Fòrum

Ciutadans republicans s’organitzen per tallar la Diagonal l’11 de setembre

Respostes

Configuració
 • malllamplll_3.749 2 552👍 2.482
  Es el què cal fer per acabar amb tota aquesta merda que ens vé d'Espanya i que en diuen justicia.

  Tenim els tribunals europeus del nostre costat i no ho sabem utilitzar. Prou d'ANC de CDR i samarretes de coloraines
 • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
  En fi. La gent realment es pensa que les revolucions les fa "el poble" i això no és del tot exacte. Les revolucions les tracen ideòlegs, enginyers socials, gent intel·ligent, hàbil i astuta, que sap quan, com i on s'han de realitzar accions materials i físiques amb objectius concrets i amb probabilitats d'éxit, mesurant bé les conseqüències i sabent quin és l'horitzó de les mateixes.

  Això de tallar carrers, avingudes etc. està molt bé com a eina de protesta per visibilitzar un malestar general per quelcom, com la vaga de taxistes per exemple, l'objectiu és comunicar, no només a la societat sinó al Govern, un descontentament, i pretendre quelcom a canvi, quelcom factible.

  Aquestes acampades per la república, ocupacions d'ajuntaments i demés rebequeries estan molt bé per fer una mica de revolucionari però no tenen cap tipus de conseqüència més que l'esgotament físic del que les fan i esgotament mental dels que les pateixen (en un sentit negatiu, en plan: JODER que cansinos que són...).

  I això és el que es comença a respirar. Quan un col·lectiu es queixa tant i tant i tant sobre una sèrie de greuges, però passen els anys i aquest col·lectiu (els seus líders millor dit) no materialitzten res per pal·liar aquests greuges, un no pot més que deixar de creure que aquesta gent té realment tals greuges i preocupacions i concloure, en definitiva, que són una colla de pesats que adoren el ploriqueig i jugar el paper de víctimes, però a l'hora de la veritat, tots cap a casa al vespre que s'ha de sopar i demà hi ha uni/feina/cole, no ens tornéssim bojos eh!
   • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
    La veritat és que no em sorprèn gens el fracàs estrepitós de l'independentisme. Amb una societat tan infantil i victimista i uns polítics tan mediocres és impossible tenir éxit en absolutament res xD.
    • Argimont8.125 2 263👍 4.908
     Les revolucions les tracen ideòlegs, enginyers socials, gent intel·ligent, hàbil i astuta, que sap quan, com i on s'han de realitzar accions materials i físiques amb objectius concrets i amb probabilitats d'éxit,      Ni puta idea, les revolucions no les tracen , les fan ,caldria veure la teva vida de fracassat i la teva enginyeria inteligent i hàbil.
     El problema es que tu ets tan covard o mes que els que critiques, noi
    • Rigel63.832 11 5👍 32.343
     Efectivament: amb gent com tu res no pot sortir bé.
    • cristinon25.738 9 44👍 1.368

     GatNegre escrigué:
     La veritat és que no em sorprèn gens el fracàs estrepitós de l'independentisme. Amb una societat tan infantil i victimista i uns polítics tan mediocres és impossible tenir éxit en absolutament res xD.


     Sí sí que és possible tenir èxit, es pot fotre de vàries formes a Espanyistan, i sempre estem a temps de canviar...

     Tú GatNegre de sempre que oscil.les entre el realisme i el pesimisme extrem gairebé...
     • partisà_català4.789 6 450👍 2.832
      Perquè és un talp espanyolista.

      Que no ho veus Cristinon?
      • cristinon25.738 9 44👍 1.368

       partisà_català escrigué:
       Perquè és un talp espanyolista.

       Que no ho veus Cristinon?       De vegades ho sembla i ho ha semblat..... a veure a mi no m´agrada dir que dallonses és un talp espanyol o que l´altre dallonses és del cni perque per dir rucades d´aquestes s´ha de estar molt segur i tenir proves però històricament sincerament ha semblat un talp espanyol espanyolista per tot el que diu.... també me´nrecordo quan va parlar del tema de la immersió linguística..... que de vegades crec que deia coses que potser les signaria qualsevol espanyolista.... però repeteixo que no m´agrada linxar a ningú anoser que sigui molt molt evident la cosa....
  • Toni Montagutí36.791 8 18👍 23.799
   Per més ideòlegs que hi hagi, si el poble resta callat, invisible, no hi ha res a fer. Aquests del JODER, si no protestéssim, si no ens féssim veure, dia rere dia, estarien molt contents. I nosaltres, encara més cardats. 
  • Carles Martell3.109 1 640👍 5.334
   Tens part de raó. El que dius es resumeix en què manca un líder independentista decidit que dirigeixi la revolució.
   • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
    No es tracta de tenir un líder messiànic. Sovint els líders només requereixen de cert carisma i capacitat de dialogar en un debat, caure en gràcia etc. Parlo dels tècnics que han d'estar darrera de tota revolució. Tècnics en un sentit més científic que cap altra cosa. Tots aquests tècnics que es necessiten senzillament no existeixen en el nostre cas, tot està plagat d'ingenus ignorants i mediocres, gent amb la que és del tot impossible fer absolutament res de profit, peròn re de re. És una certesa a la que he arribat recentment.
  • Canyadesucre10.007 3 213👍 16.085
   Insinues que el Quin Txorra no és una persona intel.ligent, hàbil i astuta, a més d'elegant?
  • Rigel63.832 11 5👍 32.343
   Queda't a casa a plorar, però i deixa d'escampar derrotisme   
  • EmulatorQUsuari sumador63.784 15 6👍 18.760
   Caram, neng. Comparat amb tu el Henke és l'ànima de la festa.
 • Unitat i Orgull9.378 10 229👍 6.070
  Està clar que l´11 alguna cosa d´ha de fer a part de la mani de cada any.


  Hi ha molta gent fins els collons i això s´ha de canalitzar d´alguna manera, alguna manera visibale i organitzada i fer alguna acció per ensenyar a la societat que hi ha gent fins el pebrots que està disposada a qualsevol cosa i que no acatarà les consignes oficialistes mes temps.

  L´11 de setembre és un bon dia per donar la primera senyal masiva.
 • Toni Montagutí36.791 8 18👍 23.799
  Estaria molt bé, més que res per a veure quantes hores hi seríem sense que ens enviessin els de les porres. Una setmana, com els taxistes?
 • Jaume_I15.510 11 121👍 7.922
  Em sembla molt bé, cal caldejar l'ambient perquè s'apropa l'1-O. Data clau on si cal fer coses serioses.
 • TonixCat3.774 7 549👍 2.350
  Que tothom que estigui a un cdr ho proposi. Els taxistes ho han aconseguit i sense que els hi enviin la policia, a mes a mes amb metodes violents. S'ha de fer quelcom mes que una manifestacioó de dues hores.
   • cristinon25.738 9 44👍 1.368
    Sí, és cert això...qui estigui interessat en participar que entri al seu facebook, és diu grup RITA i és tracta de gent que vol fer protestes, acampades i moltes coses per aconseguir la independència, jo hi tinc amistats i gent coneguda ....són gent molt maca....els podeu trobar també per telegram
 • venjança_catalana4.617 3 465👍 5.382
  Doncs veient com s'actua amb els fatxes ens enviaran els mossos ràpid, perquè clar, "així no", "som pacífics", "volen aquesta imatge", "no els hi donem el gust" 
 • Unitat i Orgull9.378 10 229👍 6.070
  Ara he vist lo de les tendes de campanya, això sobra ho trobo ja massa hippie sincerament i ho tallaran ràpid, la gent no pot estar dies i dies allà perquè treballa i ha de menjar. S´ha de fer una acció curta i molt contundent l´11, per posar sobre el mapa un independentisme disconforma amb tot l´oficialisme. S´ha de fer una sonada.

  Jo voto per com diuen adalt ocupar la delegació del govern, o encara millor...anar a via laietana a la jefatura on polícies nacionals han escupit catalans i plantar cara de valent...

  Però per dur una acció del caliu de les dos esmentades cal que Mossos no en sapiguen res, s´hauria de buscar una fòrmula perquè uns quants milers de persones el dia 11 "de sobte" es presentin al lloc esmentat perquè als Mossos no els hi doni temps a agafar posicions...això només  es pot fer si anem tots a la mani de la tarda i de sobre es donen veus coordinades a diversos punts de la mani que tots cap a X lloc ja. Els Mossos acaban sapiguent-ho però ni de conya els hi dóna temps a preparar un cordó amb suficients membres..s´ha d´anar ràpid.
  • StoichkovUsuari sumador14.205 14 142👍 2.529
   És impossible que uns quants milers de persones el dia 11 "de sobte" es presentin a un lloc esmentat. Això es pot fer i es fa des dels CDRs però amb cercles molt reduïts i amb unes quantes desenes de persones (si m'apures 200 o 300 persones).
 • __32382__2.202 1👍 1.584
  Doncs em sembla perfecte.

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.925 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat