Fòrum

Un expert deixa muda Griso desmuntant la teoria d'ingerències russes a Catalunya

GuillemRM3.006 9 648👍 1.427

Val la pena veure els videos:

Desconcertada i sense saber què dir s'ha quedat Susana Griso aquest matí durant l'entrevista a l'excap d'anàlisi geopolític del Ministeri de Defensa. La presentadora d'Espejo Público ha connectat amb l'expert Pedro Baños perquè corroborés la suposada campanya​ de desinformació duta a terme des de Rússia a Catalunya abans de l'1-O per desestabilitzar Europa.

En preguntar-li si era creïble aquesta acusació formulada des de l'intel·ligència alemanya, Baños ha respost amb un contundent "no, no ho és". Prèviamente, la periodista havia fet referència concretament a la informació publicada per El País. Això no ha sumat gaire credibilitat al fet, però ha donat peu a Baños per acusar els "grans mitjans de comunicació" d'escriure titulars que no es corresponen amb el que es diu a l'interior de text.

L'expert ha aclarit que la informació no era la que havia explicat Griso en la introducció, sinó que el responsable de la intel·ligència interior alemanya parlava d'un informe que li havien enviat des d'un altre país. "Aquest informe pot ser de la CIA, però no té res a veure amb la intel·ligència alemanya", ha assegurat. 

Davant la insistència de la periodista perquè Baños donés suport a la teoria, aquest ha repetit que "és molt difícil saber-ho" i ha acabat amb tota una llista de motius pels quals Rússia no tindria cap interès en desestabilitzar Europa utilitzant el procés català.https://www.elnacional.cat/ca/politica/expert-griso-ingerencies-russes-catalunya_268665_102.html


Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.226.633 missatges
  • 218.633 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat