Fòrum

Com és que els militants d'E?? no es rebel·len contra en Tardà, forçant-lo a dimitir?

enyor 975 9 👍 220
No ho entenc.

Entenc que en Tardà, i d'altres, es comportin com ho fan. No hi ha gaire gent digna, al món.

Però no entenc que els MILITANTS d'E??, que suposadament són independentistes i republicans, acceptin les humiliacions diàries a les quals els (ens) sotmet en Tardà.

És que no diuen ni piu!

Respostes

Configuració
  • Estatpropi Usuari sumador 157.194 10 1 👍 23.836
   Però aquesta fixació que teniu alguns per ERC mentre JxCat està fent exactament el mateix és malaltissa


   Potser és perquè per alguns Esquerra era independentista i els ha decebut. En canvi dels convergents ja s'esperava. 
  • Baluard de Sant Clara 1.316 2 👍 1.954
   Malgrat que al final tots facin el mateix, hi ha després les formes de dir-ho, malgrat que la confrotació que proposa JXC al final és purament fum...no utilitza un llenguatge liquidacionista com ho fa Erc. La qual fa una impugnació total a la seva trajectòria no oferint res més que resignació i frustració. La política de terra cremada que fan només fa que debilitar el projecte de la República.
   • Panda Vermell 15.371 12 123 👍 5.102
    Menteix tant com vulguis, però va ser Puigdemont qui va proposar fins a tres alternatives a la Presidència incomplint la promesa de tornar. Podeu anar repetint com lloros que és culpa d'ERC, però la gent ja no us creu i cada cop és més ridícul això que feu de donar sempre la culpa a ERC o la CUP del que fa malament Convergència.
    • Anònim10 16.151 5 109 👍 14.755
     Sí, és evident que en Puigdemont no podia tornar sense ser engarjolat. Però podíem haver desobeit, i si no amb ell amb en Sànchez, que tenia una ressolució de l'ONU que denunciava la vulneració del seu dret d'assistir a una investidura. Però ERC ha vetat qualsevol intent d'insubmissió i a més a més ha fet apologia de la rendició de manera innecesàriament ostentosa, ajudant a normalitzar les agressions en comptes d'activar els carrers. És sabut per tothom que ERC i la cúpula del PDCat compartien la postura de submissió extrema (prioritzant interessos de partit), mentre que els exiliats, tant de JxCat com d'ERC, optaven per una postura de no sotmetiment. I la CUP de desobediència sense complexos.

     I per cert, el 21D vaig votar ERC. A les properes segurament votaré la CUP. 
     • Marc Espasa 15.466 13 120 👍 3.668
      Aixó ho veurem ara sense ningú d' ERC (Torrent)  pel mig.
      Si l' estat segueix vetant els consellers empresonsts i tot i així el Torra (de JXCAT) els posa i aquests començen a fer feina tot i que el seu nomenament no surti publicat i demanen als treballadors de les seves conselleries q desobeixin l' estat i els facin cas a ells, llavors podrem dir que els de JXCAT van mes enlla que els d' ERC.

      Pq aixó es el que els i demanaven fer al Torrent i ara q está a les seves mans no es veu q passi...

      El Torra va fer exactament el mateix que el Torrent, posposar la invedtidura i aquí ningú diu ni mu.

      Per cert els interessos de partit jo trobo que és més els de JXCAT que és dir el que la gent vol sentir per acabar fent el contrari.


      • Anònim10 16.151 5 109 👍 14.755
       Potser si ERC no pressionés no acabaria fent el contrari? Tu trobes digne fer apologia de renunciar als nostres drets de nomenar consellers electes? Ho trobes normal?? Fins on arribarà la baixada de pantalons? Apologia de renunciar a TV3 i la immersió perquè ens deixin fer un "govern efectiu"?? Perquè amb la renúncia sistemàtica dels nostres drets que normalitzeu aneu cap aquí. No és més digne fer un discurs unitari de legitimació dels nostres drets? De dir, mantenim els consellers fins que Espanya no els aprovi com és la seva obligació. Què és això de fer un discurs per pressionar per la submissió i afeblir la postura de JxCat? Això ho fa ERC! Per tots és sabut que ERC està confrontada amb en Comín, no només amb els exiliats de JxCat, els fan nosa aquells que no es volen sotmetre ni renunciar als seus drets com a electes. 
  • quatreanys 34.498 6 18 👍 9.476
    se suposa que els d'esquerra eren els independentistes de tota la vida, els purs, els de veritat...
 • enyor 975 9 👍 220
  Pujo el fil, per tal que els community managers del partidet d'E?? tinguin una mica més de feina, i puguin facturar vint cèntims més al partidet.
 • Picany 7.239 10 300 👍 1.787
  Lo Tardà té mentalitat madrilenya. 
 • rotllan 9.260 4 234 👍 7.367
  Perquè aquests que dius van estripar el carnet al temps de Montilla
 • Eimeric 7.831 11 274 👍 1.651

  Jo tampoc no ho entenc.

  Un partit que durant tants anys havia defensat la independència del país i que fa un any i de cop i volta tota la direcció passa de la independència com de la merda, es burla dels qui vam participar al referèndum i les bases ben callades. Qui coi milita a ERC i de que serveix aquest partit avui en dia?

  • enyor 975 9 👍 220
   Els partits són menjadores.

   Els únics independentistes són fora dels partits polítics.

   És quelcom semblant a TV3: una televisió pública mai pot ser la televisió d'un país. El motiu és que, per ser pública i per cobrar paguetes, sempre faran allò que els diuen els amos (polítics). Per tant, si els amos són Madrid (155) ells són espanyolistes.

   Els únics mitjans de comunicació desacomplexadament catalans són privats (majoritàriament webs).

   Tot allò que toca el sector públic (televisions, diaris, partits polítics) ho enfonsa. Només el sector privat, és a dir la gent, ens pot salvar com a país.
 • Toti Dau 2.287 14 773 👍 763
  Perquè la dignitat se la van deixar el dia en que començaren a pagar quota.
 • Lluísfrancesc 11.987 8 168 👍 10.577
  Ho fan perquè gaudeixen veient-te rondinar obrint aquests fils de merda,i no proporcionar-te somnis humits.
 • Rigel 60.444 10 7 👍 28.633


  • paleta 3.892 2 527 👍 4.836
   "Persones preses" ?? 

   Però si aquest és el discurs del PP!
 • grava 2.833 1 671 👍 4.185

  Veurem què decideixen els militants i els votants d’ERC en el seu moment. La qüestió de fons és que a dia d’avui les opcions polítiques que tenim al davant els catalans són poques i força menys engrescadores que aconseguir la llibertat ràpida a través d’una majoria parlamentària o en vots que així ho vol. Per tant, encara que el rumb d’ERC tingui gust a xiripiga per a molts, entre els quals m’incloc, tampoc está clar quin o quins són els camins a seguir.

  Aquesta qüestió només la tenen “clara” perspectives marginals i completament distorsionades com la d’Endavant, més la gent més enganxada que no ha estat capaç de païr la frustració de que això no és una democràcia i som una minoria sotmesa per la força, amb un grau elevat d’indefensió. Punt.

  Però vaja, crec que l’experiència ja ens ensenya com imbecil·litats tipus “Ningú votarà al PdeCat botifler” i ara “Ningú votarà a ERC traïdora” han esdevingut poc menys que dogma aquí al Racó i després la realitat del comportament de la gent sempre acaba punxant aquestes historietes d’un poble sempre revolucionari  i sempre enganyat que us inventeu en una assamblea.

  En el fons entenc que es desenvolupi aquest pensament grupal, no deixa de fer una funció compensatòria perquè aquests darrers mesos els catalans mentalment (i en ocasions físicament també), hem patit i estem patint d’una manera bestial, però igualment és sa que de quan en quan aparegui algun missatge deixant entrar una mica de realitat.

  Sempre per Catalunya i sempre per la llibertat.

  • saberut 899 3 👍 1.837
   És un pas necessari: les caretes van caient, les d'allà i les d'aquí.
   S'està demostrant que "deixar actuar" fa que tothom es mostri tal com és.
   Han gastat la bala de les mentides econòmiques, la bala del "esto es una democracia", la bala de "la justicia" la bala del "un sol poble" i crec que la bala "partits catalans" ja la podem considerar gastada.
   Gran notícia! Anem cap a eleccions amb llista única, (partits i partidaris fora)!
 • albert23 Usuari sumador 17.676 9 94 👍 1.334
  No ho entenc... però pensant, pensant, l'únic que se m'acut és que els missatges de Tardà que tant poc agraden són el reflex del que diu el pobre Junqueras des de la presó. El del junquerisme és amor i pau i deixem-ho estar lo de desobeïr i lluitar per la República... I ei, a mi sempre m'ha encantat l'Oriol, però és evident que el fet d'estar a la presó altera molt els seus pensaments i discursos. I amb la por per bandera i el llirisme, és evident que només es va endarrera. A l'opressor només se'l venç plantant-li cara!
 • tocafon 6.355 13 337 👍 2.921
  Aqui en teniu una raó   I aquest home alguna cosa en sap dels seus companys de llista
 • GICA 2.860 13 667 👍 980
  Molt simple. Perquè porten ullera i escolten i veuen solament el que els manen. Mireu la meva signatura, sinó.
 • Foll Usuari sumador 77.273 12 3 👍 39.868
  No sé què li ha passat últimament...
 • the_west_rulez 14.309 3 139 👍 13.010
  Hi ha 3 tipus de converbots:

  1) Els que van de cupaires però aprofiten tota ocasió per llençar merda contra ERC.
  2) Els que van d'esquidistants en pla "ERC i PDECAT carden pena" però aprofiten tota ocasió per llençar merda contra ERC.
  3) Els semblen criogenitzats des de l'any 2015 i evidentment aprofiten tota ocasió per llençar merda contra ERC.

  Pel que fa a ERC a veure, si els heu de treure-hi segles, la E va ser justament la primera que van perdre; les altres dues si fa no fa les tenen en la mateixa quantitat que CDC/PDECAT/JXC.
 • Unitat i Orgull 8.362 9 261 👍 4.053
  Jo també estic molt sorprés, lo d´ERC en general i Tardà en particular es lo més humuliant que he vist en tota la meva vida.

  Que aquest desgraciat encara tingui pes a ERC a dia d´avui diu molt del partit que he votat fins ara i que trigarè temps en votar crec.

  Les seves declaracions d´avui ja són increibles, recolçar la moció d´un partit que ens està trepitjant, fins i tot el PNV ha dit que posarà condicions... 

  FÀSTIC.
 • cathalà 22.092 11 60 👍 4.952

  ERC semblava que havia canviat amb l'arribada d'Oriol Junqueras. Però ha estat un gran bluf i segueixen manant els de sempre. ERC torna a ser un partit que la seva principal prioritat és el poder pel poder. Si tornen a haver-hi eleccions perdran molts escons perquè a ERC se li ha vist el llautó.
  • Rackoonaire 284 1 👍 286
   Amb Junqueres tenen un candidat intel·ligent.
   El Carod Rovira també era bo com a candidat però pèsim com a polític.
   Sempre he trobat a faltar gent amb més capacitat d'expressió a ERC. Com a mínim CiU això ho tenia. Sabien parlar.
 • quatreanys 34.498 6 18 👍 9.476
  QUants militants rasos hi ha?
 • pastor_de_bits 10.004 8 214 👍 1.636
  El que està passant dins d'ERC és esperpèntic. Realment sobta veure com des de l'empresonament d'en Junqueras, les paraules que surten de la resta de la primera línia política són un despropòsit absolut, contraris a tot allò que deien quan eren "l'únic partit independentista al Parlament". Se suposa que en ser un partit d'esquerres la dinàmica hauria de ser més horitzontal... Persones com en Tardà estan conduïnt ERC al mateix pou de mediocritat que personatges com en Ridaio i en Puigcercós ho van fer fa no tants anys.
 • Lleidatans 2.064 11 822 👍 791
  un trepa botifler de mala jeua
 • Gínjol 14.329 3 138 👍 4.622
    Potser són ordres de la maçoneria...

    En el fons la direcció d'esquerra no és sobiranista, ells voldrien un Trist-partit permanent.

Publicitat

Fòrums

 • 9.160.100 missatges
 • 216.274 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat