Fòrum

València acollirá el vaixell Aquarius (i Colau ofereix també Barcelona)

cobertor1.211 2👍 921

L'embarcació podrà atracar al port de València en una operació conjunta amb les Nacions Unides

 
Immigrants a bord del vaixell Aquarius de l'><br /><br /><br /><p>Espanya acollirà el vaixell <strong>amb 629 migrants atrapats al vaixell Aquarius</strong>, que estava en aigües del Mediterrani esperant autorització per desembarcar-los i que Itàlia havia vetat. Ho ha autoritzat el govern de Pedro Sánchez, segons un comunicat que ha difós Presidència.</p><p><strong>L'embarcació podrà atracar al port de València </strong>en una operació conjunta amb es Nacions Unides. Moncloa ha justificat la mesura perquè és

Comunicat de Moncloa:

"Pedro Sánchez ha donat instruccions perquè Espanya compleixi amb els compromisos internacionals en matèria de crisis humanitàries i ha anunciat que acollirà en un port espanyol al vaixell Aquarius, en què hi ha més de 600 persones abandonades al Mediterrani.

Per aquesta raó, és la nostra obligació ajudar evitar una catàstrofe humanitària i oferir "un port segur" a aquestes persones, complint d'aquesta manera amb les obligacions del dret internacional. El president ha assenyalat que el destí d'aquest vaixell serà el port de València, prèvia coordinació amb la Generalitat valenciana".

Brussel·les havia demanat a Itàlia i Malta que trobessin una "solució ràpida" a la situació dels 629 migrants atrapats a l'AquariusLes autoritats italianes han denegat el permís al vaixell de l'ONG SOS Mediterranée per atracar al seu país, i Malta tampoc havia donat l'autorització.

Enmig de les acusacions entre els governs italià i maltès, la Comissió Europea (CE) havia demanat per "imperatiu humanitari" que els dos estats es posessin d'acord perquè les 629 persones de l'Aquarius "rebessin l'atenció que necessiten".

"Demanem una solució ràpida perquè la gent pugui baixar del vaixell amb seguretat el més aviat possible".

Mentrestant, a les últimes hores hi hagut 790 immigrants més que van a bord d'un vaixell de la Guàrdia Costera italiana i que esperen també poden entrar en algun port del país.
A Itàlia, el ministre de l'Interior i un dels homes forts del nou govern, Matteo Salvini, de la Lliga, ha deixat clar que no acceptaran vaixells de migrants. Ni els de l'Aquarius ni els que puguin venir. Salvini va exigir aquest diumenge que aquestes persones les acollís Malta. De fet, el polític ultradretà va acusar l'executiu maltès de no rebre mai vaixells de rescat humanitari. El govern d'aquest país, però, s'hi va negar, assegurant que Itàlia estava vulnerant les lleis internacionals.

http://www.ccma.cat/324/espanya-acollira-els-629-migrants-atrapats-al-vaixell-aquarius-al-mediterrani/noticia/2860731/#

 

Respostes

Configuració
 • Carles Martell3.102 1 641👍 5.331
  Perquè us feu a la idea de tot el rebombori exagerat que estan generant aquests 600...

 • venjança_catalana4.616 3 465👍 5.382
  Els fills de puta de les màfies s'estan fregant les mans amb les imatges de les acollides

  "Mireu els vostres compatriotes, veïns i familiars, van pagar-nos el viatge fins a la costa del Mediterrani i ara són a Europa"
 • paleta4.097 3 516👍 5.129
  Ara ens fixem molt en els negrets que arriben per mar, però no oblidem que la gran majoria d'immigrants no entren a Catalunya en vaixell ni en pastera, sinó en avió.

  30.000 nous sudamericans al Principat durant el 2017, i pujant. Això és més de 3 cops tota la població del Priorat.
 • Rigel63.828 11 5👍 32.340
 • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
  Quina cara més dura tenen els valencianets, es posen les medalles i després els envien ben lluny de la ciutat: a 30 Km (Xest) i a 200 Km (Alacant). Putos cracks.

  Per tant València no acollirà l'Aquarius, que quede clar. Segur que la Colau no tindria tanta cara.
  • Furs i Nació1.074 3👍 874

   Indesquerra escrigué:
   Quina cara més dura tenen els valencianets, es posen les medalles i després els envien ben lluny de la ciutat: a 30 Km (Xest) i a 200 Km (Alacant). Putos cracks.

   Per tant València no acollirà l'Aquarius, que quede clar. Segur que la Colau no tindria tanta cara.
   Valencianets? Tu si que eres un crack... si una és alemanya i l'altre catalanet.
   • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
    Sí clar, i l'ajuntament de València està ple d'alemanys. Quin crack, valencianet.
    • Furs i Nació1.074 3👍 874

     Indesquerra escrigué:
     Sí clar, i l'ajuntament de València està ple d'alemanys. Quin crack, valencianet.
     A l'ajuntament de València l'alcalde és catalanet que és qui junt a  la vice, que és alemanya, ha demanat portar-los a vlc i després traslladar-los. A vore si ara la culpa de que estiguen subnormals la tenim tots els valencians. Igual que si a la Colau li pega per portar-los allí la culpa tampoc és de tots catalanets. Crack.
     • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
      Tu no entens el significat de valencianet, veritat? 

      Migouet, orxater, micaleter, com tu vulgues. Si tenien que anar a Alacant, haver portat l'Aquarius al seu port i no portar-los a València, fer-se la foto al port de la Copa Amèrica, i després traure-se'ls de sobre. I això ho fa l'ajuntament de València, que per alguna cosa el port està al seu terme municipal.

      I no critique la vinguda dels migrants, no t'equivoques, critique el postureig i la foto d'una ciutat que no ha acollit ni un sol dels integrants de l'Aquarius.
      • Furs i Nació1.074 3👍 874
       Valencianet és el diminutiu de valencià, que tu t'inventes el significat és cosa teua i prou provinciana, per cert. 
       L'ajuntament no va demanar res, va ser Ribó, que a mes, no és valencià i Oltra, que és nascuda a Alemanya.

       • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
        No, valencianet s'utilitza a la meua comarca i en d'altres del voltant per referir-se (de manera burlesca) als habitants de la ciutat de Valèncià i vindria a ser el migouet que diuen a Castelló (no sé que té això de provincà). Els valencianets sou en general molt ignorants respecte al coneixement del país que tant dieu defensar. Per cert, com a mostra del típic complexe d'inferioritat que també teniu, a qui de Barcelona se li acudiria dir-li provincià, per exemple, a algú de Vic perquè li diu camacu? Què ridículs arribeu a ser, de veritat. 

        Del tema que Ribó no és valencià i que Oltra és alemanya ni el comente ja, una cosa és que jo faça "broma" de l'Oltra més avall i l'altra que tu digues que no són valencians quan viuen a València tots dos des de l'adolescència, això seran 30 o fins i tot 50 anys el Ribó, i Oltra, per exemple, és una fallera d'eixes que es posen a plorar histèriques quan les fan falleres majors. Per la mateix regla de tres Baeta tampoc és valencià.  En fi, que ets un crack.
        • Furs i Nació1.074 3👍 874
         Per tant com que jo soc de Catarroja no soc valencianet.Baeta és català, Ribó també i Oltra tu mateix has dit que es alemanya. No se que pinten els habitants de la ciutat, quan no han decidit res. I si eres un provinciano i ho saps. Per cert l'orxata és d'Alboraia i les Falles no només de la capi, crack.
         • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
          Si ets de Catarroja alguna cosa se t'haurà apegat que els tens tocant. 

          L'ajuntament de València els voten els valencianets no els catarrogins i Ribó porta 50 anys vivint a València. I l'Oltra li dic alemanya de manera burlesca, no perquè negue que siga valenciana, jo no sóc identitari com sembles tu.

          Respecte a provincià no en tinc res, si fora per mi la meua comarca no estaria a la província de València i la fastigosa província de València l'hauria eliminat fa anys, per cert, com han fet a la CAC que ja funcionen les vegueries dins de les seus possibilitats. Però que tu em digues provincià a mi quan portes d'avatar la bandera d'una ciutat i pretens que represente a tot el PV és per pixar-se de riure. Una bandera que per cert es popularitzà a la ciutat de València quan el valencianisme no era més que provincià (a Castelló i València no s'havien ni que era eixe moviment) i que no obtenia representació (ni gairé presència) més enllà de la ciutat de València. Crack.
          • Furs i Nació1.074 3👍 874
           Almeys a mi no se m'ha pegat el Puta València que se t'ha pegat a tu.

            Ribó pot portar 100 anys en VLC, la identitat principal és construïx durant l'infança i adolescència fins arribar a l'adultessa. Després si mous a un altre lloc i residixes molt de temps obviament vas assimilant l'altra però la principal és sempre la principal.
           No tens res contra la provincia de València però és fastigosa?? Jo també hauria eliminat la provincia de València i les altres darrere, però no depén de mi.  A vore si és culpa meua també...

           La bandera del meu avatar no és la de la ciutat, fixat be, home. La Coronada no pretenc que represente a tot el país és que ho fa, ja que és la oficial.

           Una volta més demostres no tindre ni puta idea del valencianisme de preguerra mes enllà del que deia Fuster. Esquerra Valenciana naix en la ciutat i s'estén rapidament pels voltants, després ERPV de Gaietà Huguet (Castelló) s'integra i creix encara mes, arribant als 10.000 afiliats(com el PSAN, vaja) en plena guerra. Malauradament, la guerra va fotre el procés de negociació amb el PVE i grups locals del sud, per acabar d'abarcar tot el país. Per cert, l'alcalde de VLC i president del VCF era del PVE, EV va obtindre un diputat en Madrid per València, no ens tires la culpa a nosaltres si des de la teua comarca no heu sigut capaços de fer una merda en la vida.

           Au, crack!
          • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
           Què no tinc res contra la província de València?  Doncs clar que en tinc, i molta, el que no tinc és el Puta València per molt que me l'adjudiques. Dir valencianet a un de València o camacu a un de Barcelona no et fa assumir el Puta València o el Puta Barcelona.Què t'has fumat tu ara?

           La teua bandera és la de la ciutat de València amb una estel, no ens faces tu ara ximples, que la de Borriana no és. I la de la ciutat és oficial per l'imposició del règim del 78, sense cap referèndum i imposat des de Madrid.

           La conec millor que tu, EV era bàsicament València i rodalies i ERPV era bàsicament Castelló i molt testimonial i es fusionaren no enseguida sinó practicament amb la guerra al damunt, o siga, no va tindre cap efectivitat real, per no dir que a Alacant ni sabien de que anava això. Els 10.000 afiliats eren tots de València i rodalies, de fet no es van presentar a cap municipi tret de València. Era un partit gairebé local, fins que no va arribar Fuster el valencianisme no va arribar a punta i punta del PV, sense Fuster encara seria un moviment provincià a molt estirar. I el diputat a Madrid era per la circumscripció de València-ciutat (i dins les llistes del Front Popular, que si no ni això), a la circumscripció de València-provincia que era una altra, ni a la de Castelló ni a la d'Alacant no es van presentar. No tenien ni gent.

           A la meua comarca està molt més arraigat el valencianisme que a la teua, així que baixa els fums, però d'un valencianisme no centralista, no centralista i anacrònic com el dels anys 30 inventat a la teua comarca i incapaç d'extendre's a tot PV. Sort teniu de que apareguera Fuster. Per no dir que es parla més valencià que a la teua de carrera, crack.
 • Indesquerra19.876 9 77👍 6.676
  I després de fer postureig i posar-se la medalla...

  Una trentena de menors de l'Aquarius acollits a Alacant es fuguen de l'alberg.

  I la justificació ridícula de l'alemanya histèrica, alies Mó, ja ni la penge per vergonya aliena.
 • __28653__23.841 3👍 5.608
  Hi ha una altre embarcació amb mes de 200 immigrants/refugiats que Itàlia ha refusat i ja veurem que passa
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  Vaaalènciaaa, és la terra de l'Aquarius tralarilo tralaraaa...


Publicitat

Fòrums

 • 9.251.408 missatges
 • 219.462 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat