Fòrum

La propaganda immigracionista arriba a nivells goebbelians

paleta4.097 3 516👍 5.129
Fa una estona a RAC1,  la tertúlia del vespre.

Tres persones completament d'acord en que hem d'acollir immigrants. Que no ens hi podem negar perquè és una qüestió "humanitària". Es veu que els únics dignes de ser considerats com a humans són els africans. Els catalans som una altra cosa.

Explicant que a Itàlia, un poble de muntanya de Calàbria ha estat "salvat" per immigrants. Podeu imaginar-vos el panorama. Lo que no han dit és que per cada poble que "salven" n'arrassen uns quants més. i si no aneu a Roma o a Nàpols. Pregunteu-ho a la gent de Lampedusa, que han vist com la seva vida esdevenia un infern, i com eren expulsats de les seves cases per fer lloc a l'allau immigratori.

Els africans, els sudamericans o els xinesos ténen drets humans, els europeus no. Aquest és el missatge que pretenen normalitzar.

Es parla molt de la "deshumanització dels immigrants". Però lo que s'està fent, a nivell mediàtic, és deshumanitzar els europeus. Ens neguen el dret inalienable a la nostra identitat, a la nostra sobirania i a la nostra protecció. Ens neguen, al capdavall, el dret a l'existència.

I lo pitjor és que tota aquesta propaganda es fa seguint les ordres de poders que no dónen la cara, i que resten desconeguts fins i tot per aquells que els obeeixen.

O és que encara us creieu que aquest allau immigratori és un fet natural i inevitable, davant del qual no podem fer res més que resignar-nos?

Però vaja, això ja seria tema per un altre fil.

Salut.

Respostes

Configuració
  • Xicoira4.488 2 473👍 3.559
   Prova-ho

   Per destrossar cultures i economies, els EUA tenen la major diversitat cultural, i és la primera economia mundial 

   El relat de que la immigració desfavoreix noséquè t'ho inventes, perquè veus un negre i dius aquest què fa aquí, que sen torni a la jungla, o coses així
   • __29739__1.092 3👍 717
    Et penses que quan l'estat espanyol vol eliminar l'idioma català i altres signes de la nostra identitat ho fa només perquè no li caiem bé els catalans?

    Precisament els EUA han tingut sempre un grup ètnic "dominant" bastant homogeni que assimila ràpidament els nouvinguts, i és justament ara que la composició ètnica i cultural del país comença a canviar a gran escala (sobretot gràcies a grups com els llatins o els musulmans que no s'integren al grup ètnic dominant i formen les seves pròpies comunitats) que podem veure com la estabilitat d'aquesta superpotència també comença a trontollar, de manera similar a l'imperi Romà quan va experimentar l'arribada de les hordes germàniques al seu territori.

    Aquest és de fet el principal problema de la inmigració, el que passa que potser no ho sents tant perquè se suposa que els nostres estats es basen en principis com la democràcia i la llibertat i no al voltant d'un grup ètnic/nacional/com vulguis dir-ho. Coses que no són més que negar la realitat, però què hi farem
   • EPS61.042 13 8👍 9.842
    I la que més creix, de les de dalt, la xinesa, és la que menys diversitat cultural vol tenir. En termes econòmics diria que no deu estar lligat.
    • Mafan990 1👍 959
     Entre la república popular de Xina en la república de Xina oficialment hi ha 56 minories ètniques històriques.
     • EPS61.042 13 8👍 9.842
        


      Home, Xina justament no es distingeix per la promoció de les seves minories, a part, jo he dit (curant-me en salut per evitar aquesta resposta que m'has fet):

      la xinesa, és la que menys diversitat cultural vol tenir


      Però està clar, que no vol és importar diversitat cultural, i si ens prenguerem al peu de la lletra la regla de tres de l'usuari Xicoria, hauriem d'entendre que el camí de l'èxit, és la no importació de gent forànea.
      • Mafan990 1👍 959
       Traduit del google:       Article 4. Totes les nacionalitats a la República Popular de Xina són iguals. L'estat protegeix el Drets i interessos legals de les nacionalitats minoritàries i defensa i desenvolupa la relació D'igualtat, unitat i assistència mútua entre totes les nacionalitats de la Xina. Discriminació Es prohibeix i s'opressa qualsevol nacionalitat, qualsevol acte que perjudiqui la unitat de la Les nacionalitats o instiguen la seva secessió estan prohibides. L'estat encara té les zones habitades per Les nacionalitats minoritàries aceleren el desenvolupament econòmic i cultural d'acord amb la normativa vigent Peculiaritats i necessitats de les diferents nacionalitats minoritàries. Es practica autonomia regional Àrees on les persones de nacionalitats minoritàries viuen en comunitats compactes, en aquests òrgans d'àrees D'autogovern s'estableixen per a l'exercici del dret d'autonomia. Les àrees autònomes són parts inalienables de la República Popular de Xina. La gent de tots Les nacionalitats tenen la llibertat d'usar i desenvolupar les seves pròpies llengües parlades i escrites, ia Preserva o reforma les seves pròpies formes i costums.

       https://www.purdue.edu/crcs/wp-content/uploads/2014/04/Constitution.pdf
       • EPS61.042 13 8👍 9.842
        Escolta, no m'expliquis milongues, que ni el cantonès es parla oficialment fora Hong Kong, el mandarí és l'únic oficial. També digue'ls hi als iugurs i als tibetans com són tractats.

        Però és igual, el tema no és aquest, la Xina és un estat imperialista com ho són tants altres d'aquí i d'allà, la diferència és que no són immigracionistes (que és del que parlavem), no volen omplir el país d'immigrants i ser multiculturals, com tampoc ho volen els japonesos i ells si que els "necessitarien", però ho fan en comptagotes, són dos exemples de països que tenen una concepció del món totalment diferent, però estan d'acord en aquest tema. L'immigracionisme és fenòmen únic d'Occident.
        • Mafan990 1👍 959
         Compara l'article 4 de la constitucio de la R.P.C amb l'article 3.3 de la constitucio Espanyola.

         No només a la constitució sinó a un fotimer de lleis i mesures Xina intenta protegir les seves minories ètniques. A pesar de la mala propaganda Xina és molt més garantista per les seves minories que no pas Espanya, país el qual és titllat en aquest fil de voler homogeneïtzar la seva població.

         Has escollit un mal exemple.
         • EPS61.042 13 8👍 9.842
          Si poses com exemple a Espanya, doncs ja poses el nivell on el poses.

          No se si és propaganda, però el que ha passat al Tibet o el Turquestan, o que el cantonès no és ni oficial a Guangzhou, direm que ha estat mala propaganda, que allò ha estat una bassa d'oli.

          No havia vist mai aquesta defensa aferrissada del règim xinès al Racó, no se si és pq ets xinès o proxinès, cosa que trobo perfecte ja que jo admiro a aquest país, o pq ets comunista, cosa que no comparteixo però respecto.
          És la única explicació que trobo a tot això.   • Proletari català2.927 9 655👍 540
    EE.UU va camí de desintegrar-se a base de disturbis, a part que porten 50 anys amb constants quantitats ingents de robatoris i assassinats per part de la comunitat afroamericana. 
    • __29739__1.092 3👍 717
     Amb els negres poden sobreviure, pensa que estan massa alienats i són molt autodestructius. El problema són els llatins que a uns quants estats del sud van camí de substituir els blancs.
 • LesttattUsuari sumador38.299 11 15👍 13.282
  Tv3 continua amb la mateixa i malaltissa línia pro-immigracionista i dels sense sostre.

  Ara mateix, i pel 3/24 un petit reportatge...

  ONG-3
 • EPS61.042 13 8👍 9.842
  Escoltant RAC1, feien propaganda de la Vanguardia, d'un reportatge sobre Hongria.

  Tirant del clàssic com que necessiten immigrants i que la seva població s'està envellint. El fet que no se si necessitaran immigrants per mantenir el seu nivell de vida, ells sabran com regular-ho, però el cas és que el que segur que no necessiten és immigració massiva que te l'Europa Occidental, i tampoc ningú que els hi digui que han de fer amb les seves fronteres.
 • Perot_lo_Lladre1.065 12👍 1.119
  Friso per veure un  Preguntes Freqüents de TV3 sobre la immigració. 
 • CèsarUsuari sumador16.283 14 110👍 14.127
  I perquè qualifiques de "goebbeliana" aquesta propaganda? Que consideris personalment que és "propaganda" i que és "molt bèstia", no la fa caure necessàriament en els paràmetres de la propaganda de Goebbels, i que es categoritza en una llista d'onze principis, que t'invito a llegir atentament no fos cas que, sense voler, ara mateix n'estiguis aplicant algú.

  Sense adonar-te, és clar!
 • Sau de Treviac5.064 2 423👍 5.833
  El tema és prou complex. Tanmateix és evident que Catalunya ha crescut en el seu nombre d'habitants d'una manera desorbitada en els darrers setanta anys. Els problemes que ens ha portat la no integració de centenars de milers d'espanyols a nosaltres com a catalans conscients de la nostra catalanitat són evidents i els darrers mesos els estem patint com mai. I el que vindrà... Els darrers vint anys, a més, hem rebut un milió i mig d'immigrants de diversos països del món que, com veiem, molt majoritàriament "s'integren" en castellà, no pas en català. La seva integració lingüística ja seria complicada si fóssim un estat independent. No essent-ne encara ho és molt més. Els immigrants hispanoamericans han engruixit la xifra de parlants del castellà i la majoria d'immigrants d'altres llengües parlen en castellà als seus fills (o a l'inrevés, els fills parlen en castellà als seus pares). La immigració a nivell lingüístic ens deixa en minoria als catalanoparlants. Però és que a nivell econòmic l'arribada d'immigrants de professions no qualificades no millora pas la nostra economia, ans al contrari. Però bé, els que són aquí són aquí i hem de fer tot el possible per a la seva integració efectiva, tan a nivell cultural (catalanitzar-los) com a nivell econòmic. I hem de tenir la gran eina per aconseguir aquests dos objectius: ser un estat independent amb el català com a única llengua oficial.

  Pel que fa els refugiats penso que és un deure humanitari europeu acollir-ne una part. I dic una part perquè no és responsabilitat única d'Europa el seu acolliment. Hi ha molts països àrabs molt a la vora dels conflictes sirià i eritreu que per proximitat geogràfica, per solidaritat ètnica i religiosa i per recursos podrien acollir centenars de milers de refugiats (Aràbia saudita, Kuwait, Emirats àrabs...). Cal arribar a acords perquè siguin aquests països qui acullin la majoria de refugiats d'aquella zona. I Europa hauria de pressionar perquè això sigui així.

  Pel que fa la immigració econòmica, és un tema complex però caldria arribar a acords mundials per solucionar aquesta qüestió a llarg termini. Penso que Europa ha rebut molts milions d'immigrants dels països subdesenvolupats econòmicament i si Àfrica, Sud-amèrica i el sud-est asiàtic han de continuar essent països emissors d'immigració, aquesta immigració s'ha de repartir. No la pot rebre només Europa. La Xina, el Japó i Corea també n'haurien de rebre.

  Però la immigració massiva serà sempre un problema que no desapareixerà si no es solucionen d'arrel els problemes. És a dir, el subdesenvolupament galopant d'Àfrica, Amèrica del sud i una part del sud-est asiàtic. Tot el món desenvolupat ha de contribuir, per responsabilitat, al desenvolupament econòmic i sobretot democràtic dels "països del sud". I dic sobretot democràtic perquè cal que Europa deixi de donar suport a les multinacionals que saquegen Àfrica i que hi mantenen règims corruptes i criminals i cal que Europa apliqui un pla de xoc econòmic per ajudar a que aquests països surtin de la misèria i no calgui que els seus habitants emigri massivament. Caldria que els governs africans apliquessin al seu torn mesures de xoc per reduir la desenfrenada natalitat del continent, també.

  I els europeus ho hem de fer. I els catalans també, i quan siguem un estat també. Ens haurem de gratar les butxaques per aconseguir acabar amb la misèria a Àfrica. Perquè els catalans com a nació no vam participar en el saqueig i el genocidi colonials d'Àfrica, però sí com a territori integrat als estats espanyol, francès i italià. Com a soldats, com a esclavistes que saquejaven la costa africana i com a comerciants que feien negocis tèrbols a Guinea Equatorial, per exemple.

  Però els països àrabs també han de participar d'aquest ajut urgent que necessita el continent africà perquè ells també van saquejar en el seu moment la costa oriental africana a tots els nivells. I la Xina, amb el seu neocolonialisme econòmic.

  Cal tot això. És molt difícil que s'hi posin (ens hi posem) ara mateix perquè encara no ha passat cap cosa prou grossa per fer-hi quelcom. Els humans no n'aprenem si no és a base de garrotades... Però bé, suposo que un dia o altre aquest escenari acabarà arribant.

Publicitat

Fòrums

 • 9.239.172 missatges
 • 219.062 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat