Fòrum

Un 92,6% de militants del PSC de Badalona es decanten per presentar una moció de censura contra Dolors Sabater

maori15.237 3 127👍 7.660


Els militants del PSC de Badalona han donat llum verd a la moció de censura contra l’alcaldessa Dolors Sabater, de Guanyem Badalona en Comú. Ha estat amb un resultat aclaparador: el 92,8% dels vots en una consulta que ha comptat amb una participació del 53,34%.

El resultat de la votació, convocada fa vuit dies, es produeix l’endemà que prosperés la moció de censura presentada per el PSOE al Congrés dels Diputats per fer fora Mariano Rajoy i el PP del govern espanyol. Tanmateix, Pastor ha insistit que es tracta d’una “qüestió local” i que ara s’iniciaran converses amb els altres partits de l’Ajuntament de Badalona per tirar endavant la moció.

Amb tres regidors, el PSC necessita onze vots més, de manera que serien decisius els suports del PPC, que amb Xavier Garcia Albiol al capdavant compta actualment amb deu regidors.


http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1406030-un-92-6-de-militants-del-psc-de-badalona-es-decanten-per-presentar-una-mocio-de-censura-contra-dolors-sabater.html?utm_source=facebook&utm_medium=xarxes&utm_campaign=xarxes 

_____________________________________________________________________________________________________


Tardà, resta d'ERC i PDCat, ja triguen en prendre'n nota.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.596 missatges
  • 219.580 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat