Fòrum

Troben els 13 nens perduts a una cova de Tailandia

Hades 27.234 9 37 👍 18.702
Després de 9 dies de cerca han trobat amb vida els dotze nens que s'havien perdut a la cova tailandesa de Tham Luang. La situació encara es crítica, doncs sembla que el rescat es extremadament difícil a causa de que les coves estan inundades per les fortes plujes.


https://www.emporda.info/internacional/2018/07/02/localitzats-amb-vida-els-tretze/399018.html

Les autoritats de Tailàndia han confirmat aquest dilluns que han localitzat els dotze membres d'un equip de futbol amateur, tots ells menors d'edat, i el seu entrenador després de nou dies desapareguts en una cova al nord del país.

El governador de la regió de Chiang Rai, Narongsak Osathananakorn, ha indicat que els equips de rescat han trobat els desapareguts amb vida després d'aconseguir reduir l'entrada d'aigua a la cova, segons ha informat la cadena de televisió local TPBS.

Així mateix, ha assenyalat que de moment no poden ser rescatats, i ha ressaltat que "han d'esperar i ser forts", tal com ha recollit el diari local 'Daily News'.

Els membres de l'equip, 12 nens d'entre 11 i 16 anys, i el seu entrenador, un jove de 25, van quedar atrapats a la cova --situada al bosc de Tham Luang Khunnam Nang Non, situat al districte de Mae Sai-- a causa de les inundacions registrades a la zona per pluges torrencials.

Generalment, els visitants només es poden aventurar uns 700 metres a l'interior de la cova. Les autoritats estimen que el grup hauria avançat més enllà del que està permès.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.587 missatges
  • 216.231 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat