Fòrum

Cost del manteniment d'un nen petit

Turanga_Leela30.357 7 30👍 8.115
Hola.

Quants diners penseu que calen per mantenir un nen els seus 3 primers anys de vida? Quines coses heu adquirit i realment no necessitàveu o haurieu comprat una marca més barata?


Jo he descobert moltíssimes opcions més barates que si les hagués trobat abans no hauria invertit en altres, tot i que tampoc no me'n penedeixo perquè algunes ja les he amortitzat i d'altres sé que les amortitzaré.

Em refereixo a coses com: roba, cotxet, motxil·la per portar el nen, cuna, roba de cotxet i cuna, joguines, coses per al bany, volquers, cremes, etc. El tema cuidadors i tal va a part, car potser la gent té familiars amb els quals deixar el nen, guarderia o cuidador.

Per adquirir moltíssimes de les coses que he esmentat abans hi ha moltíssimes botigues barates entre les quals es troba l'Ikea on, a part de mobiliari, també hi ha joguines, coses per al bany, etc. Després també hi ha l'opció de la segona mà amb pàgines web o apps on la gent ven i compra coses que ja no necessita, però clar, aquí ja no pots adquirir-ho tot i també depèn de la qualitat en què es trobin les coses, per tant, de cara a la garantia te la jugues.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.241.070 missatges
  • 219.121 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat