Fòrum

Ara al TN: per prevenir el terrorisme islàmic, ensenyaran àrab a les escoles

erianocar3.873 1 539👍 2.708
I també cultura islàmica.Ja es fa a Lloret i Blanes, i a partir d'ara es farà a... 

RIPOLL!

Amb 2 collons.

Edito per afegir enllaç 
https://amp.aldia.cat/catalunya/territori/noticia-ensenyament-ajuntament-ripoll-creen-pla-educatiu-dentorn-arran-17-introduiran-larab-les-aules-20180807141530.html


Respostes

Configuració
 • batet1.096 1👍 497
  Ja veig escorxadors i granges de porcs que tindran que tancar.
  Despres arrenquerem la vinya.
  • Pavel_Korchagin3.282 2 611👍 6.914
   Qui diu que es pretengui la integració? La política migratòria s'enfoca cap a la multiculturalitat i no pas cap a la integració.
   • titafred4652 3👍 435
    Efectivament, i afegiria que no hi ha res més pervers que parlar de "diversitat". Quan parles de diversitat en relació a les persones, el que fas indirectament (o directament) és afavorir i promocionar la segregació i la divisió del país en guetos.
 • EmulatorQUsuari sumador63.784 15 6👍 18.760
  No és la policia qui n'hauria d'aprendre per tenir controlats possibles elements radicals i radicalitzadors?
  • oprimit19.371 15 79👍 9.732
   L'immam feia discursos obertament cristianòfobs i cridava a fer la guerra, tots ho sabien, ho deia obertament en els seus sermons.

   Quan quatre joves van començar a comportar-se diferent, deixar-se barba, vestir-se de manera tradicional... La seva família no es va estranyar gens, van pensar que l'immam era bo perquè com més islam millor.

   De víctimes no en tenen res. Ells van portar l'immam que volien i deia el que ells volien sentir, havien aconseguir que els seus fills s'acostessin més a la seva religió i estaven encantats.

   No hi ha més.
  • prou_prusses731👍 384
   Quina mena de subversió hem patit com a ètnia? És acollonant. Ens estem cavant la pròpia tomba.
 • Gesta_Comitum26.470 14 42👍 1.244
  Grillats totalment.
 • Benfresc12.950 6 162👍 12.033
  I no seria convenient que fessin un referèndum perquè els veïns de Ripoll es puguin pronunciar sobre la qüestió?
  • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
   la damucrasia només mola quan creuen que sortirà el que ells (els progres) desitgen.
  • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.474
   En tot cas, que es pugui pronunciar tot Catalunya. Però, ni així, s'hauria de fer cap tipus de consulta sobre aquesta qüestió, com de tants altres qüestions que no ens representen i són totalment oposades a la nostra cultura.

   Després d'aquest i suposat referèndum sobre la llengua, vindrien demanant consultes sobre la manera de vestir, menjar... viure.

   *Qui vulgui aprendre àrab que vagi a classes privades, pagades de les seves butxaques.
   • Benfresc12.950 6 162👍 12.033
    S'hauria de fer només a Ripoll perquè és allà on volen implantar l'àrab a les escoles.

    Obviamant, si governés jo o governessis tu a l'ajuntament de Ripoll no caldria fer cap referèndum perquè no acceptaríem aquesta esbojarrada idea i hauríem engegat a pastar al departament d'ensenyament. Però no és el cas, hi ha un govern municipal amb la seva majoria que ha acceptat que s'ensenyi l'àrab a l'escola.

    Davant d'això, la població local què pot fer? doncs exigir un referèndum per pronunciar-se directament sobre la qüestió.
    • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.474
     Ripoll forma part de Catalunya, i a tots els catalans ens afecta, o ens hauria d'afectar, tota aquesta mena de qüestions que puguin afectar el país sencer.

     Perquè, després de Ripoll vindrà un altre ciutat catalana, amb una majoria musulmana, demanant el mateix, i no nomes amb la llengua sinó amb altres formes de viure que no tenen cap representació catalana.

     Molts pobles poden acabar sent guetos multiculturals, més del que comencen haver-hi ara, que no pas catalans.

     A més, no s'acaba d'entendre que mentre estem demanant suprimir la imposició de la llengua castellana a les escoles catalanes ara s 'estigui demanant---- mateixos catalans--- imposar la llengua àrab a Catalunya.

     ...


     Adona't fins a quin punt de mesellisme i humilitat hem arribat que hem sigut nosaltres qui hem acabat integrant-nos a la seva cultura i no ells a la nostra.


     --Si estaria d'acord en que Ripoll demanes la dimissió de tot aquest govern municipal que vol permetre aquesta irracional parida.
    • Astralcat3.578 2 575👍 3.107
     Benfresc, adopten aquesta mesura per que no se'ls acut absolutament res. I fan fugida endevant anant de tolerants i ensenyant àrab per que no s'enfadin els seus veins extracomunitaris
 • RafeldePatraix1.410 4👍 698
  Mentre no entenguem que per als musulmans, els bons i submisos musulmans, l'islam és com els Drets Humans i la democràcia per als demòcrates, una forma de vida que amera tota activitat humana, anirem malament.

  "Descafeïnar" l'islam com es va fer amb el cristianisme a casa nostra, serà difícil.
 • __28653__23.841 3👍 5.608
  Són activitats extraescolars i sembla ser que aquests plans educatius especials, ja porten molts anys en funcionament a Catalunya
 • Mercator3.842 3 538👍 3.160
  Però si ja l'aprenen a casa, el que pot fer prevenir la radicalització es cohesionar per exemple a traves de l'esport o activitats a la natura en grup, no aquest doi.
 • Astralcat3.578 2 575👍 3.107
  Quin pais de tanoques mare meva del meu cor...!
  El que cal per a prevenir la radicalització és lligar curtissim als imans de nevera barbuts aquests per que no puguin propagar odi.
  Si aquets paios estiguessin monitoritzats en el discurs i moviments molt mimbaria l'abast de la seva ment corcadora i agitadora.
  I si es posen flamencs doncs s'accepta el repte i, i la batalla. 
  Sense aquests mentors de la conflictivitat i la violència no gaires nanos tirarien una vida per endevant i la d'altres per una bestiesa com aquesta. Són gent preparada per incidir i alterar la ment de les persones i s ha de tallar d'arrel.

  Si et posem un paio que parla raonanlement be al costat 5 dies a la setmana dien-te que has de mutilar espanyols, desfigurar els seus fills i sodomitzar llurs dones doncs algun dia ni que sigui per provar faras un pas endevant...
 • the_west_rulez15.066 3 130👍 14.299
  L'enllaç en qüestió està en suscrofenc, però pel que he entès aquestes classes serien fora d'horari lectiu i de manera voluntària. On és el problema? Al cap i a la fi als instituts es fa també francès o alemany com a segona llengua estrangera i dins l'horari lectiu, a no ser que el problema per mig racó sigui que moros=caca, no sé.... El que sí posaria com a condició per qualsevol llengua estrangera és que els alumnes que la facin no la tinguin com a llengua familiar o que la dominin prèviament.

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.926 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat