Fòrum

Dues noies revelen l'assetjament que han patit en un hotel de Magaluf

maori 12.925 3 161 👍 6.027
El relat de dues noies sobre els assetjaments sexuals que han patit en les seves vacances a Magaluf, a Mallorca, s'ha fet viral a Twitter. Totes dues s'han gravat per denunciar les actituts sexistes que han hagut d'afrontar. No només de turistes i cambrers, sinó també d'un treballador de l'equip de seguretat de l'hotel on dormien, sempre segons la versió de les joves.

La publicació s'ha extès ràpidament per la xarxa i s'ha omplert de comentaris, tant de suport a les afectades com de denuncia dels fets i "l'ambient general de masclisme" que s'instaura en aquesta zona de l'illa durant la temporada estival. "Fem aquest vídeo perquè estem patit un assetjament masclista més gran que el nostre cap", denuncien públicament en el vídeo.

https://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/24797/video/dues/noies/revelen/assetjament/patit/hotel/magaluf/fb 

Respostes

Configuració
 • venjança_catalana 4.183 3 504 👍 4.772
  M'estic partint la caixa amb els comentaris
 • Hades 27.276 9 37 👍 18.783
  Ho trobo un debat viciat, perque per començar s'hi barrejen vàries coses i cadascú parla del que més força fa pel seu "equip":

  -Dir-li a les noies que estan bones a la piscina.
  Bé, no sabem com ha estat. En tot cas, com persones que som, hi ha a gent que li agrada això i d'altre a la que no. Si es fa en plan babós en cel n'hi ha més que no que que sí.
  En tot cas, té moltes probabilitats d'acabar sent un afer irrespectuós. Jo no ho faria mai.

  -Que al que és una manca de respecte d'uns paios que segurament són subnormals com la majoria de xulopiscines, i que després de babosejar les noies probablement van marxar a fotre's amb el recepcionista i poc després amb el pakistanès que li havia de vendre l'alcohol per la nit, se li apliquin els mantres de la secta feminista i es barreji amb tot allò que pel neopuritanisme aquest és heretgia, avui dit masclisme.
  Això darrer és el que sobretot ha posat la gent de cul, que ja ve calenta i n'està farta del culte aquest, i per tant s'ha aixecat la polèmica vers el vídeo.

  -L'afer del segurata. Si hem de creure la paraula de les noies, més que el que ha dit, la cosa és que ell no és ningú per a dir-li segons què a algú que no coneix. Ell com a figura paterna pot tractar d'educar a les seves xiques com cregui que és correcte, a ningú més. No és ningú per anar parlant-li així a algú del carrer, noi, noia...a ningú, coi d'invasiu de merda.
  I les noies evidentment que han de vestir com les hi surti del cony. Si volen anar lleugeres fan la vida de tothom al seu voltant més feliç i elles podran gaudir del poder que les hi dona el fet d'estar bones. Enhorabona, ni puto cas.

  么辣㤇
 • virot 8.646 4 252 👍 4.024
  Hòstia puta ja de veritat que flipo tenim gent passant per veritable sofriment material quotidià per motius laborals, econòmics, familiars i de tota mena, i mig país es dedica a perdre el temps en les identity politics dels collons i en quatre comentaris de merda?

Publicitat

Fòrums

 • 9.161.744 missatges
 • 216.321 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat