Fòrum

Un jueu sirià va ser cruelment atacat per la turba al centre de Berlín

maori14.764 3 133👍 7.290


Un home jueu sirià de 25 anys va ser atacat per un grup de 10 persones al districte de Mitte de Berlín el dissabte al matí, ha confirmat el portaveu de la policia, Martin Halweg, a la capital alemanya.

"Al voltant de les 00:30 [el dissabte], un jove de 25 anys va demanar a un grup de persones un encenedor al parc [James Simon Park]. La pregunta sola ja va conduir a una discussió entre ell i els membres d'aquest grup", ha dit Halweg.

"Un dels seus oponents va veure que l'home de 25 anys d'edat portava un collaret amb l'estrella d'un David; el va arrencar, va fer una observació antisemita i de sobte va colpejar la víctima a la cara diverses vegades", ha explicat Halweg.

"Al principi, només un membre del grup va atacar el jove, i va colpejar-lo a terra. Després va tornar als peus i va fugir durant uns quants metres, però després es va ensorrar a causa de les pallisses. Alguns membres del grup el van seguir i li van donar un cop de puny i li van donar un cop de peu mentre estava a terra", ha continuat.

El portaveu de la policia afirma que els sospitosos van ser arrestats poc després.

"El departament de seguretat de la Policia Estatal està investigant ara una bateria agreujada amb antecedents antisemites", ha conclòs Halweg.


https://www.almasdarnews.com/article/syrian-jewish-man-viciously-attacked-by-mob-in-central-berlin/ 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.165 missatges
  • 219.062 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat