Fòrum

[Multiculturalisme] Un institut públic alemany posa burkinis a disposició de les alumnes perquè puguin fer natació

Trumpista1004.945 2 436👍 4.789
“El multiculturalisme és fantàstic”. Això és el que la progresia diu i repeteix sense pudor. Sortir pels carrers del teu poble i veure aquest poti poti de cultures, llengues, costums, no és fantàstic, no és excitant?

Algunes zones d’Europa abocades al dogma multicultural estan experimentant els efectes del multiculturalisme a gran escala. L’institut públic alemany Pestalozzi de la ciutat alemanya de Herne, a la zona del Ruhr és tan progre, tolerant i respectuós amb la super multiculturalitat transversal que en un magnànim exercici d’inclusió i respecte a les altres tradicions ha decidit fer una inversió.

Resulta que a Alemanya, un país que tal i com va dir Angela Merkel rep amb els braços oberts l’islam (literalment dit per Merkel: Der Islam gehort zu Deutschland) hi viuen milions de musulmans que tenen unes tradicions. Aquestes tradicions a vegades xoquen amb d’altres costums dels segons diuen els multiculturalistes alemanys “seit langem in diesem Land lebenden Menschen” (persones que fa temps que viuen en aquesta terra), que és un eufemisme per no dir “alemanys”.

Resulta que a Alemanya els cursos de natació són obligatoris pels nens i nenes que van a l’institut, i lògicament es fan a la piscina pública on es comparteix el bany amb altres persones. Però moltes alumnes musulmanes rebutgen anar aquests cursos perquè el contacte amb nens o altres homes pot ser impúdic, més quan van en banyador, o encara pitjor, en bikini, ensenyant carn. 

Per tal de que aquestes adolescents musulmanes puguin fer el curs, l’institut ha comprat 20 pràctics i higiènics burkinis pel mòdic preu de 400€ cadascun perquè les alumnes musulmanes puguin fer el curs amb total comoditat, els uns amb el banyador i les altres amb el burkini.

Segons informa el diari Die Welt, 15 alumnes ja han fet ús d’aquest trajos de bany i n’han quedat molt satisfetes.

Per als progres multicultis catalans, no cal posar-se triatois perquè les escoles catalanes encara no ofereixin aquest accessori a les classes de natació, amb lo oberta i multicultural i acollidora que és la societat catalana, és questio de temps que pràctiques ja implementades a països com Alemanya, aviat les veuem a Catalunya.


https://www.welt.de/politik/deutschland/article177416884/Schwimmunterricht-Kloeckner-geisselt-Burkini-Vorstoss-an-NRW-Gymnasium.htmlRespostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.414 missatges
  • 219.462 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat