Fòrum

Ciutadans republicans s’organitzen per tallar la Diagonal l’11 de setembre

Respostes

Configuració
 • malllamplll_ 3.412 2 594 👍 2.191
  Es el què cal fer per acabar amb tota aquesta merda que ens vé d'Espanya i que en diuen justicia.

  Tenim els tribunals europeus del nostre costat i no ho sabem utilitzar. Prou d'ANC de CDR i samarretes de coloraines
 • GatNegre 21.412 8 66 👍 6.979
  En fi. La gent realment es pensa que les revolucions les fa "el poble" i això no és del tot exacte. Les revolucions les tracen ideòlegs, enginyers socials, gent intel·ligent, hàbil i astuta, que sap quan, com i on s'han de realitzar accions materials i físiques amb objectius concrets i amb probabilitats d'éxit, mesurant bé les conseqüències i sabent quin és l'horitzó de les mateixes.

  Això de tallar carrers, avingudes etc. està molt bé com a eina de protesta per visibilitzar un malestar general per quelcom, com la vaga de taxistes per exemple, l'objectiu és comunicar, no només a la societat sinó al Govern, un descontentament, i pretendre quelcom a canvi, quelcom factible.

  Aquestes acampades per la república, ocupacions d'ajuntaments i demés rebequeries estan molt bé per fer una mica de revolucionari però no tenen cap tipus de conseqüència més que l'esgotament físic del que les fan i esgotament mental dels que les pateixen (en un sentit negatiu, en plan: JODER que cansinos que són...).

  I això és el que es comença a respirar. Quan un col·lectiu es queixa tant i tant i tant sobre una sèrie de greuges, però passen els anys i aquest col·lectiu (els seus líders millor dit) no materialitzten res per pal·liar aquests greuges, un no pot més que deixar de creure que aquesta gent té realment tals greuges i preocupacions i concloure, en definitiva, que són una colla de pesats que adoren el ploriqueig i jugar el paper de víctimes, però a l'hora de la veritat, tots cap a casa al vespre que s'ha de sopar i demà hi ha uni/feina/cole, no ens tornéssim bojos eh!
 • Unitat i Orgull 8.291 9 263 👍 3.882
  Està clar que l´11 alguna cosa d´ha de fer a part de la mani de cada any.


  Hi ha molta gent fins els collons i això s´ha de canalitzar d´alguna manera, alguna manera visibale i organitzada i fer alguna acció per ensenyar a la societat que hi ha gent fins el pebrots que està disposada a qualsevol cosa i que no acatarà les consignes oficialistes mes temps.

  L´11 de setembre és un bon dia per donar la primera senyal masiva.
 • Toni Montagutí 33.311 7 21 👍 20.653
  Estaria molt bé, més que res per a veure quantes hores hi seríem sense que ens enviessin els de les porres. Una setmana, com els taxistes?
 • Jaume_I 14.615 10 133 👍 6.705
  Em sembla molt bé, cal caldejar l'ambient perquè s'apropa l'1-O. Data clau on si cal fer coses serioses.
 • TonixCat 3.670 7 555 👍 2.134
  Que tothom que estigui a un cdr ho proposi. Els taxistes ho han aconseguit i sense que els hi enviin la policia, a mes a mes amb metodes violents. S'ha de fer quelcom mes que una manifestacioó de dues hores.
   • cristinon 22.318 9 58 👍 1.069
    Sí, és cert això...qui estigui interessat en participar que entri al seu facebook, és diu grup RITA i és tracta de gent que vol fer protestes, acampades i moltes coses per aconseguir la independència, jo hi tinc amistats i gent coneguda ....són gent molt maca....els podeu trobar també per telegram
 • venjança_catalana 4.038 2 517 👍 4.498
  Doncs veient com s'actua amb els fatxes ens enviaran els mossos ràpid, perquè clar, "així no", "som pacífics", "volen aquesta imatge", "no els hi donem el gust" 
 • Unitat i Orgull 8.291 9 263 👍 3.882
  Ara he vist lo de les tendes de campanya, això sobra ho trobo ja massa hippie sincerament i ho tallaran ràpid, la gent no pot estar dies i dies allà perquè treballa i ha de menjar. S´ha de fer una acció curta i molt contundent l´11, per posar sobre el mapa un independentisme disconforma amb tot l´oficialisme. S´ha de fer una sonada.

  Jo voto per com diuen adalt ocupar la delegació del govern, o encara millor...anar a via laietana a la jefatura on polícies nacionals han escupit catalans i plantar cara de valent...

  Però per dur una acció del caliu de les dos esmentades cal que Mossos no en sapiguen res, s´hauria de buscar una fòrmula perquè uns quants milers de persones el dia 11 "de sobte" es presentin al lloc esmentat perquè als Mossos no els hi doni temps a agafar posicions...això només  es pot fer si anem tots a la mani de la tarda i de sobre es donen veus coordinades a diversos punts de la mani que tots cap a X lloc ja. Els Mossos acaban sapiguent-ho però ni de conya els hi dóna temps a preparar un cordó amb suficients membres..s´ha d´anar ràpid.
 • AltairRC 1.680 935 👍 1.110
  Doncs em sembla perfecte.

Publicitat

Fòrums

 • 9.139.561 missatges
 • 215.601 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat