaig animant a tot el mon que no els voti mai mes
 • El Llop 2.0179👍 94
  Ni preservatius ni res: l'anticonceptiu més eficient és el carnet de militant de la CUP.
 • __32382__2.202 1👍 1.584
  Espero que els homes dimiteixin en massa de la militància.

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.922 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat