Fòrum

Carles Puigdemont confirma que el seu model per Catalunya és el de la “societat oberta” (vol dir, més immigració)

Trumpista1004.588 2 467👍 4.540

Suposo que a aquestes alçades a tots ens quedava clar que el MHP KRLS és immigracionista, però el fet de que utilitzi aquestes paraules de “societat oberta” per valorar el nomenament del nou govern són si més no intrigants... cal no oblidar que la societat oberta “open society” és el projecte del mundialista George Soros que pretèn omplir els països occidentals d’immigrants tercermundistes i abolir les fronteres dels estats. Podria ser que Soros estigués finançant l’independentisme per contaminar i fusionar la idea d’independència amb la de crear la societat multicultural?
Govern modern per a un país modern, al servei d'una societat moderna, oberta, europea. Felicitats al nou Consell Executiu del MHP @QuimTorraiPlahttps://t.co/f0yRiwkYqT

— Carles Puigdemont


Respostes

Configuració
 • Rigel62.893 10 7👍 31.239
  Tenint en compte que un dels pilars principals de l'autonomisme és allò del "poble únic", ja va bé que això ens ho quedem els independentistes. Al capdavall ha estat Espanya i l'autonomisme el qui han omplert Catalunya d'espanyols (d'origen o d'adopció).
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  M'ha recordat no sé per què tot el tema aquell que es va posar de moda fot anys, ara en la versió "portem-los tots aquí" en lloc de "ajuda'ls allí".

  Hear N' Aid - Stars (1985 Heavy Metal Charity Single)
  https://www.youtube.com/watch?v=f6MgSXPEui8

  I no poso el del "We are the world", perquè no l'he suportat mai i em peta el poc sistema auditiu que em queda sencer...

  Salut!
 • Jordi Freixas19.288 13 79👍 4.106
  Sí, ja ho sabem que tu ets més de l'Arrimadas... 
 • Anònim1016.631 6 105👍 15.679
  Si el tal Soros és tan poderós, si financés l'independentisme no seríem uns mindundis de ca l'ample. La realitat és que en Rivera és el nen mimat del Club Bildenberg, que no sé si el tal Soros hi tindrà res a veure, però suposo que en tant que "mundialista" sí.

  Realment la política migratòria de la República Catalana és la darrera cosa que em preocupa mentre no tenim ni República Catalana, ni govern legítim, ni drets ni llibertats, ara mateix és irrellevant.
  • Trumpista1004.588 2 467👍 4.540
   Sí, és cert això que dius, Rivera està apadrinat pel club Bilderberg, que forma part de les forces vives mundialistes. Ja ho he dit més amunt, C’s és un partit radicalment mundialista, no t’ho nego pas, només has de veure com es passegen amb la bandera europea i volen “fer por” dient que l’independentisme vol treure catalunya de la UE. Tantdebó l’independentisme fos realment anti-UE, la desgràcia és que no ho és!
 • __32382__2.202 1👍 1.584
  Crec que és bastant clar que el Puigdemont és un reptilià. Mireu com camina i com es mou, no és normal.
 • anselm_turmeda6.106 10 350👍 3.894
  Com Junqueras, Cuixart i companyia. I com l'ANC, Òmnium, ERC, CUP, Pdcat...
  • Trumpista1004.588 2 467👍 4.540
   La gran desgràcia que té l’independentisme és que no hi hagi partits i organitzacions independentistes que adverteixin i informin del perill que suposa el mundialisme i la “societat oberta” (llegeixi’s entre línies: sense fronteres). La societat multicultural avança lentament però implacable i aquells carrers per on passejaves de petit han canviat irreversiblament. Són els mateixos edificis, les mateixes cases, però la gent que hi camina ja no és la mateixa. Són tots immigrants, en una barreja de races, cultures i tradicions, que res no té a veure amb la cultura i costums catalans originals que havien poblat aquelles viles, barris i llocs de la nació. La nació recula, i no només en favor del castellà, sinó que en favor d’altres llengües i cultures que res tenen a veure amb la ideosincràcia nostrada.

   No hi ha cap partit o associació independentista que posi això en qüestió, tots pensen igual, tots defensen les mateixes polítiques: catalunya lloc d’acollida, lloc d’immigració, catalunya, tot menys catalana. Obrim fronteres i que entri tothom qui ho vulgui! 
 • Màgor13.229 10 157👍 3.539
  Quin botifler.
 • Toni Montagutí36.073 8 18👍 22.890
  Tu ets més de cames obertes.
 • the_west_rulez14.869 3 132👍 13.969
  Puigdemont tan sols ha dit "societat oberta" sense especificar res més i tu t'has muntat la pel.lícula. 
  • thehorizon256 2👍 257
   De fet la societat oberta és un concepte que es va inventar Karl Popper per a defensar una societat on no hi haguera gent amb una ment tancada, com per exemple la mentalitat que tenien els nazis o comunistes. Per tant el projecte popperià pot estar perfectament d'acord amb tancar fronteres però no a la gent d'altres països sino també amb aquells intolerants que són d'aci. Quin problema hi ha que vinga gent de fora que és tolerant? El problema són els que no ho són.

   Ara bé cal dir que George Soros agafa el concepte de open society del llibre de Karl Popper, una altra qüestió és que defensen el mateix o no.
   • anselm_turmeda6.106 10 350👍 3.894
    El problema és que, segons l'ONU, els candidats a venir a Europa són, només a l'Àfrica, 300 milions. D'acord, que vinguin. I quan seran aquí, de què viuran? On els posarem?
    • thehorizon256 2👍 257
     El problema és que tens en ment un model d'economia tancat, un model d'economia que és sinònim de "hi ha la riquesa que hi ha, i no hi ha prou per a tots". Aquesta mentalitat que tens al meu entendre és el major mal que existeix en la política actual. La economia no és un joc de suma 0, ni és un cercle tancat.

     L'economia està en constant creixement, si venen ací i no fan res seran pobres, si venen ací i produeixen riquesa començaran a ser rics i a poder comprar coses d'ací i l'economia augmentarà i tindrem una economia per a 300 milions de persones més. El problema és que tenim un model de societat en la qual si eres pobre te paguen i si eres ric te llevem allò que tens. Si aquesta gent ve amb el model actual no els anem a incentivar per a que treballen, sinó  que els anem a incentivar per a que visquen millor que als seus països i damunt sense fer res.

     Això sí el que és obvi és que amb un model socialdemòcrata com l'actual no poden vindre 300 milions de persones. Però precisament cal trencar amb eixe model.
     • Benfresc12.664 5 164👍 11.157
      A Europa no hi ha lloc per a 300 milions de persones més, ni amb el model actual ni amb cap altre model. Si venen aquí i guanyen calers es compraran un cotxe, més desplaçaments, més contaminació, més carreteres etc. També més consum, més supermercats, més empreses més de tot. La costa més feta merda (si és que és possible encara més ) els boscos i muntanyes plens de cotxes, gent, soroll etc.

      I si parlem en concret de Catalunya, a més de tot això, tens la mort assegurada de la nostra petita nació ja castigadíssima per tres segles d'agonia colonial, els catalans som ja una petita minoria al nostre país i els estrangers s'integren a la nació més poderosa que és la espanyola.
      El català ja és residual a bona part del territori, uns quants anys més d'entrada massiva d'immigrants i ja serà irrecuperable, a més els immigrants tenen tendència a acostar-se a les opcions polítiques espanyoles més que a les catalanes, per diversos motius; són gent poc polititzada, consum de mitjans espanyols, per raons laborals i d'habitatge conviuen més amb espanyols que pas amb catalans ètnics etc.
     • __31148__2.584 1 708👍 3.317
      si venen ací i no fan res seran pobre

      Clar, genial, entre els que no fan res i els que no poden treballar per l'atur que patim, deixa'ls en mans del mercat, que l'estat no protegisca socialment els pobres, que tindrem uns ghettos meravellosos plens de delinqüència i substitució cultural.
     • anselm_turmeda6.106 10 350👍 3.894
      Primer: I si són tan treballadors i emprenedors per què no treballen al seu país i es fan allà una posició? En segon lloc: és impossible donar feina a tanta gent, ni donar-los allotjament. És una qüestió material, no de sentiments.
 • sbarpa_941.907 5 864👍 844
  Jo no crec que cap català que estigui mínimament bé del cap vol més immigració. Clar que tampoc és bo tancar del tot les fronteres, només controlar-les degudament com fan els països com Déu mana, ser selectiu i entrar en funció de les necessitats nostres i punt. I aquí el que cal és fotre canya als països del nord d'Àfrica perquè controlin les seves costes i acabin amb les màfies, sota amenaça de fortes sancions si fos necessari.
  • Benfresc12.664 5 164👍 11.157
   La majoria de gent és molt ximple,no raonen absolutament res per ells mateixos.
  • the_west_rulez14.869 3 132👍 13.969
   Quan hi ha immigracions massives ens hem de preguntar per què s'originen i què podem fer per evitar-les. La millor manera d'acabar amb la immigració massiva és mirar entre totes les parts implicades com solucionem el marró que tenen a dins els països emissors amb la finalitat que es puguin desenvolupar econòmicament d'una punyetera vegada, i així els que decideixin emigrar ho facin per les ganes de conèixer un altre lloc i no per necessitat. I aquesta gent s'integraria 100% segur perquè vindrien amb un altre xip, a part de ser molts menys.
 • Segon_usuari_Bob5.636 10 379👍 6.298
  Per aquesta mentalitat que es manifesta en això de la "societat oberta" i per moltes altres coses, ni Puigdemont ni cap polític d'aquesta generació farà efectiva la independència. Per tant mai podran aplicar el seu programa en una Catalunya independent.

  Per contra si arribem algún dia a la independència serà de la mà d'altre tipus de gent que en cap cas tindran aquesta mentalitat.

  O sigui que no cal patir gaire per aquest tema en concret de com serà la Catalunya independent.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.226.646 missatges
 • 218.633 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat