Fòrum

#AlertaUltra: Un grup d’encaputxats fereix tres persones d’un CDR a Canet de Mar

pensa_i_actua!16.128 13 111👍 7.281
extret de: mon.cat

Un grup d’encaputxats fereix tres persones d’un CDR a Canet de Mar

Han irromput en una platja de Canet de Mar per arrencar unes creus grogues que els activistes havien instal·lat per exigir la llibertat dels presos políticsUn grup d’unes 20 persones encaputxades ha agredit aquest dilluns a la tarda tres membres del CDR de Canet de Mar a la Platja de Neptú d’aquesta localitat, on s’hi havien plantat creus grogues per demanar la llibertat dels presos polítics. Els encaputxats han arribat en una furgoneta i han començat a arrencar les creus. Activistes del CDR —una desena, segons les fonts consultades— els han recriminat que les traguessin i els han començat a gravar.

 

Les persones ferides són un home gran, que ha rebut un cop al coll —que li ha provocat una ferida amb sang—; una dona que ha rebut cops al cap amb una creu, i un regidor de la CUP, Marc Jiménez, que ha estat tirat per terra i ha rebut puntades de peu, segons ha explicat ell mateix a ‘El Món’. Tant l’home com la dona ferits han estat atesos per l’ambulància i traslladats a un hospital.

Mentre agredien físicament als membres del CDR, els encaputxats proferien crits contra l’acció: “Esto de las cruces es para los muertos, es un sacrilegio” o “Viva España”, segons ha explicat Jiménez. Segons una font consultada, un dels encaputxats podria ser un conegut militant de la Falange dela zona.

 

Una ambulància s'ha desplaçat per atendre els ferits
Una ambulància s'ha desplaçat per atendre els ferits | BIEL LG (TWITTER)

 

Els membres del CDR que han presenciat l’acció estan pensant de quina manera posen una denúncia conjunta pels fets a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Canet de Mar. A les 9 del vespre han convocat una concentració davant de l’ajuntament per tal de protestar contra l’agressió.

A les xarxes s'han compartit imatges i vídeos dels fets.

https://twitter.com/Wertyalord1/status/998577589877985280

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.241.061 missatges
  • 219.121 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat