Fòrum

Anem per feina, enquesta-opinió immigració.

Què n'opineu de la immigració massiva?
Limitació d'entrants i deportació d'irregulars.
38 (28.15%)

Tancament de fronteres i expulsió d'irregulars.
27 (20.00%)

No en sóc contrari però hauria de ser més regulada.
18 (13.33%)

Tanquem fronteres, expulsem tots els immigrants.
18 (13.33%)

Celebro que entri més i més gent sense parar.
15 (11.11%)

Limitació del nombre anual de persones entrants.
11 (8.15%)

No és cap problema, pot anar entrant més gent.
7 (5.19%)

Encara no és cap problema, però algun dia ho serà.
1 (0.74%)

Vots emesos: 135
Benfresc12.951 6 162👍 12.034
No volíem saber quina opinió té el raconairam pel que fa al fenomen de la immigració massiva, amb percentatges i quantitat de partidaris d'una cosa o altra? Fàcil, fotem una enquesta.

Voteu una opció i a sota expliqueu què en penseu de l'allau migratori que estem rebent.

Respostes

Configuració
 • Benfresc12.951 6 162👍 12.034
  Amunt.
 • __25925__519 9👍 52

  Tot això és una doble moral i una hipocresia absoluta. El dia que Europa deixi d'aprofitar-se econòmicament d'Àfrica, seré el primer que voti per expulsar a tothom que tingui pell moreneta i resi amb el cul a l'aire. Però mentre vegi Àfrica plena de governs corruptes armats amb fusells made in Europe que utilitzen les seves pròpies forces de seguretat per a eliminar qualsevol que protesti, com està passant a Nigeria o al Camerún. Mentre vegi Àfrica plena de multinacionals que exploten les seves riqueses a canvi de contaminació, pocs llocs de feina i amb males condicions pels locals, per a que Europa podem fardar de l'últim crit en telefonia mòbil, mentre bona part d'aquesta gegantina deixalla tecnològica acaba venuda a a països com Ghana per a enriquir les quatre famílies governants. Mentre vegi com la sorra envaeix els països del Sahel gràcies a un canvi climàtic produït en bona part per occident. Mentre occident vegi Àfrica com un mercat potencial fàcil i no amb la voluntat d'incentivar la indústria local africana; doncs francament, qui la fa la paga, i Europa porta segles aprofitant-se d'Àfrica. Alguns països d'Àfrica com Nigèria duplicaran la població en unes dècades, l'onada immigratòria que vindrà serà imparable per molt que governi l'extrema dreta, però això passarà dins d'unes dècades i per tant, poc importa, les elits econòmiques que poden canviar la situació miren pel benefici actual, no per les conseqüències a llarg termini. A més, l'inmigració és mà d'obra barata, no m'estranyaria que redera d'algunes màfies de tràfic de persones hi hagués el suport econòmic d'alguns grups empresarials coneguts.

  • oprimit19.371 15 79👍 9.732
   Actualitza el discurs que ara l'Àfrica és la puta de la Xina.
   • __25925__519 9👍 52
    Sí, ja ho sé. Rússia, Europa, la Xina, tothom vol un tros del pastís africà. Xina pot fer un negoci rodó connectant-se comercialment amb Àfrica. Pot extreure-hi tots els recursos que necessiti per a la seva indústria, i vendre-hi part del que produeixi a aquells Estats Africans que d'aquí un temps comencin a generar població de poder adquisitiu mig. 

    Amb el discurs que he fet no vull semblar pro inmigració, per mi l'islam no és compatible amb molts valors Europeus i el seu creixement acabarà sent una font de moltes tensions dins d'Europa. 

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.947 missatges
 • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat