Fòrum

La gran estafa dels immigracionistes i multiculturalistes +vídeo

GatNegre21.492 8 65👍 7.146
Us deixo aquí un vídeo en el que a uns alumnes nascuts TOTS a França parlen sobre el que se senten, el seu arrelament a França etc.

https://www.youtube.com/embed/CnVCN8Yhcb4


Punts a destacar:

- Tots ells han nascut a França.
- Tots ells tenen una font identitària alternativa a la qual pertànyer.
- Alguns dels que parlen expliquen que el seu entorn fora de l'escola és en la cultura originària dels seus pares/avis.


Realment no caldria anar tan lluny, qualsevol que hagi crescut en un barri ple d'espanyols a Catalunya sap que això és així, i de fet molt pitjor perquè aquests com a mínim parlen un francès impecable, els d'aquí ni tan sols saben parlar català o en cap cas estan disposats a parlar-lo (malgrat la maravellosa immersió lingüística).


No cal perdre de vista el problema. El problema no és que aquests nois, ja sigui per paranoia pròpia alimentada pels progressistes i altres indigents mentals o per experiències reals que els han marcat, no se sentin francesos, estan en el seu dret de tenir aquest sentiment, d'estar arrelats a la seva terra d'origen, tenen "dret" a integrar-se lo mínim. El problema és que l'Estat francès (en aquest cas, però qualsevol altre de fet) no hagi sigut lo suficientment responsable per frenar una immigració massiva de gent provinent de zones culturals simil·lars afavorint la creació de guetos en els suburbis de les grans ciutats, fomentant una societat fracturada i que qualsevol dia pot petar per algún cantó (deixant tema d'islamisme a banda, que seria per obrir un altre fil).


Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

Respostes

Configuració
  • grava3.293 2 610👍 5.001
   Per tal de no caure en el reduccionisme, crec veure altres factors, com la distància cultural entre els dos grups, i en el cas de Catalunya, l'existència d'un supremacisme ètnic i un estat que, completament en mans de l'ètnia dominant, ha recolzat i fomentat aquesta ideologia.
   • anselm_turmeda6.146 10 349👍 3.966
    Uns ous! A les Garrigues, per posar només un exemple, també hi ha, segons tu, supremacisme ètnic i estats dominants i altres collonades, i la integració dels andalusos o castellans de fa anys va ser gairebé total. Com ho va ser a Torre-serona, al Segriá, però a pocs quilòmetres, al barri del Secà de Sant Pere, tot el contrari, immigració massiva i avui és un féu de C's.
    • Anònim1016.754 6 104👍 15.964
     És que tots dos aspectes influeixen, sempre s'integraran més els immigrants menys guetitzats, però amb un estat català, sense el protagonisme del discurs catalanòfob i amb la consciència col·lectiva que Catalunya no és Espanya, la integració, i sobretot, el respecte d'aquesta gent, seria molt més favorable del que ho és ara.
     • anselm_turmeda6.146 10 349👍 3.966
      No hi ha al món estat més estat i més fill de puta que l'estat francés. I a París hi ha barris d'immigrants on no hi pot entrar ni la policia. La immigració massiva és i sempre será un obstacle, definitiu, no solament per tenir un estat, sinó per la supervivència de la mateixa nació catalana.
      • prou_prusses731👍 384
       Exacte. Aquí hi ha gent que es pensa que un estat és un marc ideal que ho arregla tot.

       De fet, els grans reptes de supervivència de l‘ètnia catalana passen més per l’àmbit privat que no pas el públic/polític.
 • oprimit19.371 15 79👍 9.732
  Es pot comparar amb els catalans.

  Has nascut a Espanya? Sí.
  Tens nacionalitat espanyola? Sí.
  En quin idioma parles a casa? Català.
  Què ets? Català.

  És equiparable en el sentit que un estat porta més de 300 anys intentant fer-nos fills seus i fracassa constantment. Perquè? Perquè ja som catalans, ja som una cosa, no ens cal ser espanyols per ser alguna cosa.

  És evident que els milers de moros i sud-americans que venen a viure a Catalunya difícilment voldran ser catalans si ja són una altra cosa, viuen en les seves comunitats, les seves religions i cultures, amb la seva gent...
 • soldat Svejk17.538 7 96👍 4.471
  A mi em fa riure el profe i el seu to indignat..

  frança ha fet sentir als seus pares que no podien ser francesos, els ha isolat en barris sense serveis, amb atur crònic i fracàs escolar.. de quin lloc s'han de sentir? del lloc que els tracta com una merda? prefereixen la nostàlgia dels pares o el que diu un: "Que si sóc francès? jo sóc negre. "
  no se quina estafa multiculti vols dir.. ets molt limiadet i veus un youtube i descobreixes la sopa de ceba: és evident que la exclusió econòmica genera animadversió a la ideologia de poder i frança és especialment arrogant amb el seu sobrepès identitari. 

  Quedonin drets a aquestes families i seràn més franceses que el mariscal pétain. 
  • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
   Perdona, que potser estàs dient que aquests nois no tenen els mateixos drets que qualsevol altre francès? No menteixis amic progre, no menteixis.

   Parles d'exclusió social i econòmica, donant per fet que aquesta exclusió ve donada per motius racials o ètnics. Això és el que pensaria qualsevol imbècil progre. Però la realitat és força més complexa, i de ben segur que si a França aterra demà un neurocirurgià de gran prestigi no trobarà exclusió social i econòmica, encara que sigui més negre que el carbó. El problema és que tota aquesta immigració massiva, portada pel capitalisme amb la inestimable ajuda dels progres (els tontos útils del capital), és majoritàriament pobra i amb poc nivell educatiu, això genera un clima en el que és difícil que aquests nois se'n surtin.

   Però si es genera aquest clima és precisament perquè la immigració és massiva, impossible d'integrar en barris de classe mitjana francesa, on es podrien integrar perfectament, i per tant s'han d'instal·lar en massa en els suburbis de les grans ciutats, creant així els guetos dels que parlava on estan en una espiral de pobresa, tan econòmica com cultural.

   Òbviament la culpa és dels francesos, però no perquè no els hagin deixat integrar-se, aquest és un dogma FALS dels progres immigracionistes, sinó per haver tolerat que s'omplís el país de gent econòmicament molt pobra i que no teníen res a aportar al conjunt de la societat francesa.
  • grava3.293 2 610👍 5.001
   Ni més ni menys que el famós "pobret obrer andalús explotat per la burgesia catalana".

   El seu odi està per tant justificat, tenim un deute amb ells, ja que els "hem" isolat en barris sense serveis, amb atur crònic i fracàs escolar.  De quin lloc s'han de sentir? del lloc que els tracta com una merda? prefereixen la nostàlgia dels pares o el que diu un: "Que si sóc català? jo sóc espanyol. "

   A mi davant aquest discurs se m'obren algunes preguntes. Els va tractar el seu lloc d'origen millor? Segur, que a Castella fruïen d'una estructura social ultrademocràtica i farcida de drets?. Els catalans com a col·lectiu o nació, som responsables de l'allau que ens va caure al damunt? La desaparició de ciutats catalanes senceres convertides en colònies castellanes i la generació d'una problemàtica social enorme, és quelcom que hem d'agrair? En conjunt, no n'han tret res ni s'han beneficiat de viure aquí les nostres pobres "víctimes"? Exactament, què estàvem o estem obligats a "donar" els catalans a persones que prenien pel seu compte la decisió de vindre (i romandre)? Pot esperar un col·lectiu que arriba a un lloc amb una mà al davant i l'altra al darrera, molts cops sense qualificacions i amb importants problemes d'idioma i d'adaptació cultural, exigir que no hi hagi diferències socials perdurables amb la població autòctona? I en definitiva, es pot reduir la problemàtica d'una societat fragmentada en ètnies, identitats i religions a una qüestió econòmica i de classe? O l'enfrontament entre identitats i la voluntat d'imposar-se als altres juga un paper tan o més important, malgrat el reduccionisme marxista que sacrifica invariablement aquesta idea a l'altar de la seva "infal·lible" teoria de la història?

   I suposo que, canviant allò que s'hagi de canviar, preguntes semblants també se les pot fer un maleit gavatxó... 
 • cathalà23.027 11 56👍 6.249

  Aquí Catalunya ja hem patit la immigració andalusa en massa i ja sabem el que passa en certs llocs de l'àrea metropolitana.

  Tot i així, n'hi ha que es diuen independentistes i treballen per tornar a duplicar la població de Catalunya quan demanen l'obertura total de fronteres. És evident que si no s'hi posa límits en pocs anys poden venir set milions d'immigrants més.


 • Ryotsu860👍 688
  Algunes respostes fan autèntica vergonya, però una noia diu que no els fan sentir francesos, i té gran part de raó. Jo conec moltíssims immigrants que van venir aquí de petits o que han nascut aquí i per la majoria de gent continuen sent el moro, el sudaka o el xino, i qui negui això menteix.

  A mi no m'han dit mai que sóc andalús o m'han fet alguna broma sobre un tòpic andalús només per tenir-hi família, però amb els immigrants de nova fornada passa contínuament,
  • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
   Clar, el que passa és que les persones són així, no és quelcom exclosiu dels catalans, els espanyols o dels francesos. Jo et podria posar exemples que he viscut com a testimoni d'insults i burles per ser català per part de sudamericans, espanyols i marroquins, tots ben al·liats contra el catalufo.

   Un pot viure aquestes experiències i ser lo suficientment madur com per personalitzar aquestes burles i no generalitzar. Per altra banda, també hi ha moltíssimes persones intentant constantment que tota aquesta gent se senti integrada. No visc a França, però em puc imaginar quin és el discurs dels mitjans de comunicació.
 • EPS61.285 13 8👍 10.070
  Que gaudexin el votat.

  Per altra banda, sense deixar de culpar als propis africans, si els francesos en el passat haguessin deixat desenvolupar les antigues colònies, enlloc d'intentar tenir governs favorables als seus interessos, i també haguessin buscat un creixement econòmic menys expansiu per a la pròpia França, França actualment no seria aquest lloc dantesc que és, i seguiria sent França, un país receptor d'immigrants i refugiats (si refugiats però de veritat), com sempre va ser des de fa més de 100 anys, però no això.
 • Pedrolo10.535 3 203👍 4.669
  La qüestió de la integració és sempre la mateixa: voluntat i quantitat. Si vénen 10 immigrants i volen integrar-se, s'integraran. Si en vénen 100.000 o 500.000, és molt més difícil. La "sort" que tenim és que l'estat espanyol es veu com un estat pobre i que Llatinoamèrica no és a l'altra banda de Gibraltar.
 • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.475
  A Catalunya esta succeint el mateix.

  Gran part d'aquesta immigració s'esta fent el país a la seva mida, costums, tradicions, cultura, religió...

  I alguns aprenents de Gandhi encara venen parlant d'integracions.
  • Pedrolo10.535 3 203👍 4.669
   I això que molts africans, en arribar a la península, volen marxar a França o Alemanya. Sinó, ja en tindríem uns quants milers més.
   • LesttattUsuari sumador38.417 11 15👍 13.475
    Tard o d'hora acabaran per terres catalanes.

    Molts països d'Europa tenen partits anti-immigracionistes que estan pujant com l'escuma.

    On creus que voldrà anar, tota aquesta immigració, quan aquests partits, i amb una respectable majoria, comencin a imposar lleis contra una immigració?

    Ja t'ho dic jo... El país de Can Pixa, i dels papers... habitatge, lloc de treball, ajudes, subjeccions, sanitat... per a tothom.
 • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
  No te res a veure el paper que va jugar França amb les seves colonies el que hagin tingut aquest nivell de inmigració...

  Per cert foteu d' una vegada el partit anti inmigracionista indepe, sortiu de internet i feu- lo al món real i será divertit, molt divertit de veure.
  • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
   El que serà divertit és veure com un moro masclista tracta com una merda la teva filla.

   Tant progressisme per acabar així.
   • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
    Uhhhhh ara si que ja tinc por.

    I si et passa o t' ha passat jo et recomaria que anessis a la policia a denunciar si li han fet quelcom a la teva filla, les lleis son iguals per tothom i si un musulmá es passa de llest que el tanquin.


    • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
     Tu t'ho prens a conya, no sé si per falta de tracte amb aquesta gent o si perquè la teva ideologia t'impedeix veure la reaitat.

     Aquesta gent mai s'integrarà, mai dels mais. I no integrar-se significa molt quan el nombre de fills per dona és tan elevat per una banda i quasi inexistent per l'altra.

     Tu saps què en pensen ells de les dones occidentals? Per ells són putes, literalment parlant, són putes. No tenen cap tipus de respecte pel país en el que viuen, més aviat el contrari.

     Ja no és una qüestió econòmica, és una qüestió cultural que ja està començant a afectar la convivència a molts llocs d'Europa i també de Catalunya i que en unes dècades acabarà petant ben fort.

     https://www.youtube.com/embed/N3CWlef-2ac

     Aquí tens a una noia musulmana que porta des dels 8 anys vivint a Suècia explicant amb claredat el que pensa de la cultura occidental, dels valors occidentals i de la democràcia.

     Què et penses que pot passar el dia que aquesta gent arribi a percentatges que superin el 50%? T'ho has plantejat mai?
     • Marc Espasa16.075 13 113👍 4.235
      Al govern hi ha un musulmá i independentista i al grup parlamentari de JXCAT crec que ni ha un altre.

      Dir així alegrement que tots veuen les dones com a putes t' hauria fe fer vergonya fins i tot a tu.

      Que hi ha musulmans tarats és evident, a aquests ma dura i tots tancats.

      I per cert sembla que a tu et sabria més greu que al teu fill-a el tractes de merda un musulmà que ho fes un marista per posar un exemple a l' atzar.
      • GatNegre21.492 8 65👍 7.146
       Són la cara amable que ens volen ensenyar, però són excepcions. De fet em qüestiono si són realment musulmans.

       El que és musulmà és musulmà, i ser musulmà implica moltes coses. No és com "ser cristià", jo sóc "cristià" no practicant però dins del món musulmà, si realment ets musulmà et prens la religió molt en serio, i els valors que es transmeten també.

       I no, a mi el que em sap greu i el que em preocupa és que arribi un dia que per pes demogràfic acabin esclafant els valors occidentals, que inclouen la llibertat i la democràcia. I això no és pas cap bogeria pensar-ho al ritme que anem.

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.941 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat