Fòrum

Un tabarniu intenta sabotejar l'acte de les creus a la platja de Mataró.

oprimit19.120 15 81👍 9.433

Un centenar de persones ha estès en forma de creu tovalloles grogues a la platja de Mataró en record als exiliats i els presos polítics. L’acció, convocada per l’ANC i el CDR, s’equipara a la de dilluns proppassat a Canet de Mar, on es va plantar una vintena de creus grogues on s’hi podien llegir paraules com ‘Drets Humans’, ‘llibertat’, ‘república’ o ‘respecte’. Llavors un grup d’ultres va atacar l’homenatge i les persones que el feien.

Els participants de l’acció han arribat a la platja del Varador a les 8 del matí i han estès les tovalloles. Les han retirades ells mateixos prop de les 11 i és previst que al llarg del matí facin més accions en homenatge als represaliats catalans. Vegeu-ne ací algunes fotografies:

PreviousNext
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Fotografia: CDR Mataro

Després d’haver-les estès un home ha irromput a la platja i ha intentat desfer les creus arrossegant els peus. Un grup de persones l’ha encerclat per frenar-lo i poc després han intervingut els Mossos i la policia local, que se l’han endut escortat de la sorra.

PUBLICITATAMAGA X

La policia local de Mataró i els Mossos d’Esquadra van avisar que actuarien per impedir una plantada de creus com la que es va fer a Canet. ‘La millor manera d’evitar el conflicte és que la plantada no es faci’, va dir el batlle socialista David Bote. Per evitar que es plantin creus de fusta la policia escorcolla els cotxes que passen pels accessos de la platja.

https://www.vilaweb.cat/noticies/un-centenar-de-persones-esten-creus-grogues-a-la-platja-de-mataro/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.241.059 missatges
  • 219.121 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat