Fòrum

La Diagonal no està aconseguint omplir-se?

llibertum 189 5 👍 95
Què passa aquest any?. Som a 18 de juliol i, que jo sàpiga, els de l'ANC encara no han obert la pàgina web per a què ens poguem apuntar a la "mani" de l'11-S.

On són els trams de color vermell, groc i rosa fúcsia?. Aquest any no podrem comentar que això no es omple, i que el procés ha mort?.

Ànims, hem de tornar a la normalitat. Si perdem les tradicions més nostrades, estem perduts

Respostes

Configuració
 • Sants Usuari sumador 30.421 13 28 👍 9.721
  Doncs sembla que no... tots els trams estan verds, encara. Vinga a apuntar-se!
 • Unitat i Orgull 8.291 9 263 👍 3.882
  Encara foten lo dels trams??

  Quina forma de tirar-se treus al peu Déu meu..la Paluzie em pensava que era més llesta 
 • caçadornegre 1.193 9 👍 705

  Per fi falta poc perquè torni a ser 11-S. Un dia de gran alegria. Anar amb amics i família, amb bus o cotxe particular a Barcelona, arribar a la ciutat, aparcar i veure interminables fileres d’autobusos. Veure famílies senceres, gent gran, gent jove (noies i dones guapíssimes, lo millor del país estava a cada diada). Pensar, ostia a veure si aquest any no serem tanta gent... i veure com de tot arreu, de cada cantonada, sortint del res, riuades de gent, amb estelades, omplint trams gegants, fent petita la ciutat, posant-me la pell de gallina i sentir que tenia la puta sort més gran del món, de ser català i viure tot això en la millor edat de la vida.

  El dia de la cadena humana, en un puto tram de la nacional perdut a les Terres de l’Ebre, aquell dia, el guardaré per sempre com un dels millors dies que mai viure.

  Cada diada, cada una d’elles ha estat importantíssima. Ha servit per demostrar als partits que no hi havia més camí que l’autodeterminació, ha servit per donant-se força a cada un de nosaltres per sentir que no estàvem sols i també per construir xarxa, moltíssim gent es coneixeria muntant autobusos, actes, cartells... sense aquest sinergia el 1-O no hagués existit mai.

  Per tot això, aquest any he dit prou. No perquè estigui cansat, ni estigui desil·lusionat, ni sigui més radical o més llest que tota la gent que hi vol anar. Aquest any dic prou perquè es una manifestació que no té cap sentit, feta amb mala llet. Dic prou perquè molta gent que esta al davant senzillament vol DOMAR l’ independentisme, o fins i tot destruir-lo.

  Dic prou perquè no vull ser un color en un tram, un número entre una massa. No vull que gent que han demostrat que no són RES parlin en nom meu. I que s’aprofitin del amor que sento al meu país i a la llibertat. Si la manifestació es un èxit, s’omple, es fa el que diuen i tothom cap a casa, serà un fracàs per la nostra lluita. Està clar que si punxa i no i va ningú, serà l’excusa perfecte per els procesistes per argumentar la bandera blanca i la rendició. Que ningú ho dubti, els que volen aixecar la bandera blanca i es moren de ganes que fracassi, són els que faran els discursos més abrandats aquell dia.

  Però jo tinc moltes ganes de que sigui l’11-S. Aquell dia no estaré a casa, ni al sofà ni a la piscina. No ho feia fa 15 anys, menys ho faré ara. Aquell dia encara no se a quina ciutat estaré, ni el que faré. Però segur que no serà seguir el joc d’aquesta gent.

  Els hem de sobrepassar, hem de tornar a ser autònoms, el poble, dels falsos líders que ens volen dominar. Descentralitzar les manis, i sobretot actuar, prou de colors, prou de performance. Acció i mobilització.

  • Rigel 59.795 10 7 👍 27.912
   L'11 de setembre és el dia de fer força, i ésser tots a Barcelona, desbordant la manifestació, és el més eficient que podem fer. Serà molt millor que hi vagis i cridis consignes contra els polítics i els partits processistes que no pas que te'n vagis vés a saber on per a fer qualsevol altra cosa. Pensa que els fotrà molt més que tots els que hi anirem cridem contra ells que no pas que passem d'anar-hi (un fracàs seria, per a ells, l'excusa perfecta per a aparcar la independència definitivament, no els la donem de cap de les maneres).
 • Arnau Usuari sumador 5.943 16 356 👍 885
  S'omple? Ja trobava a faltar aquest fil!
 • Turanga_Leela 26.908 6 39 👍 5.831
  Poseu l'enllaç, si us plau.
 • Rigel 59.795 10 7 👍 27.912
  Enllaç directe al mapa de l'ocupació dels trams:
  https://diada.assemblea.cat/mapa.php
 • Landaluze 7.734 10 276 👍 376
  Acabarà omplint-se, com sempre.
 • Sam Belluga 3.651 3 558 👍 8.678
  Aquest fil sense en Henke no val res.

Publicitat

Fòrums

 • 9.139.561 missatges
 • 215.601 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat