Fòrum

Valtonyc s'escapoleix de la policia i es refugia a Europa

Carles Martell 2.501 735 👍 3.820
Prepareu la cartera per quan engeguin el crowdfunding per pagar la seva defensa 

Respostes

Configuració
 • bifurca 2.086 3 818 👍 7.911
  Valtonyc: "El meu delicte és ser d'esquerres, comunista i independentista"

  "El meu delictes és ser d’esquerres, comunista i independentista". Així de contundent s'ha expressat el raper Valtonyc després que la justícia belga hagi decidit mantenir-lo en llibertat provisional fins que decideix sobre l'euroordre cursada per l'estat espanyol. Valtonyc ha assegurat que a Espanya "no ens deixen cantar, tuitejar ni votar", en referència als presos polítics independentistes. Per aquest motiu ha assegurat: "Espanya està patint un retorcés democràtic i d’estat democràtic en te ben poc".

  El raper també s'ha mostrat confiat en la justícia belga i l'europea, perquè sempre ha demostrat que és "independent" i que està "al costat dels drets humans". Valtonyc també ha explicat que a Bèlgica ha tingut un gran rebuda, que té feina -com a dissenyador web- i un allotjament de lloguer. A més, ha assegurat que espera poder seguir cantant i fent concerts en aquest país. 

  "La meva intenció és fer feina, viure i seguir cantant i si puc tornar a l'estat ja ho faré quan hi hagi una República catalana", ha explicat. Per altra banda, també ha dit que per ell Puigdemont és un "exemple de dignitat i resistència".
  La justícia espanyola ha patit avui un nou revés, després que la seva homòloga belga ha decidit deixar Valtònyc en llibertat provisional fins que es resolgui l'euroordre de detenció. El raper ha comparegut aquest dijous a un jutjat d’instrucció de Bèlgica per l'euroordre que va emetre la justícia espanyola i ara queda a l'espera que es resolgui la petició d'extradició, una situació molt similar a la qual ja han viscut els consellers a l'exili.

  Segons ha explicat el cantant, a més de Gonzalo Boye, serà defensat a Bèlgica per l'advocat Paul Bekaert, conegut entre altres per representar Carles Puigdemont quan era a la capital belga. 

  El raper és a Bèlgica des de principis de juny, quan va marxar de Mallorca per no haver d'entrar a la presó a complir la condemna. Fins ara la justícia espanyola no ha aconseguit cap de les extradicions polítiques que ha demanat.
   
 • Carles Martell 2.501 735 👍 3.820
 • AviVicenç 15.108 5 127 👍 1.885
  D'esquerres, comunista i independentista

  D'esquerres malgrat avui dia no esta clar veritablement que és ser d'esquerres o centre dreta doncs be, es pot ser d'esquerres i independentista

  Ara be comunista si veritablement en queda algún i independentista  son contradictoris doncs per ser independentista cal ser nacionalista i ja se sap que el nacionalisme es intrínsecament burgés i esta be aprofitar-se d'ell com a eina per socavar el estat capitalista però sempre amb la finalitat última de constituir el paradis proletari internacionalista a major gloria de Karl Marx
 • bifurca 2.086 3 818 👍 7.911
  Resposta a l'Albert Rivera 


Publicitat

Fòrums

 • 9.158.651 missatges
 • 216.232 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat