Fòrum

Cinc activistes són raptades i violades en grup a l'est de l'Índia.

Toti Dau2.403 15 747👍 849
Cinc activistes són raptades i violades en grup a l'est de l'Índia


Els assaltants es van dur a les joves a un bosc apartat després d'intimidar-les amb armes casolanes i després les van gravar amb els seus telèfons mòbils mentre les violaven


Imatge d'arxiu d'una protesta contra les violacions a l'Índia (.)
EFE, Nova Delhi
2018.06.23 11:30
Actualitzat a 2018.06.23 13:12

Cinc joves activistes van ser presumptament raptades i violades en grup mentre les gravaven amb telèfons mòbils a l'est de l'Índia, en un nou cas d'agressió sexual en el gegant asiàtic, han informat avui a Efe diverses fonts policials.

El succés es va produir dimarts passat a la tarda en el llogaret de Kochang, a l'estat de Jharkhand, encara que els fets no han sortit a la llum fins ara, va afirmar el cap de la Policia local, Ashwini Kumar.

Les activistes acabaven d'acabar una obra de teatre en un col·legi per conscienciar contra el tràfic de persones quan van ser atacades per un grup d'homes

Segons la denúncia, els agressors van portar a les cinc joves a un bosc apartat, on les van violar en grup.

Kumar ha afegit que les autoritats han format tres grups de recerca del succés. El sotsinspector de la Policia regional, Homkar Amol Venukant, ha detallat que els assaltants es van dur a les joves després intimidar-amb armes casolanes i després les van gravar amb els seus telèfons mòbils mentre les violaven.

Segons Venukant, fins ara han estat arrestats diversos sospitosos d'haver participat en la violació en grup, però va evitar donar més detalls sobre la investigació en curs. La Policia de Jharkhand ha ofert una recompensa de 50.000 rupies (740 dòlars) a aquell que aporti informació sobre la identitat dels agressors, va indicar el cos policial en un comunicat.

El Govern de l'Índia va endurir les penes contra els agressors sexuals a finals d'abril, incloent la possibilitat de condemnar a mort els culpables de violacions de menors de 12 anys, després del segrest, tortura, violació i assassinat d'una nena de 8 anys en l'estat septentrional de Jammu i Caixmir.

D'acord amb xifres de l'Agència Nacional de Registre de Delictes de l'Índia (NCRB), el 2016 es van produir al país 38.947 violacions, de les quals 2.167 van ser en grup. L'Índia ja va endurir la seva legislació contra els delictes sexuals en 2012 després de la brutal violació en grup d'una jove que va morir després de setmanes d'agonia, en un altre cas que va commocionar el país asiàtic.

LV

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.182 missatges
  • 219.062 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat