Fòrum

La decadencia de Catalunya és conseqüència de l'abandonament del cristianisme

Lucky Luc1.237 1👍 1.352
El mateix per la resta d'Europa occidental.

Els temps quadren completament, vam començar a abraçar el materialisme fa un segle, cremant esglèsies, matant mossens i perseguint a creients pel fet de ser-ho, però la Catalunya tradicionalment catalana va continuar existint fins més endavant.

Va ser als 60-70 quan Catalunya va començar a esdevenir la caricatura grotesca de "modernor", "progressisme" mal entès, bonisme, ateisme i tots els mals que avui ens atanyen. També va ser en aquest punt quan vam rebre l'allau migratori que es pot dir que ens ha mig destruit com a poble.

Mentre l'snob català es creu molt modern amb les seves ulleres de pasta de colors i mirada condescendent a l'immigrant andalús, l'immigrant andalús continuava encara mantenint la fe en Déu i la humiltat. Per això els immigrants andalusos foren premiats amb prosperitat i una nova terra, i els catalans fórem premiats amb la destrucció.

Mentre l'snob català té por d'actuar o de dir les coses pel seu nom, els immigrants són "nouvinguts", els castellans, marroquins, o xinesos que viuen a Catalunya són de cop i volta catalans, dir el contrari és "racista", els castellans senzillament trenquen la cara de catalans sense immutar-se a la mínima que quelcom no els agrada, sense conseqüències.

Mentre les fèmines catalanes decideixen no tenir fills, esperar fins als 40, avortar, procrear amb estrangers o passar-se la joventut viatjant i fent el mec, les dones marroquines passegen orgulloses els seus carrets i els seus 4 fills pels carrers dels nostres pobles.

Tot culpa d'haver abandonat la fe, que a quasi tots els paisos del món es segueix mantenint en les seves diverses formes, o almenys, el respecte per la divinitat.

No importa la riquesa material si no tenim un poble i una societat que valgui la pena.
No importa quantes lleis o esforços fem per protegir el català si no sabem que sense catalans no hi haurà català.

Déu respón quan se'l crida però fa massa temps que els catalans mirem a una altra banda, i per això estem sent anorreats des de fa tant de temps.

Salut

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.926 missatges
  • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat