Fòrum

VÍDEO | Arran crema fotos de Rajoy, Sánchez i Rivera davant la seu del PP a Barcelona

pensa_i_actua!16.256 14 111👍 7.387
Extret de: https://www.naciodigital.cat/noticia/155405/arran/crema/fotografies/davant/seu/pp/barcelona/contra/155


Arran crema fotografies davant de la seu del PP de Barcelona contra el 155

Els populars alerten d'un intent d'incendiar el localLa seu del PP de Barcelona ha estat la protagonista aquest dilluns al vespre d'un nou episodi de denúncia. L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran ha cremat imatges de Mariano Rajoy, Albert Ribera i Pedro Sánchez al seu davant, en protesta contra el manteniment de l'article 155. Amb aquest gest, Arran emplaça la ciutadania a mobilitzar-se per "plantar cara a l'Estat, acabar amb el 155" i "exercir el poder popular des de la desobediència".

L'acció, però, no ha estat ben rebuda per part del partit. El secretari general del PP de Catalunya, Santi Rodríguez, ha alertat d'un intent d'incendiar la seva seu -tot i que només s'han cremat cartells al carrer, tal com es veu al vídeo-, la qual cosa ha valorat com "una mostra més de la intolerància cap al pluralisme de la societat".

En aquest sentit, ha considerat que és un acte "absolutament irresponsable per les greus conseqüències que podria haver tingut per al veïnat que es troba a la seu", segons ha informat el PP català en un comunicat. Rodríguez ha apuntat que es tracta d'un acte més dels radicals, que necessiten tapar la seva incompetència amb accions violentes", i que malgrat les amenaces, ha dit, seguiran donant veu als catalans que també se senten espanyols.

---

VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=7k6K8y5v0jE

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.254.599 missatges
  • 219.580 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat