Fòrum

Ara al TN: per prevenir el terrorisme islàmic, ensenyaran àrab a les escoles

erianocar 1.407 👍 796
I també cultura islàmica.Ja es fa a Lloret i Blanes, i a partir d'ara es farà a... 

RIPOLL!

Amb 2 collons.

Edito per afegir enllaç 
https://amp.aldia.cat/catalunya/territori/noticia-ensenyament-ajuntament-ripoll-creen-pla-educatiu-dentorn-arran-17-introduiran-larab-les-aules-20180807141530.html


Respostes

Configuració
 • batet 547 👍 231
  Ja veig escorxadors i granges de porcs que tindran que tancar.
  Despres arrenquerem la vinya.
 • EmulatorQ Usuari sumador 60.128 15 6 👍 14.996
  No és la policia qui n'hauria d'aprendre per tenir controlats possibles elements radicals i radicalitzadors?
  • oprimit 17.751 14 92 👍 7.381
   L'immam feia discursos obertament cristianòfobs i cridava a fer la guerra, tots ho sabien, ho deia obertament en els seus sermons.

   Quan quatre joves van començar a comportar-se diferent, deixar-se barba, vestir-se de manera tradicional... La seva família no es va estranyar gens, van pensar que l'immam era bo perquè com més islam millor.

   De víctimes no en tenen res. Ells van portar l'immam que volien i deia el que ells volien sentir, havien aconseguir que els seus fills s'acostessin més a la seva religió i estaven encantats.

   No hi ha més.
 • Gesta_Comitum 26.325 13 42 👍 1.176
  Grillats totalment.
 • Benfresc 11.750 5 172 👍 9.102
  I no seria convenient que fessin un referèndum perquè els veïns de Ripoll es puguin pronunciar sobre la qüestió?
  • GatNegre 21.412 8 66 👍 6.979
   la damucrasia només mola quan creuen que sortirà el que ells (els progres) desitgen.
  • Lesttatt Usuari sumador 36.220 11 17 👍 10.835
   En tot cas, que es pugui pronunciar tot Catalunya. Però, ni així, s'hauria de fer cap tipus de consulta sobre aquesta qüestió, com de tants altres qüestions que no ens representen i són totalment oposades a la nostra cultura.

   Després d'aquest i suposat referèndum sobre la llengua, vindrien demanant consultes sobre la manera de vestir, menjar... viure.

   *Qui vulgui aprendre àrab que vagi a classes privades, pagades de les seves butxaques.
   • Benfresc 11.750 5 172 👍 9.102
    S'hauria de fer només a Ripoll perquè és allà on volen implantar l'àrab a les escoles.

    Obviamant, si governés jo o governessis tu a l'ajuntament de Ripoll no caldria fer cap referèndum perquè no acceptaríem aquesta esbojarrada idea i hauríem engegat a pastar al departament d'ensenyament. Però no és el cas, hi ha un govern municipal amb la seva majoria que ha acceptat que s'ensenyi l'àrab a l'escola.

    Davant d'això, la població local què pot fer? doncs exigir un referèndum per pronunciar-se directament sobre la qüestió.
 • RafeldePatraix 1.072 3 👍 464
  Mentre no entenguem que per als musulmans, els bons i submisos musulmans, l'islam és com els Drets Humans i la democràcia per als demòcrates, una forma de vida que amera tota activitat humana, anirem malament.

  "Descafeïnar" l'islam com es va fer amb el cristianisme a casa nostra, serà difícil.
 • lluisbg 23.227 3 54 👍 5.349
  Són activitats extraescolars i sembla ser que aquests plans educatius especials, ja porten molts anys en funcionament a Catalunya
 • Mercator 3.467 3 584 👍 2.552
  Però si ja l'aprenen a casa, el que pot fer prevenir la radicalització es cohesionar per exemple a traves de l'esport o activitats a la natura en grup, no aquest doi.
 • Astralcat 3.062 2 643 👍 2.459
  Quin pais de tanoques mare meva del meu cor...!
  El que cal per a prevenir la radicalització és lligar curtissim als imans de nevera barbuts aquests per que no puguin propagar odi.
  Si aquets paios estiguessin monitoritzats en el discurs i moviments molt mimbaria l'abast de la seva ment corcadora i agitadora.
  I si es posen flamencs doncs s'accepta el repte i, i la batalla. 
  Sense aquests mentors de la conflictivitat i la violència no gaires nanos tirarien una vida per endevant i la d'altres per una bestiesa com aquesta. Són gent preparada per incidir i alterar la ment de les persones i s ha de tallar d'arrel.

  Si et posem un paio que parla raonanlement be al costat 5 dies a la setmana dien-te que has de mutilar espanyols, desfigurar els seus fills i sodomitzar llurs dones doncs algun dia ni que sigui per provar faras un pas endevant...
 • the_west_rulez 14.065 3 141 👍 12.674
  L'enllaç en qüestió està en suscrofenc, però pel que he entès aquestes classes serien fora d'horari lectiu i de manera voluntària. On és el problema? Al cap i a la fi als instituts es fa també francès o alemany com a segona llengua estrangera i dins l'horari lectiu, a no ser que el problema per mig racó sigui que moros=caca, no sé.... El que sí posaria com a condició per qualsevol llengua estrangera és que els alumnes que la facin no la tinguin com a llengua familiar o que la dominin prèviament.

Publicitat

Fòrums

 • 9.139.562 missatges
 • 215.601 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat