Fòrum

L'unionisme orangista es manifesta cada any amb total impunitat per Benidorm en connivència amb l'espanyolisme...

EstatpropiUsuari sumador164.961 11 1👍 27.612
El Dotze de Juliol a Benidorm i la permissivitat amb el paramilitarisme lleialista


En aquesta entrada anirem recopilant el que està succeint des de fa anys a la localitat Valenciana de Benidorm, amb el consentiment d'autoritats locals (Ajuntament, delegació de govern i cossos policials).

El sectarisme, l'unionisme i el racisme campen al seu aire per locals i carrers de Benidorm, al capdavant de tot, 'The Golden Last' situat al carrer Jaén:
Hi ha altres locals a Benidorm com l'Ibrox bar (carrer Lepant) i el Benidorm Northern Ireland Supporters Bar (al carrer Eivissa) que malgrat tenir un clar suport lleialista no entren obertament en donar suport a organitzacions paramilitars, encara que és sabut que part del seu clientela ho fa.

Ibrox Bar però si ha tingut en nombroses ocasions parafernàlia paramilitar en el seu exterior, sobretot després de la marxa anual del Dotzè que recorre parts de Benidorm. Malgrat que diuen ser només un bar de suport al Rangers, la veritat és que com menys consenten que es col·loquin banderes paramilitars i de grups neonazis en el mur exterior del seu local.


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.922 missatges
  • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat